Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to z fartem nic wspolengo ni ma..ale fucktycznie rakiem cholera jezdem i łatwo mnie krwie napsuc na całe szczyścielat jus troszkiem mom i o bule cio siem nie gorączkujem.. :lol: :lol:

Aaaaa Szanowny Pan Rak? To tzreba było od razu tak...teraz będę wiedziała na przyszłość :lol:

cześć Ania, no wiesz, coś za coś :wink:

Ania co kupujesz swojemu Dawidkowi? bo mam takiego kuzyna małego i w głowę zachodzę, czy komputer dziecięcy będzie oki?

Dawidek laptopa dziecięcego dostał w tamtym roku..

bardziej go teraz interesuje, przedtem był na to za mały :wink:

w tym roku kupujemy mu wielkie pudło klocków drewnianych, bo lubi układać takie rzeczy.

Od dziadków ma dostać rower, BMXa 8)

Ale ma dwa takie zwykłe, plastikowe i to chyba z Tesco. Szaleje na nich bez przerwy, jeszcze mu się nie znudziły :roll: Zwłaszcza z kolegami wariuje, jak wpadną z wizytą :wink:

No więc ja obstawiałabym albo za takim rowerkiem (po 60 zł w Tesco były w tamtym roku), albo za jakąś paką klocków. Laptopek też będzie dobry :wink:

Ja tam sie na fugach nie znam az tak bardzo, ale mysle, ze najlepiej kiedy sie jak najmniej rzucaja w oczy. Czyli do brazowych plytek dalabym brazowa albo jakas bezowa - tak, zeby jak najmniej ja bylo widac. Do bialych .... - chyba biala. A miedzy biala plytke a brazowa... Hmmm... Naprawde nie wiem. :roll: Moze jakas posrednia - bez czy cos takiego.

Niby tak, ale najbardziej mi szkoda tej białej chyba dawać, bo w okolicach prysznica taka biała już nie będzie. To wtedy beż?

Myślałam o coś w rodzaju złotej, może coś podobne.. Koleżanka podpowiadała, żeby dać czekoladową wszędzie, a na białej na zasadzie kontrastu..

Moze i tak. Ja dzieki mojemu mezowi, ktory ma specyficzny sposob mycia lazienki - chlorem i szlaufem nie mam najmniejszych problemow z bialymi fugami. Wszelkie zyjatka znikaja pod wplywem chloru. Ale jesli sie tak boisz, to na zasadzie kontrastu moim zdaniem slabo to wyglada - za agresywne jest. A te biale plytki to jakiej masz wielkosci? I one sa takie biale biale czy jakies biale cieple, biale zimne??? Bo moze wlasnie jakis delikatny kolor wstawic - zloty moze byc niezly. :roll:

Wielkość płytek to 20x60. Kładzione poziomo (mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam :o ) no i jakoś chloru nie chce mi się używać w domu.

To faktycznie albo beż albo chlor.

Zdjecia tych białych- białych naprawdę -mam gdzieś w dzienniku, robiłam kiedyś dla Kachny28

Mam

http://images31.fotosik.pl/376/ec245d444b2166e6.jpg

http://images31.fotosik.pl/376/6e94ea12844bc6a6.jpg

Malz mnie przekonal, ze nie ma nic bardziej naturalnego niz naturalny chlor i dopoki on myje nim lazienke, dopoty ja nie protestuje.

Ale do rzeczy - znalazlam plytki i mysle sobie, ze skoro maja byc w tej samej lazience co te czekoladowe to chyba najlepiej bedzie wlasnie dac jakis taki zloty kolor albo ewentualnie bez. Zloty jest w miare niestandardowy i idzie z dekorami, a poza tym bez moze roznie wyjsc... Dawaj zloty z bialym i na zlaczach i czekoladowy do brazu. Tak mysle. 8)