Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeczytałam dzisiaj twój dziennik, najdokładniej czytałam o drzwiach wewnętrznych bo muszę je szybko zamówić :wink:

Ja tez będę miała drzwi przesuwne ale zrezygnowałam z tych chowanych w ścianę, zabudowa z karton- gipsu byłaby trochę gruba i zdecydowałam się na systemy naścienne.

Jeżeli chodzi o kuchnię to mi sie układ podoba.

Najbardziej zadziwiło mnie w twoim dzienniku to, że myslisz o wielu rzeczach dużo wcześniej. Oczywiście to bardzo dobra cecha.

Powodzenia w budowaniu.

dzięki e.kala

jak się okazuje myślę wcześniej ale koncepcje się zmieniają...i dlatego myślę chyba wcześniej, żebym miała czas na te zmiany.

Ale czy ja dobrze myślę, to okaże się za kilka lat.

co do drzwi przesuwanych, to na razie zostawimy przejście. Nie mogę sie zdecydować jak je zrobić. Bo będziemy je montować sami.

Witaj, dziś trafiłam na Twój dziennik i od razu dodaję go do "ulubionych". A to z kilku powodów:

1. mamy podobne domy

2. mieliśmy krzywy fundament pod wykuszem :lol:

3. identyczne blaszaki, bo też na razie nie będziemy mieć garażu :lol: :lol:

4. budujemy na razie z wlasnych oszczędności, zastanawiamy się nad kredytem, nie mamy pojęcia czy się zdecydować teraz czy może trochę poczekać

5. też z maxa... bo taniej

6. mimo, że brak funduszy, mam już "urządzony" wirtualnie cały domek :D

Myślę, że to wystaczające powody, żebyśmy się zaczęły wspierać (aha - ja też nie mam spiżarki, ale mam piwnicę :-? ) Zapraszam do mnie, trzymaj się dzielnie. Napisz, co zdecydowaliście z kredytem, jakie są warunki, bo my jeszcze nie "chodzimy do fachowców" :wink: Pozdrowionka

Dzieki Kasia.

Z tym wykuszem to wg naszego kierbuda jest coś mało starannie, że wogle o całej reszcie nie wspominając. No i ma się nasz kierbud przejechać do nich jak będą robić na budowie..

Znalazłam innego hydraulika, ale nie mogę zastać go w domu. wczoraj rozmawiałam z kimś, kto z nim robi i wziął ode mnie nr telefonu i obiecał oddzwonić. Mam nadzieję, ze jeszcze w tym tygodniu.

jadwiga_w, po tych trąbach powietrznych to żałuję, ze nie mamy piwnicy. Nawet nie mamy gdzie uciec.. :-?