mikopiko 13.11.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Zgadza się to są obojnaki Mam go od czerwca , zrzucał skórę- pancerz i robił się większy . Najpierw był jak paznokieć taki mały a teraz ma z 20 cm . Nie jest kłopotliwy, siedzi w wielkim słoiku , co i raz go pochlapię wodą - problemem jest teraz pokarm bo je listki - uwielbia róże No i te małe....mam nadzieję, że jutro nie będą kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No sorki, to ja dziękuję za takie stworzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No sorki, to ja dziękuję za takie stworzenie Żyje rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 bo rozmnaża się to podobno w tępie zastraszającym rozsiewając byle gdzie malutnie jajeczka. Co ciekawe? Do tej zabawy zwanej rozmnażaniem patyczak nie potrzebuje partnera. Na ogół wśród patyczaków dominują panie i świetnie sobie radza same. Rozmnażanie odbywa się partenogenetycznie czyli szybko, bez udziału plemnika, z niezapłodnionej komórki jajowej. O maj gat! a antykoncepcji jakiejś toto nie ma??? mikopiko -bo Cię w koncu te patyczaki całą oblezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No sorki, to ja dziękuję za takie stworzenie Żyje rok może i rok ale jak sie w takim tempie rozmnaża.. po co Ci patyczaki? przytulasz się do nich? bo to ani sie przyzwyczaić ani pogadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No sorki, to ja dziękuję za takie stworzenie Żyje rok może i rok ale jak sie w takim tempie rozmnaża.. po co Ci patyczaki? przytulasz się do nich? bo to ani sie przyzwyczaić ani pogadać.. no wiem....to młody kupił za 5 zł na festynie z okazji dnia dziecka a ja mu na to pozwoliłam a teraz sama się bawię... ps patyczaków już nie ma oddałam do zoologicznego ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Tak to jest, dzieci przynoszą do domu zwierzaki a rodzice potem się nimi zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dobry wieczór!!! wiolasz nie byłem u Ciebie już dość długo i zaskoczyłaś mnie tempem budowy!!! Pogratulować! Obecnie chyba jesteśmy na bardzo podobnym etapie. No ale to MY - Grupa zaczynających na wiosną 2007 z PODKARPACIA więc inaczej być nie może! Przecież to Ty napisałaś w tym temacie trzeci post. Dziennik masz super - taki swojski że bardzo fajnie się go czyta!!! Pogratulować. A jak sobie pomyślę że musiałem dokupić 12 "kostek" styro 15cm dwa dni przed Twoim "ogłoszeniem" to mnie aż chce coś trafić. Nie gratulować. Masz super domek!!!!!!!!!! Dobranoc Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.11.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 bo rozmnaża się to podobno w tępie zastraszającym rozsiewając byle gdzie malutnie jajeczka. Co ciekawe? Do tej zabawy zwanej rozmnażaniem patyczak nie potrzebuje partnera. Na ogół wśród patyczaków dominują panie i świetnie sobie radza same. Rozmnażanie odbywa się partenogenetycznie czyli szybko, bez udziału plemnika, z niezapłodnionej komórki jajowej. O maj gat! a antykoncepcji jakiejś toto nie ma??? jak żyją tylko rok, to po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Mam Manka z parowka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.11.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Maniek jest prze.. ale w aucie to wyglada jak prawdziwy gentelmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.11.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 O Matko!!! Twój przystojny kot aportuje z parówką... Bianka to by od razu ją zjadła na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2008 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Cześć Marcin jak to miło CIę tu witać. Że też pamietasz jeszcze takie rzeczy Mam nadzieję, że kończąc budowę też będę szła tym samym tempem, bo jak mógłbyś mnie wyprzedzić Jestem u Ciebie na bieżąco, wiec jakby co to pilnuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dziewczyny, Maniek jest wyjątkowy, no cóż Bianca, każde normalne zwierzę, zjadłoby mięso od razu. ALe nie Maniek, jest tak rozpuszczony, że fuka tylko jak widzi...On szuka kompana do zabawy a nie żarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.11.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 wiolasz, to i ja do Ciebie zajrzałam w końcu (chyba juz kiedys byłam, ale tu tyle nowości...) Ciekawa jestem gdzie masz domek, bo ostatnio bladziliśmy po Podkarpaciu (z Leżajska do Lańcuta i stamtąd do Przemysla) Może go gdzies widzialam po drodze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no ja w sprawie patyczaków to powiem ino tyle, że chłopom te zwierzaczki nigdy się nie spodobają bo im się zanadto z sex misją kojarzy.... choć i dla naszego seksualnego adhd może i lepiej, że jest jak jest... dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jestem zakochana w Manku i prosze o wiecej zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 i tak miłośc zakwitła...słodkie..artyztyczne i takie tam..Bonard 1899...nawet malarzy ruszyło to mnie też.. http://img75.imageshack.us/img75/8430/bonard3hl2.th.jpghttp://img75.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 qurka a mój Szanowny nie chce kota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jestem zakochana w Manku i prosze o wiecej zdjec. i w Diegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts