Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Zgadza się :D to są obojnaki :D Mam go od czerwca , zrzucał skórę- pancerz i robił się większy :roll: . Najpierw był jak paznokieć taki mały a teraz ma z 20 cm :roll: . Nie jest kłopotliwy, siedzi w wielkim słoiku , co i raz go pochlapię wodą - problemem jest teraz pokarm bo je listki - uwielbia róże :D

No i te małe....mam nadzieję, że jutro nie będą kolejne :roll: :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo rozmnaża się to podobno w tępie zastraszającym rozsiewając byle gdzie malutnie jajeczka. Co ciekawe? Do tej zabawy zwanej rozmnażaniem patyczak nie potrzebuje partnera. Na ogół wśród patyczaków dominują panie i świetnie sobie radza same. Rozmnażanie odbywa się partenogenetycznie czyli szybko, bez udziału plemnika, z niezapłodnionej komórki jajowej.

O maj gat! a antykoncepcji jakiejś toto nie ma??? :o mikopiko -bo Cię w koncu te patyczaki całą oblezą :o

No sorki, to ja dziękuję za takie stworzenie :-?

:lol: :lol:

Żyje rok :roll:

może i rok ale jak sie w takim tempie rozmnaża.. :roll:

po co Ci patyczaki? przytulasz się do nich? bo to ani sie przyzwyczaić ani pogadać.. :p

no wiem....to młody kupił za 5 zł na festynie z okazji dnia dziecka :roll: a ja mu na to pozwoliłam :roll: a teraz sama się bawię...

ps patyczaków już nie ma oddałam do zoologicznego 8) ufff :lol:

Dobry wieczór!!! :)

wiolasz nie byłem u Ciebie już dość długo i zaskoczyłaś mnie tempem budowy!!!

Pogratulować!

Obecnie chyba jesteśmy na bardzo podobnym etapie. No ale to MY - Grupa zaczynających na wiosną 2007 z PODKARPACIA więc inaczej być nie może! :) Przecież to Ty napisałaś w tym temacie trzeci post. :)

Dziennik masz super - taki swojski że bardzo fajnie się go czyta!!!

Pogratulować. :)

A jak sobie pomyślę że musiałem dokupić 12 "kostek" styro 15cm dwa dni przed Twoim "ogłoszeniem" to mnie aż chce coś trafić.

Nie gratulować. :(

Masz super domek!!!!!!!!!!

Dobranoc :)

Pedzelito

bo rozmnaża się to podobno w tępie zastraszającym rozsiewając byle gdzie malutnie jajeczka. Co ciekawe? Do tej zabawy zwanej rozmnażaniem patyczak nie potrzebuje partnera. Na ogół wśród patyczaków dominują panie i świetnie sobie radza same. Rozmnażanie odbywa się partenogenetycznie czyli szybko, bez udziału plemnika, z niezapłodnionej komórki jajowej.

O maj gat! a antykoncepcji jakiejś toto nie ma???

:lol: :lol: :lol: :lol:

jak żyją tylko rok, to po co?? :wink:

no ja w sprawie patyczaków to powiem ino tyle, że chłopom te zwierzaczki nigdy się nie spodobają bo im się zanadto z sex misją kojarzy....

choć i dla naszego seksualnego adhd może i lepiej, że jest jak jest... :roll:

dzień dobry...