DarioAS 28.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a mojego posta to znów wcięło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a tyle się napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzien dobry Wioluś sprzatasz juz bo cos chlorem jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzien dobry.... chlorem? (niuch, niuch) gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 dzien dobry Wioluś sprzatasz juz bo cos chlorem jedzie to ode mnie... bo dziś w łazience z domestosem walczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witanko, a ja myslalam ze to Wiola lazienke sprzata a to Ty Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Słuchajcie, ja łazienkę miałam prawie posprzątaną jak przyszłam ją "odebrać" co będe po kimś poprawiać? Jeszcze pomyślą, że ich nie szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.11.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witanko, a ja myslalam ze to Wiola lazienke sprzata a to Ty Aniu Siemanko wogle Ania, Ty patrz jak to wiatr w różne strony zapchy wysyła nawet taki domestos zamiast na Bieszczady to na Wrocek posłał swój smrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Ooooo... mi się też podoba łazienka, bardzo mnie pociagają płytki z takim połyskiem...hmm...została mi jeszcze jedna łazienka do obrobienia, więc może pójdę na żywioł i też sobie coś takiego zrobię. Pysznie wygląda ta kawa, mam ochotę sprawić sobie maszynę do czegoś takiego Ja ostatnio usłyszałam, że jak się przeprowadzimy na wieś to mniej ludzi nas będzie odwiedzać , myślałam, że będzie odwrotnie bo mniej niz teraz to juz się nie da ,aaaaa kij im w oko. Sąsiadki są "wporzo", mi swoich nie udało się jak dotąd złapać w obiektyw, za szybkie "som" , ale krowy to stoją jak modelki, cierpliwie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.11.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Hej! Nie załamujcie mnie tymi białymi fugami i domestosem dzisiaj weszłam do mojej "prawie" wykończonej łazienki -i pierwsza mysl- zamiast "Ale pieknie!", była -"Kto to k..a bedzie sprzątał?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.11.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Hej! Nie załamujcie mnie tymi białymi fugami i domestosem dzisiaj weszłam do mojej "prawie" wykończonej łazienki -i pierwsza mysl- zamiast "Ale pieknie!", była -"Kto to k..a bedzie sprzątał?" Kasia, ja wjeżdżam na działkę i od razu pierwsza moja myśl taka jest ale wolę syf w domu niż wiertarkę nad uchem za każdym razem, jak sąsiadowi w bloku przyjdzie remontować cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.11.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Iwuś a rób, co Ci szkodzi? my drugą zamierzamy dokładnie rozplanować. Choć jedną rzecz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.11.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Jaja śliczna łazieneczka.... Bardzo mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.11.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Jaja śliczna łazieneczka.... Bardzo mi się podoba.... Jaka łazienka? Mojej już nie ma w dzienniku. to co na zdjęciach ostatnich to wizualka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Jaja śliczna łazieneczka.... Bardzo mi się podoba.... Jaka łazienka? Mojej już nie ma w dzienniku. to co na zdjęciach ostatnich to wizualka ahaaa, ale tez mi się podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.11.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Hej! Nie załamujcie mnie tymi białymi fugami i domestosem dzisiaj weszłam do mojej "prawie" wykończonej łazienki -i pierwsza mysl- zamiast "Ale pieknie!", była -"Kto to k..a bedzie sprzątał?" Zawsze jakas mila pania do sprzatania mozna zatrudnic. Polki to najlepsze sprzataczki przeciez sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witanko, a ja myslalam ze to Wiola lazienke sprzata a to Ty Aniu ja... porządki chrzcinowe rozpoczęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzień dobry idę rozkminić pro100 bo muszę nad łazienką górną myśleć strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzień dobry idę rozkminić pro100 bo muszę nad łazienką górną myśleć strach się bać Hej! może coś pomogłam w "rozkimnieniu" skosów (u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts