Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No coś Ty Ania?? :lol: :lol:

Jechałam nim dziś na działkę, zobaczyć jak wygląda wyrównana działka, normalnie nieźle mi idzie, tylko jeszcze sie nerwuję z deka. No i na zakręcie i to pod górę trochę mi się pokićkało co i gdzie i jak.. :oops:

Ale generalnie spoko, mąż mnie pochwalił, dziecko też :o choć na początku chyba sie bała bo usta w podkówkę :lol:

No ale jak zajechaliśmy na działkę, to okazało się, że mąż zapomniał kluczy do domu :o podobno z mojej winy, bo kazałam zostawić mu w domu plecak..

Ale zakupy zrobione: kurtka z przeceny za stówę :o

Tańszych nie było :o

i jeszcze prezent dla córci od dziadków na urodziny, ale to już sama wybrała :wink:

tak wiec, lecę obiado-kolację robić, może jakąś wypaśną wymyśle.

To dobrze, że już ukradłaś :lol:

Oczywiście, że ulubiony dzień tygodnia: nie bez przyczyny wszystko załatwiam w poniedziałki: dziś alergolog-mam dziecko bezalergiczne :lol:

ubezpieczenie domu załatwione, wyciągi załatwione, no mnóstwo spraw oprócz AXY, ale co tam, do pracy muszę iść, nie? :wink:

A czego ma ta rada dotyczyc, bo sie pogubilam? Jesli plytek to te pierwsze - w prazki ladniejsze moim zdaniem. :roll:

No własnie boję sie czy nie bedzie za ciemno. Tam jest tylko jedno okno o śr. 100 cm.

Bardzo neci mnie ta płytka z niby drewna z drugiej serii.