Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No hej

spadam na tę durną imrezę. Zobaczymy co będzie. A kurtka taka:

http://www.planetoutdoor.pl/strona.php?p=42&prod=5894

Samo zdjecie nie chce mi sie otworzyć.

Dziś znowu na działce byliśmy węgiel workować i Maniek czegoś sie wystraszył i nam zwiał. :o :cry:

Jutro rano jedziemy spowrotem bo przecież kota szkoda. Obrożę z nr telefonu ma to może ktoś go znajdzie, albo sam wróci na działkę..

Maniek, denerwujesz mnie... :-?

chyba trzeba go wypchać -to więcej nie zginie :evil:

Kasia, Ty to masz pomysly... :o :o :o :o Ale jak zrobic takiego wypchanego Manka w doniczce? :roll:

Malgos -wszystko się da zrobić.. można by mu nawet jakieś kolorowe pot pouri podsypać :)

Ale najpierw musi wrocic... :(

http://img530.imageshack.us/img530/4655/zienka3xg0.jpg

no ja jego :o :o

gotowam drewno zdradzić 8) ale szanowny siem nie zgodzi, mowy nie ma :roll: :-?

a ja jak zwykle :roll: - nocnie witam :p

Wiolasz, kurtka zajefajna :p

a kociak mam nadzieję, że wróci

u nas trzy kocurki,

czasem gdzieś giną na 2-3 dni - odpukać - wracają 8) :lol:

Maniek, denerwujesz mnie... :-?

chyba trzeba go wypchać -to więcej nie zginie :evil:

Jak go wypcham to już nie będzie to samo.

mąż nauczył go aportować :o

rzuca mu kawałek parówki, ten leci jak szalony, bawi sie nią przez chwilę i przynosi w zębach pod nogi prawie, a sam siada i gapi się w męża. Szkoda byłoby.. No nic, monsz pojechał rowerem przed chwilą go ratować.

Kurtka grafitowo-szara :lol: Były jeszcze niebieskie ale jakoś do niebieskiej niewiele rzeczy pasowałoby i musiałabym dokupić torebkę i takie tam. Jak mąż sie dowiedział, że mi torby żadne, które mam nie pasują, "kazał" błagalnym tonem wybrać szarą :p No ale nowe spodnie jeszcze mam, bluzkę koszulową i Julka o nowy (kolejny) samochód sie wzbogaciła.. :lol:

Gosia, szkoda że tak późno wpadasz, ale dobrze, że wogle zaglądasz.

Jak widać na załączonym obrazku można połączyć drewno i płytki :p

Wczoraj odpadłem szybko..wiec rankiem wstałem jak zwykle o 7dmej..a tu 16scie wiadomości z muratorka..wiec nadrobiłem zaległości i dodałem coś od siebie mam nadzieje wartosciowego tu i tam.. :)

A Pani..coz tak porankiem??Odbijając piłeczke ..czworonóg sie znalazł??

No czekam własnie na męża, bo oczywiście znalazł sie, a może wogle się nie zgubił. Wstyd się przyznać, ale niejednemu biało-rudemu kotu na imię Maniek. Jakiś biały mignął nam od strony domu więc przyjęliśmy że to nasz, a tu jednak okazało sie, ze nasz siedział całą noc w domu za hydroforem :oops: Żadne z nas nie pomyślało, żeby sprawdzić w domu..Bo ile może być tam kotów biało-rudych...

A ja jestem po imprezce..ależ mam współpracowników, poprzebierali sie rewelacja!