anjamen 25.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 u nas jes jasmin ceresitu wbrew pozorom nie brudzi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 wiolu wystarczy ci domestos - to w sumie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 u nas jes jasmin ceresitu wbrew pozorom nie brudzi sie O! moja też ma być z Ceresitu! -dzięki Aniu za pocieszkę Możesz się napić za to http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1184337322_309788995_wyborowa_700ml_450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Kasiu pamietalas to jeszcze raz wszystkiego naj i Twoje zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Że smród to wiem, wyobrażam sobie. Ale raz w miesiącu machnę, a co? Oby tylko białe te fugi zostały Spoko, na poczatku troche dusi, ale jak sie przewietrzy to luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzień dobry Jeszcze dziś do pracy a potem dwa dni wolnego. Muszę zaległy urlop wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 26.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzien dobry - przyszłam tutaj i podziwiam Twoje płytki , podobaja mi sie bardzo . Co do fug , to napewno najlepszy wybór trochę ciemniejszy odcień , ale jak masz jaśniejsze to tez nie bedzie tak żle. Ja obecnie w mieszkaniu mam jasne na ścianie i jasne na podłodze i w nowym domu napewno na podłoge dam ciemna fugę.Oczywiście ze względów praktycznych , a nie estetyki ). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 26.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Byłłam i widziałam ten dom - wilę 300 m pu.( na stronie , która proponowałaś do oglądnięcia). Trzeba mieć tyle kasy co oni chyba mają ?, a projektant jesli jest dobry to uczyni cuda i wyposaży mieszkanie jak tylko zechcę. Faktycznie jest tam pieknie , ale ja osobiście nie przepadam za takim przepychem . Gubiłabym sie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witaj maryna Cieszę się, że Ci się płytki podobają. Ja wymiękłam jak je zobaczyłam pierwszy raz ale co tam. Fuga? co ma być to będzie. Odnośnie tego domu, ja wiem czy przepych. Nie chodzi o to że chciałabym tak mieć, bo mam inny gust. Ale chciałabym mieć tak wszystko do siebie dopasowane. Mam pecha, bo co mi się podoba to zawsze okazuje się, że jest z górnej półki cenowej. Więc nie wiem, czy tak u siebie dopasowane będę miała. Zobaczymy, czas pokaże co i jak. Ważne że własne (no powiedzmy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzień dobry marudy , że tak sobie buńczucznie zażartuję popołudniowo... jestem, wróciłam, żyję.... to jakby mnie komuś brakowało i umierał z ciekawości w strasznych męczarniach... co słychać.... wiem, że mowa o płytkach i fugach.... u mnie właśnie nastąpił pat - bo te moje wydumane płytki z perełkami to mnie do grobu wpędzą z ceną dekorów.... szkoda gadać, chyba odpuszczę to jedno opakowanko, albo gdzieś je wcisnę i poszukam czegoś innego... bo mnie z torbami puszczą normalnie.... to u mnie tyle.... fajnie Was widzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć Kasia, Ja wiem tak pix oko co u Ciebie, bo często wpadam z wizytą, ale cieszę sie że pamiętasz o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 oj proszę nie szydzić.... nie było mnie 4 dni i kurcze nie dość, że nie wyrabiam na zakrętach i czytam ino 2 strony wstecz na każdym wątku, to jeszcze wszyscy zdaje się o mnie zapomnieli... a tu wnet będzie 100 stron i nie wiem czy będe miała z kim świętować... nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.11.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 oj proszę nie szydzić.... nie było mnie 4 dni i kurcze nie dość, że nie wyrabiam na zakrętach i czytam ino 2 strony wstecz na każdym wątku, to jeszcze wszyscy zdaje się o mnie zapomnieli... a tu wnet będzie 100 stron i nie wiem czy będe miała z kim świętować... nio no i wszędzie te "kalumnie" zostawia witam sie popołudniowo gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.11.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzien dopry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dzień dobry Już czwartek i mam wolne. Nituś, jedyne wyjście to laptopik ze sobą wszędzie nosić i jakby coś zaglądać co godzinę Wiesz, że nie szydzę, jakbym mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzień dobry a mi się wydawało że dzisiaj weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja wczoraj cały dzień byłam przekonana, że jest poniedziałek Próbuję dodzwonić sie do Pana L. bo chciałabym rozliczyć się za płytki i nic, cisza..Dziś mieli skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.11.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja wczoraj cały dzień byłam przekonana, że jest poniedziałek Próbuję dodzwonić sie do Pana L. bo chciałabym rozliczyć się za płytki i nic, cisza..Dziś mieli skończyć. skończyć mogą i bez kaski może nie chcą doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 gratuluje małego bohatera ucałuj córcię od cioci ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts