wiolasz 17.07.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Kasia, właśnie dla tych widoczków chyba wszystkie niedogodności będziemy w stanie znieść. Nawet mało wody w studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 18.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 pikne ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.07.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dzieki KROPELKA2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 porady przy projektowaniu kuchni- gdzieś je znalazłam bardzo mądrze napisane ..teraz w blokach mam właśnie taki układ ...super...sprawdzony... i taki też zastosuje (kuchnia juz się projektuje) w moim domku polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.07.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 DObrze wiedzieć, że sprawdzone bo myślałam, ze trochę przesadzone to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Wiola sama zrobiłaś ten projekt kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.07.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Wiola sama zrobiłaś ten projekt kuchni? tak, ślęczałam bez pomysłu dość długo aż w końcu mąż się wypowiedział. A że gadał w miarę mądrze to jakoś poszło. program jest z IKEA. Mają nawet fajne meble ale dosyć drogie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 22.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Przeczytałam dzisiaj twój dziennik, najdokładniej czytałam o drzwiach wewnętrznych bo muszę je szybko zamówić Ja tez będę miała drzwi przesuwne ale zrezygnowałam z tych chowanych w ścianę, zabudowa z karton- gipsu byłaby trochę gruba i zdecydowałam się na systemy naścienne. Jeżeli chodzi o kuchnię to mi sie układ podoba. Najbardziej zadziwiło mnie w twoim dzienniku to, że myslisz o wielu rzeczach dużo wcześniej. Oczywiście to bardzo dobra cecha. Powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 dzięki e.kala jak się okazuje myślę wcześniej ale koncepcje się zmieniają...i dlatego myślę chyba wcześniej, żebym miała czas na te zmiany.Ale czy ja dobrze myślę, to okaże się za kilka lat. co do drzwi przesuwanych, to na razie zostawimy przejście. Nie mogę sie zdecydować jak je zrobić. Bo będziemy je montować sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 A wogle to ktoś to czyta? czyta czyta więc proszę pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2007 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 A wogle to ktoś to czyta? czyta czyta więc proszę pisać! oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 25.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witaj, dziś trafiłam na Twój dziennik i od razu dodaję go do "ulubionych". A to z kilku powodów: 1. mamy podobne domy 2. mieliśmy krzywy fundament pod wykuszem 3. identyczne blaszaki, bo też na razie nie będziemy mieć garażu 4. budujemy na razie z wlasnych oszczędności, zastanawiamy się nad kredytem, nie mamy pojęcia czy się zdecydować teraz czy może trochę poczekać 5. też z maxa... bo taniej 6. mimo, że brak funduszy, mam już "urządzony" wirtualnie cały domek Myślę, że to wystaczające powody, żebyśmy się zaczęły wspierać (aha - ja też nie mam spiżarki, ale mam piwnicę ) Zapraszam do mnie, trzymaj się dzielnie. Napisz, co zdecydowaliście z kredytem, jakie są warunki, bo my jeszcze nie "chodzimy do fachowców" Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 WItaj, miło że zostaniesz Napiszę szybko bo zaraz wyjeżdżamy na działke. Spotkanie w sprawie kredytu mamy w piątek po południu. Zdecydowaliśmy się na GE Money Bank. Ale dokładnie opowiem po spotkaniu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej wiola, niesłowność mnie też wkurza jeszcze, żeby zadzwonił jeden z drugim, że nie będzie mógł przyjść, ok, to rozumiem, ale nieeee, to ty dzwoń, proś się szukaj kogoś innego, pozdrawiam a wykusz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dzieki Kasia. Z tym wykuszem to wg naszego kierbuda jest coś mało starannie, że wogle o całej reszcie nie wspominając. No i ma się nasz kierbud przejechać do nich jak będą robić na budowie.. Znalazłam innego hydraulika, ale nie mogę zastać go w domu. wczoraj rozmawiałam z kimś, kto z nim robi i wziął ode mnie nr telefonu i obiecał oddzwonić. Mam nadzieję, ze jeszcze w tym tygodniu. jadwiga_w, po tych trąbach powietrznych to żałuję, ze nie mamy piwnicy. Nawet nie mamy gdzie uciec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 25.07.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Oj, fundamenty solidne, ze choćby nie wiem jaka trąba nie daj Boże Was nawiedziła, to nic nie drgnie. Na pewno Czekam na wieści z banku Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Napiszę http://www.emoty.nc.pl/smileys/emot115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 25.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dobre te porady co do ciągu kuchennego, właśnie sobie usiłuję rozrysować to w swojej kuchni - a raczej aneksie. Ale ten widok z salonowego wykusza to macie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Powodzenia amonite z tą kuchnią. Ale ten widok z salonowego wykusza to macie super! wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts