an-bud 24.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 cześć Wszystkim ulubiony poniedziałek Wioluś miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Cześć Gosia Wszyscy pamiętają o moim poniedziałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 chmmm, pamiętam ja też wolę w poniedziałek załatwiać różne sprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No ja mam dziś mnóstwo spraw, nie wiem czy mi dnia starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dobry wieczór! jak tam sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dobry wieczor, Wiolka ja normalnie z podziwu wyjsc nie moge ze Ty lubisz poniedzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Cześć wszystkim No lubię, lubie..bo ja nie mam wogle lenistwa niedzielnego w sobie i mnie nie rozwala po weekendzie. Chyba Sprawy załatwione, jutro przed południem kolejne załatwiam. Melduję, że łazienka chyba skończona, przedpokój w trakcie roboty chyba też, bo ok. 14-tej ustalałam z Panem telefonicznie, w którą stronę płytki mają iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 To ja bym raczej po ustaleniu telefonicznym jednak pana skontrolowala zanim klej wyschnie. Tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wiola, ja o fudze.. jeśli te płytki są w jednym pomieszczeniu, to nie dawałabym dwóch kolorów fugi, bo zrobi się haos, ja mam jasne i czerwone płytki i też kombinowałam. W końcu daliśmy waniliową fugę i jest spoko. Nie rzuca się w oczy, bo według mnie właśnie fuga nie powinna dawać po oczach Na podłodze mamy ciut ciemniejszą, ale i tak za jasną... Zapewniam, że żadne mycie nie pomoże jasnej fudze na podłodze Nasza ma teraz szary kolor... Będziemy fugować od nowa, tylko na ciemny czerwony albo coś, bo to wstrętnie wygląda. Jak na podłogę dajesz brązowe płyki, to daj brązową fugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a ja się zastanwiam gdzie mój wpis o fudze przepraszam Cię najmocniej byłam pewna że piszę w komentarzach. wszystko przez to że nie byłam pierwsza. może ponury się zlituje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.11.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 To ja bym raczej po ustaleniu telefonicznym jednak pana skontrolowala zanim klej wyschnie. Tak na wszelki wypadek. Zgadzam sie w 100% -mam doświadczenie w tej mierze (tzn oddzieraniu płytek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Efilo, nic sie nie dzieje, nie ma dla mnie znaczenia gdzie piszesz i tak odpowiem. Fuga do łazienki biała. Podłoga ma szare płytki to fuga też szara. Ustalenia przez telefon zgodnie z koncepcją i zamysłami obu stron. Mogę spokojnie Pana Leszka zostawić z domkiem i wszystko idzie jak trzeba. Albo ja mało wymagająca jestem Aniu, Pan L. odradzał mi też 2 kolory fugi. Wziełam białe. Najwyżej za radą Małgos bedę od czasu do czasu myła łazienkę chlorem tylko gdzie ja chlor kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Efilo, nic sie nie dzieje, nie ma dla mnie znaczenia gdzie piszesz i tak odpowiem. Fuga do łazienki biała. Podłoga ma szare płytki to fuga też szara. Ustalenia przez telefon zgodnie z koncepcją i zamysłami obu stron. Mogę spokojnie Pana Leszka zostawić z domkiem i wszystko idzie jak trzeba. Albo ja mało wymagająca jestem Aniu, Pan L. odradzał mi też 2 kolory fugi. Wziełam białe. Najwyżej za radą Małgos bedę od czasu do czasu myła łazienkę chlorem tylko gdzie ja chlor kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 chlor kupuje sie w marketach w poprzednim domu mielismy wanne z najprostszym systemem babelkow i jak ja czyscicilam to ze wlewalam wode do tego chlor i wlaczalo babelki taki roztwor chlorowy kupowalam w marketach na dolnych polkach stal smrod byl jak na basenie nazwy nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Że smród to wiem, wyobrażam sobie. Ale raz w miesiącu machnę, a co? Oby tylko białe te fugi zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 to taki smrod czystosci dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie, dla mnie to smród prawdziwy. pewnie wyginą wszystkie bakterie w oczyszczalni od tego ale co tam, dorzucę nowe Nie mam jeszcze całej łazienki ale to co widzę już oczyma wyobraźni warte jest tego, żeby się chwile i ze smrodem pomęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja będę miała fugę w kolorze "jaśmin" -ona też jest prawie biała.. już jestem przerażona perspektywą ciągłego szorowania -głównie podłóg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts