Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja do moich Alabastrino dam fugę kolor "jaśmin" z ceresitu -czyli zbliżoną do koloru płytek. Na podłodze ta sama będzie -chociaż pewnie za rok-dwa będzie już szara a nie "jaśminowa" :roll: Ale ciemna za bardzo by się "gryzła" z tą jasnością płytek moim zdaniem. Co innego Wiolasz jak są płytki takie i takie... może faktycznie jakaś ciemna? a może dwa kolory? jasna do jasnych i na odwrot? a w ogóle to o ktorych płytkach mówimy? :roll: :oops:

ja na krótką chwilke miałam dylemat przy tym moim wzorku na holu gdzie jest kilka kolorków naraz i mój pan mi doradził grafitową fugę a gres tam mam oliwkowo- rudo - ugrowe. najpierw byłam sceptyczna ale po zafugowaniu seryjnie mu przyznałam rację - pasuje jak ulał 8) :lol: a też już zaczynałam kombinować z różnymi kolorami na jednej podłodze :-?

Siemanko

Byłam na działce, sprzątałam gruz zkotłowni i styropian wyrzucałam.

Nie byłam szukać fugi. Ale mamy już 3/4 łazienki ułożonej. Wygląda super. Zobaczymy jak wyjdzie całość już z szafką i kabiną.

Słuchajcie, za oknem biało od rana, wyjeżdżając ok. 15-tej już porządnie wiało, dobrze że fo mieszkania dojechaliśmy. WIeczorem wybraliśmy się kupić kozaki Julce. Jechaliśmy 20 km/h, koszmar... :o

A jutro mieliśmy jechać do teściowej, bo na Julkę czeka tort urodzinowy :-? No i chyba nie pojedziemy. A u niej są nasze zimówki.. :-?

Chociaż przyznam, że wolę snieg niż deszcz. Wiadomo jaki powód: balkony i ich wylewki.