Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

dzis jestem z siebie-co tam! z nas dumna!

od 9 rano zapitalaliśmy na działce, osłoniliśmy folią balkony- całe w styro i czekają na wylewki..o matko! w radiu Nirvanka moja leci :lol: :lol:

no i dwa balkony zrobione, góra zamieciona i prawie poskładane, z okien zdrapałam folię po wewn. stronie, bo część zatynkowali. Musiałam paznokaciami drapać. Oczywiscie dopóki nie wymyśliłam systemu :lol:

Potem wróciliśmy do domu po dziecko i zwolnić nianię, i spowrotem z dzieckiem na działkę. Julka grzecznie bawiła sie w środku a my na dworze workowaliśmy ekogroszek. Z wierzchu wysechł już, 9 worków już spakowanych suchego.

Jeszcze apopleksji dostaję jak widzę te stado worków na podwórzu, resztki blachy...no i chyba kontener zamówimy po płytkach, bo oszaleje..

Ale generalnie jest lepiej bo już byłam na działce, pierwszy raz od 2 tygodni...

A co do kafelków, brakuje nam koncepcji na górną łazienkę ale mamy czas do stycznia co najmniej. Mężowi spodobała sie łazienka mała POEMY, nie mogę jakoś dowiedzieć sie, co to za płytki.

pozdrawiam bo lecę dziecko uśpić i na browka mnie mąż przed kompa tele zaprasza :lol:

Byliśmy niedaleko, nad Soliną. WYjeżdżajac z Rzeszówka- ciepełko, słońce,no wrzesień po prostu. PO drodze-cudnie. Na miejscu-halny :o Ale poszliśmy na obiad, potem na zaporę i na gofry. Wiedziałam ze mi gofrów jeść nie wolno ze śmietaną, ale zachłanność wzięła górę :x mdliło mnie cały wieczór, dopóki oliwkami nie zagryzłam :-?

A wogle dzień dobry :lol: wolne dziś mam :p