wiolasz 11.11.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kasia, no coś Ty Ja na imprezę dopiero szłam, a mąż jak siedzi sam z dzieckiem to nie ma prawa tknąć nawet. A tak wiecie, jakbym własne "dziecko" zostawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Przyszedłem się przygwoździć !!! Jak tak czytałem Twój Dziennik Truskawek to ... po chwili straciłem orientację, które zdjęcia są Twoje a które z inspiracji .... ....ale wszystko ładne , więc różnicy nie robiło w oglądaniu ... PS. Przepisy kulinarne skopiowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Od razu powiem: mam tylko kominek i kuchnię. Reszta to gołe, otynkowane i zagruntowane ściany. A reszta zdjęć? Przypominajki dla mnie. Jak coś sobie ubzduram to wklejam, dziennik chyba bardziej dla mnie służy jako notatnik gdzie - co - widziałam I smacznego, mam nadzieję, ze wyjdą bo kradzione te przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 I smacznego, mam nadzieję, ze wyjdą bo kradzione te przepisy ten ukradziony ode mnie -to wyjdzie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 I smacznego, mam nadzieję, ze wyjdą bo kradzione te przepisy ten ukradziony ode mnie -to wyjdzie na 100% skoro tak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 I smacznego, mam nadzieję, ze wyjdą bo kradzione te przepisy ten ukradziony ode mnie -to wyjdzie na 100% to juz wiemy skad kraść te przepisy , oczywiscie żeby wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Podobno ktos tu cos stawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Podobno ktos tu cos stawia... nie słyszałam.. ale jeśli to prawda -to jestem chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Właśnie nie stawiam A choćby z przekory, że tylko po alkohol zaglądacie. A juz żeby fajnej koleżance komplement walnąć to już bez coś-za coś" się nie chce, tak? WIesz co Małgoś? To wiecej już zdjęć kota na zawołanie nie robię. Strajkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No spoko, tylko mi sie pokazuje tylko jedno zdjecie Manka. Aportujacego nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Wioluś, Twoja kuchnia jest prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A juz żeby fajnej koleżance komplement walnąć to już bez coś-za coś" się nie chce, tak? tak się zastanawiałam za co te komplementy mają być -ale po luknięciu w Dziennik już wiem -BRAWO Wiolasz -dzielna kobieta jesteś PS. Maniek cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Czyli tylko u mnie zdjecia sie nie wyswietlaja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Małgos, u mnie chodzi jak trzeba. Ale miał być na zdjeciu z parówką w pysku to jest Kasia, no żebym ja musiała sie dopominać, no dzieki Monia, fajnie że wpadłaś, dziekuję. Już się tam czuję domowo a wogle to dzień dobry w zimny i pochmurny dzień. Kawkę popijam bo śpię nad biurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kotek super .a może któraś z Was reflektuje na patyczaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Takie patyczaki-patyczaki, jak na lekcjach biologii? Nie dziekuję, Mam osobistego patyczaka-człowieka monsza ale to przekłamanie jest. Je za trzech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Takie patyczaki-patyczaki, jak na lekcjach biologii? Nie dziekuję, Mam osobistego patyczaka-człowieka monsza ale to przekłamanie jest. Je za trzech.. no wczoraj było 10 a dziś jeszcze 6 doszło rozdam gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Takie patyczaki-patyczaki, jak na lekcjach biologii? Nie dziekuję, Mam osobistego patyczaka-człowieka monsza ale to przekłamanie jest. Je za trzech.. no wczoraj było 10 a dziś jeszcze 6 doszło rozdam gdzieś to skąd one się biorom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To oni mają taką krótką ciążę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Nie lubię tego stwora już... "Strata patyczaka moze zostać wynagrodzona w dwójnasób, albo i setnasób bo rozmnaża się to podobno w tępie zastraszającym rozsiewając byle gdzie malutnie jajeczka. Co ciekawe? Do tej zabawy zwanej rozmnażaniem patyczak nie potrzebuje partnera. Na ogół wśród patyczaków dominują panie i świetnie sobie radza same. Rozmnażanie odbywa się partenogenetycznie czyli szybko, bez udziału plemnika, z niezapłodnionej komórki jajowej. Genialne!" Dla mnie wcale nie nastepne cholera dzieworództwo.. pełen tekst http://www.frankee1.blogspot.com/2007/06/patyczak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts