wiolasz 21.11.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No co? pogadac se nie można? Już wiem, to powinnam dodać " " ? żeby nie zabrzmiało obraźliwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 faze mam to sie nie obrazam..spoko..i dziekuje pieknie za wyrozumiałość..(i 7 zeta na piffko oddam w swoim czasie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jaki Ty jesteś....."baba" , jakiś drażliwy czy jak? Masz drugie, zupełnie z serca i za darmochę i na zgodę http://krakoff.info/wp-content/images/piwo-w-kuflu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 matko boska..spijesz mnie zaś siem ugotujem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Znaczy, ze siem nie obrażasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no co ty..co najwyzej za babe lekkiego focha miałem ale po pifku przekonałas mnie ze nie warto heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ależ farta miałam, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 to z fartem nic wspolengo ni ma..ale fucktycznie rakiem cholera jezdem i łatwo mnie krwie napsuc na całe szczyścielat jus troszkiem mom i o bule cio siem nie gorączkujem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzień dobry, to ja kafkę biorem nie dosypiam przez to forum ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 cześć Ania, no wiesz, coś za coś Ania co kupujesz swojemu Dawidkowi? bo mam takiego kuzyna małego i w głowę zachodzę, czy komputer dziecięcy będzie oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mom to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 to z fartem nic wspolengo ni ma..ale fucktycznie rakiem cholera jezdem i łatwo mnie krwie napsuc na całe szczyścielat jus troszkiem mom i o bule cio siem nie gorączkujem.. Aaaaa Szanowny Pan Rak? To tzreba było od razu tak...teraz będę wiedziała na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a cio a cio złe to takie??hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 cześć Ania, no wiesz, coś za coś Ania co kupujesz swojemu Dawidkowi? bo mam takiego kuzyna małego i w głowę zachodzę, czy komputer dziecięcy będzie oki? Dawidek laptopa dziecięcego dostał w tamtym roku.. bardziej go teraz interesuje, przedtem był na to za mały w tym roku kupujemy mu wielkie pudło klocków drewnianych, bo lubi układać takie rzeczy. Od dziadków ma dostać rower, BMXa Ale ma dwa takie zwykłe, plastikowe i to chyba z Tesco. Szaleje na nich bez przerwy, jeszcze mu się nie znudziły Zwłaszcza z kolegami wariuje, jak wpadną z wizytą No więc ja obstawiałabym albo za takim rowerkiem (po 60 zł w Tesco były w tamtym roku), albo za jakąś paką klocków. Laptopek też będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dzwoniłam do bratowej i już wszystko ma: bedzie więc laptop i to razy 2 bo kuzynowi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja tam sie na fugach nie znam az tak bardzo, ale mysle, ze najlepiej kiedy sie jak najmniej rzucaja w oczy. Czyli do brazowych plytek dalabym brazowa albo jakas bezowa - tak, zeby jak najmniej ja bylo widac. Do bialych .... - chyba biala. A miedzy biala plytke a brazowa... Hmmm... Naprawde nie wiem. Moze jakas posrednia - bez czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Niby tak, ale najbardziej mi szkoda tej białej chyba dawać, bo w okolicach prysznica taka biała już nie będzie. To wtedy beż? Myślałam o coś w rodzaju złotej, może coś podobne.. Koleżanka podpowiadała, żeby dać czekoladową wszędzie, a na białej na zasadzie kontrastu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Moze i tak. Ja dzieki mojemu mezowi, ktory ma specyficzny sposob mycia lazienki - chlorem i szlaufem nie mam najmniejszych problemow z bialymi fugami. Wszelkie zyjatka znikaja pod wplywem chloru. Ale jesli sie tak boisz, to na zasadzie kontrastu moim zdaniem slabo to wyglada - za agresywne jest. A te biale plytki to jakiej masz wielkosci? I one sa takie biale biale czy jakies biale cieple, biale zimne??? Bo moze wlasnie jakis delikatny kolor wstawic - zloty moze byc niezly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Wielkość płytek to 20x60. Kładzione poziomo (mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam ) no i jakoś chloru nie chce mi się używać w domu. To faktycznie albo beż albo chlor. Zdjecia tych białych- białych naprawdę -mam gdzieś w dzienniku, robiłam kiedyś dla Kachny28 Mam http://images31.fotosik.pl/376/ec245d444b2166e6.jpg http://images31.fotosik.pl/376/6e94ea12844bc6a6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Malz mnie przekonal, ze nie ma nic bardziej naturalnego niz naturalny chlor i dopoki on myje nim lazienke, dopoty ja nie protestuje. Ale do rzeczy - znalazlam plytki i mysle sobie, ze skoro maja byc w tej samej lazience co te czekoladowe to chyba najlepiej bedzie wlasnie dac jakis taki zloty kolor albo ewentualnie bez. Zloty jest w miare niestandardowy i idzie z dekorami, a poza tym bez moze roznie wyjsc... Dawaj zloty z bialym i na zlaczach i czekoladowy do brazu. Tak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts