Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry - przyszłam tutaj i podziwiam Twoje płytki , podobaja mi sie bardzo . Co do fug , to napewno najlepszy wybór trochę ciemniejszy odcień , ale jak masz jaśniejsze to tez nie bedzie tak żle. Ja obecnie w mieszkaniu mam jasne na ścianie i jasne na podłodze i w nowym domu napewno na podłoge dam ciemna fugę.Oczywiście ze względów praktycznych , a nie estetyki ). pozdrawiam

Byłłam i widziałam ten dom - wilę 300 m pu.( na stronie , która proponowałaś do oglądnięcia). Trzeba mieć tyle kasy co oni chyba mają ?, a projektant jesli jest dobry to uczyni cuda i wyposaży mieszkanie jak tylko zechcę. Faktycznie jest tam pieknie , ale ja osobiście nie przepadam za takim przepychem . Gubiłabym sie tam.

Witaj maryna :lol:

Cieszę się, że Ci się płytki podobają. Ja wymiękłam jak je zobaczyłam pierwszy raz :oops: ale co tam.

Fuga? co ma być to będzie.

Odnośnie tego domu, ja wiem czy przepych. Nie chodzi o to że chciałabym tak mieć, bo mam inny gust. Ale chciałabym mieć tak wszystko do siebie dopasowane. Mam pecha, bo co mi się podoba to zawsze okazuje się, że jest z górnej półki cenowej. Więc nie wiem, czy tak u siebie dopasowane będę miała. Zobaczymy, czas pokaże co i jak.

Ważne że własne (no powiedzmy :wink: )

dzień dobry marudy :), że tak sobie buńczucznie zażartuję popołudniowo... :lol: :lol: :lol:

jestem, wróciłam, żyję.... to jakby mnie komuś brakowało i umierał z ciekawości w strasznych męczarniach... :lol: :lol: :lol: :lol:

co słychać.... wiem, że mowa o płytkach i fugach.... u mnie właśnie nastąpił pat - bo te moje wydumane płytki z perełkami to mnie do grobu wpędzą z ceną dekorów.... szkoda gadać, chyba odpuszczę to jedno opakowanko, albo gdzieś je wcisnę i poszukam czegoś innego... bo mnie z torbami puszczą normalnie.... :evil:

to u mnie tyle.... fajnie Was widzieć... :wink:

oj proszę nie szydzić.... :o

nie było mnie 4 dni i kurcze nie dość, że nie wyrabiam na zakrętach i czytam ino 2 strony wstecz na każdym wątku, to jeszcze wszyscy zdaje się o mnie zapomnieli... a tu wnet będzie 100 stron i nie wiem czy będe miała z kim świętować... nio :oops:

oj proszę nie szydzić.... :o

nie było mnie 4 dni i kurcze nie dość, że nie wyrabiam na zakrętach i czytam ino 2 strony wstecz na każdym wątku, to jeszcze wszyscy zdaje się o mnie zapomnieli... a tu wnet będzie 100 stron i nie wiem czy będe miała z kim świętować... nio :oops:

no i wszędzie te "kalumnie" zostawia :evil: :lol: :lol:

witam sie popołudniowo :lol:

gosia :D