Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na szczescie mnie jak na razie nie grozi..ale wspołczuje..na pocieszenko dodam ze zawsze musi byc gorzyj aby było lepij..u mnie nieraz bywało ze nawet na chlebek nie było a gdzie tam mysleć o budowie było mozna czy choćby o dyliżansie jakowym..bydzie lepij zoboczysz..

wiesz, ja wiem że MUSI być lepiej, trzeba coś kombinować bo nie bedę na tyłku siedziała i czekała nie wiadomo na co, ale cholera za dużo wszystkiego na raz. :-?

Mam jakieś koszmary senne, dziś w nocy bluzgałam na koleżankę bo w ciąży była :o :o :oops:

Wiolasz, my w 2006 roku dostalismy kredyt i zaraz po tym wypier&^^lili mnie z pracy, zostalismy z rata 2700 i jedna wyplata :roll:

potem odbilismy, w koncu trzeba sie od czegos odbic :wink:

mysle ze czas zaczac szukac nowego zajecia :wink:

na pol etatu bedziesz miala na to czas

Będę od razu startować na prezesa :lol:

mam czarny humor, wiem, ale Aniu, ja nawet tye dochodu z mężem nie mam, coby choć był równy co Twoja rata 2700. WIęc chyba sytuacja jest trochę inna-bardziej dramatyczna powiedziałabym?

Poza tym to Rzeszów, tu ogólnie w rozkwicie jest mała szansa na znalezienie dobrej pracy a co dopiero, kiedy wokół z każdej firmy zwalniają po kilkaset osób.

przyjedz do Wrocławia :wink:

a tak serio wiem ze bedzie dobrze,

w koncu musi byc,co nie?

To samo mówię -MUSI być dobrze! Wiolasz -znam ten ból -już napisałam na PW :roll: u nas kredyt to też był samobojczy krok -bo ja nie miałam pracy -tylko mąż -a rata to prawie połowa jego pensji netto :roll: sama jestem w szoku że nam wtedy ten kredyt dali... teraz na szczęście ja pracuję i jest mniejszy stres.

Oj, widzę że źle sie dzieje w państwie polskim :roll: :roll:

Sorry, tak na serio to faktycznie rozumiem ile teraz możesz miec myśli i jakiego rodzaju. Rozumiesz że będzie lepiej tylko to rozumienie wcale nie przynosi spokoju.... I pewnie sama świadomość że trzeba coś robić też nie daje pocieszenia.... Stąd te "ładne" sny.... Przerabiałam ,ale z całkiem innego powodu... :( :(

Wiolcia, to znak..

Na zwolnienie trzeba iść... :wink:

nie ma na co czekać, ja Ci to mówię...

Ania, jak bedę miała spokojne sny to pójdę, uwierz mi :lol:

ja już nie namawiam...

poczekam cierpliwie na dobre wieści :wink:

I dobrze będzie, zobaczysz :wink:

Z pracą też się musi ułożyć :roll: