Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Małgoś, przekażę. Dziś rano już cisza, bezgorączkowo. Jakiś wirus cholera musiała przywlec z przedszkola, bo takich cudów dawno nie widziałam. Jak w westernie, jajka można było na łydkach smażyć.

Ja też dziś jakaś niewyraźna jestem.

Ty kochana mogłabyś już o swoje się postarać, bo tylko przekazujesz te uściski na odległość, a wiesz jak to fajowo na żywo jak Cię takie łapki oplatają? :lol: :lol:

OOoo to ktoś tu jeszcze zagląda :lol: fajowo

Monia, dzięki, link skopiowałam już od Nitki-tam też dałaś, tylko chyba nie podziekowałam :oops: ale Tu dziękuję serdecznie za pamięć i pomoc

Zdjęć łazienki nie ma, bo ..nie. Jak już bedzie całosć- kibelek, prysznic i wogle to wkleję, co będę brudy pokazywać.

Duża łazienka jest w fazie planowania, na razie mam do d.py program i jakoś nie mogę zapisać swojej pracy. :evil: Ale staram sie non stop. A płyteczki? faktycznie, porządne ale cena...normalnie powala.

Jasia, kominek już skończony, teraz go umyć i pomalować resztę na biało. Ale to już po panelach.

A i ja pożyczę zdrówka, bo u mnie podobne klimaty. Moja szkrabinka po trzytygodniowym zapaleniu płuc maiała tygodniową przerwę na oddech a od piątku temperatura jak dopada to od razu wali na 39,2-39,5 :o Nie pamiętam żeby kiedykolwiek któraś z dziewczynek tak gorączkowała :cry: Jutro znowu do lekarza, bo w sobotę zaliczyłyśmy pogotowie niby zapalenie oskrzeli ale obawiam się, że może to być nawrót zapalenia płuc.

Zdrówka, zdrówka, zdrówka dla dzieciątka.

Pozdrawiam serdecznie :D

No widzisz Iwuś, koszmar totalny. To ja mam jedną chorą, u Ciebie może się roznieść..Trzymam kciuki moze nie bedzie tak strasznie i szybko minie. Iwuś ostatnio coś słyszałam o bronhicie, moze to to?

Rossa, a będziesz miała czym to przywieźć?

Zapytam małża to napiszę.