Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć wszystkim :lol:

No lubię, lubie..bo ja nie mam wogle lenistwa niedzielnego w sobie i mnie nie rozwala po weekendzie. Chyba :lol:

Sprawy załatwione, jutro przed południem kolejne załatwiam.

Melduję, że łazienka chyba skończona, przedpokój w trakcie roboty chyba też, bo ok. 14-tej ustalałam z Panem telefonicznie, w którą stronę płytki mają iść. :roll:

Wiola, ja o fudze..

jeśli te płytki są w jednym pomieszczeniu, to nie dawałabym dwóch kolorów fugi, bo zrobi się haos, ja mam jasne i czerwone płytki i też kombinowałam. W końcu daliśmy waniliową fugę i jest spoko. Nie rzuca się w oczy, bo według mnie właśnie fuga nie powinna dawać po oczach :wink:

Na podłodze mamy ciut ciemniejszą, ale i tak za jasną...

Zapewniam, że żadne mycie nie pomoże jasnej fudze na podłodze :-?

Nasza ma teraz szary kolor...

Będziemy fugować od nowa, tylko na ciemny czerwony albo coś, bo to wstrętnie wygląda.

Jak na podłogę dajesz brązowe płyki, to daj brązową fugę.

Efilo, nic sie nie dzieje, nie ma dla mnie znaczenia gdzie piszesz :lol: i tak odpowiem.

Fuga do łazienki biała. Podłoga ma szare płytki to fuga też szara.

Ustalenia przez telefon zgodnie z koncepcją i zamysłami obu stron. Mogę spokojnie Pana Leszka zostawić z domkiem i wszystko idzie jak trzeba. Albo ja mało wymagająca jestem :roll:

Aniu, Pan L. odradzał mi też 2 kolory fugi. Wziełam białe. Najwyżej za radą Małgos bedę od czasu do czasu myła łazienkę chlorem :wink:

tylko gdzie ja chlor kupię :roll:

Efilo, nic sie nie dzieje, nie ma dla mnie znaczenia gdzie piszesz :lol: i tak odpowiem.

Fuga do łazienki biała. Podłoga ma szare płytki to fuga też szara.

Ustalenia przez telefon zgodnie z koncepcją i zamysłami obu stron. Mogę spokojnie Pana Leszka zostawić z domkiem i wszystko idzie jak trzeba. Albo ja mało wymagająca jestem :roll:

Aniu, Pan L. odradzał mi też 2 kolory fugi. Wziełam białe. Najwyżej za radą Małgos bedę od czasu do czasu myła łazienkę chlorem :wink:

tylko gdzie ja chlor kupię :roll: