efilo 19.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 efilka, nie nadrabiaj, nie nadążysz ze wszystkimi wątkami dzięki ufff czuję się rozgrzeszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 słuchaj, normalnie działa czekolada ale przy takiej wiadomości jakie otrzymałam, musiałabym jej zjeść tony. Chyba lepiej owoco-warzywo, nie? Uwielbiam oliwki, ale dobre a nie jakieś lidlowate- biedronka ma trafione pychota. to to o czym pisalas u mnie? masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 na szczescie mnie jak na razie nie grozi..ale wspołczuje..na pocieszenko dodam ze zawsze musi byc gorzyj aby było lepij..u mnie nieraz bywało ze nawet na chlebek nie było a gdzie tam mysleć o budowie było mozna czy choćby o dyliżansie jakowym..bydzie lepij zoboczysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 wiesz, ja wiem że MUSI być lepiej, trzeba coś kombinować bo nie bedę na tyłku siedziała i czekała nie wiadomo na co, ale cholera za dużo wszystkiego na raz. Mam jakieś koszmary senne, dziś w nocy bluzgałam na koleżankę bo w ciąży była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wiolcia, to znak.. Na zwolnienie trzeba iść... nie ma na co czekać, ja Ci to mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ktos tu kogoś rozmnożyć chce hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Cholerka -gdzie bym nie weszła to nie wiem o co chodzi -a tylko dobe mnie nie było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wiolcia, to znak.. Na zwolnienie trzeba iść... nie ma na co czekać, ja Ci to mówię... Ania, jak bedę miała spokojne sny to pójdę, uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Cholerka -gdzie bym nie weszła to nie wiem o co chodzi -a tylko dobe mnie nie było!!! Kasia, nic wielkiego, reorganizację finansową robią u mni w pracy i bedę pracować na pół etatu Oczywiscie za połowę. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Cholerka -gdzie bym nie weszła to nie wiem o co chodzi -a tylko dobe mnie nie było!!! Kasia, nic wielkiego, reorganizację finansową robią u mni w pracy i bedę pracować na pół etatu Oczywiscie za połowę. Tyle. A to już pewne? wszystkich u Ciebie to dotyczy? Współczuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 wiesz, ja wiem że MUSI być lepiej, trzeba coś kombinować bo nie bedę na tyłku siedziała i czekała nie wiadomo na co, ale cholera za dużo wszystkiego na raz. Mam jakieś koszmary senne, dziś w nocy bluzgałam na koleżankę bo w ciąży była Wiolasz, my w 2006 roku dostalismy kredyt i zaraz po tym wypier&^^lili mnie z pracy, zostalismy z rata 2700 i jedna wyplata potem odbilismy, w koncu trzeba sie od czegos odbic mysle ze czas zaczac szukac nowego zajecia na pol etatu bedziesz miala na to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Będę od razu startować na prezesa mam czarny humor, wiem, ale Aniu, ja nawet tye dochodu z mężem nie mam, coby choć był równy co Twoja rata 2700. WIęc chyba sytuacja jest trochę inna-bardziej dramatyczna powiedziałabym? Poza tym to Rzeszów, tu ogólnie w rozkwicie jest mała szansa na znalezienie dobrej pracy a co dopiero, kiedy wokół z każdej firmy zwalniają po kilkaset osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 przyjedz do Wrocławia a tak serio wiem ze bedzie dobrze, w koncu musi byc,co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Szczerze? do tej pory nie chciałam wyjeżdżać za granicę, ale teraz to mnie Norwegia już wzywa.Jakoś będzie. Zawsze jakoś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 przyjedz do Wrocławia a tak serio wiem ze bedzie dobrze, w koncu musi byc,co nie? To samo mówię -MUSI być dobrze! Wiolasz -znam ten ból -już napisałam na PW u nas kredyt to też był samobojczy krok -bo ja nie miałam pracy -tylko mąż -a rata to prawie połowa jego pensji netto sama jestem w szoku że nam wtedy ten kredyt dali... teraz na szczęście ja pracuję i jest mniejszy stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 w Norwegii mam kolezanke, bardzo jest zadowolona, ale my Cie nie puscimy tak daleko Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Oj, widzę że źle sie dzieje w państwie polskim Sorry, tak na serio to faktycznie rozumiem ile teraz możesz miec myśli i jakiego rodzaju. Rozumiesz że będzie lepiej tylko to rozumienie wcale nie przynosi spokoju.... I pewnie sama świadomość że trzeba coś robić też nie daje pocieszenia.... Stąd te "ładne" sny.... Przerabiałam ,ale z całkiem innego powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wiolcia, to znak.. Na zwolnienie trzeba iść... nie ma na co czekać, ja Ci to mówię... Ania, jak bedę miała spokojne sny to pójdę, uwierz mi ja już nie namawiam... poczekam cierpliwie na dobre wieści I dobrze będzie, zobaczysz Z pracą też się musi ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wiola, musisz chyba cos na wlasny rachunek zaczac robic, mowie Ci. Taka obrotna osobka jak Ty marnuje sie w jakims tam biznesiku czyims. Zacznij tak jak ja - od zera i bez stresu. Jak by co to sluze rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts