Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo... mi się też podoba łazienka, bardzo mnie pociagają płytki z takim połyskiem...hmm...została mi jeszcze jedna łazienka do obrobienia, więc może pójdę na żywioł i też sobie coś takiego zrobię.

Pysznie wygląda ta kawa, mam ochotę sprawić sobie maszynę do czegoś takiego :wink:

Ja ostatnio usłyszałam, że jak się przeprowadzimy na wieś to mniej ludzi nas będzie odwiedzać :o :o :o , myślałam, że będzie odwrotnie bo mniej niz teraz to juz się nie da :lol: :lol: ,aaaaa kij im w oko.

Sąsiadki są "wporzo", mi swoich nie udało się jak dotąd złapać w obiektyw, za szybkie "som" :wink: , ale krowy to stoją jak modelki, cierpliwie :lol:

Pozdrawiam serdecznie

Hej! Nie załamujcie mnie tymi białymi fugami i domestosem :x dzisiaj weszłam do mojej "prawie" wykończonej łazienki -i pierwsza mysl- zamiast "Ale pieknie!", była -"Kto to k..a bedzie sprzątał?" :roll:

Kasia, ja wjeżdżam na działkę i od razu pierwsza moja myśl taka jest :wink:

ale wolę syf w domu niż wiertarkę nad uchem za każdym razem, jak sąsiadowi w bloku przyjdzie remontować cokolwiek

Hej! Nie załamujcie mnie tymi białymi fugami i domestosem :x dzisiaj weszłam do mojej "prawie" wykończonej łazienki -i pierwsza mysl- zamiast "Ale pieknie!", była -"Kto to k..a bedzie sprzątał?" :roll:

Zawsze jakas mila pania do sprzatania mozna zatrudnic. Polki to najlepsze sprzataczki przeciez sa. :roll: