nitubaga 30.11.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 heloł heloł.... przyszłam powęszyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hej haj helonic się nie dzieje, Kaska nie chce sie podzielić wiedzą, nie idzie mi wizualizacja łazienki, julka już miała 40 stopni, dobrze ze spi i powoli jej schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hej haj helo nic się nie dzieje, Kaska nie chce sie podzielić wiedzą, nie idzie mi wizualizacja łazienki, julka już miała 40 stopni, dobrze ze spi i powoli jej schodzi. Bidulka... Przekaz caluski ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzień dobry Małgoś, przekażę. Dziś rano już cisza, bezgorączkowo. Jakiś wirus cholera musiała przywlec z przedszkola, bo takich cudów dawno nie widziałam. Jak w westernie, jajka można było na łydkach smażyć. Ja też dziś jakaś niewyraźna jestem. Ty kochana mogłabyś już o swoje się postarać, bo tylko przekazujesz te uściski na odległość, a wiesz jak to fajowo na żywo jak Cię takie łapki oplatają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.12.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 poniedziałkowo się przywitać przyszłam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ja też, ja też.... a że jakieś cholerstwo się pałęta w powietrzu to pewne, bo moje najmłodsze też coś ma - bo wciąż ma biegunkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Wiolu, podaję link do wątku, o którym wspominałam u Nitusi (dot. mokrego komina): http://forum.muratordom.pl/mokre-kominy,t145928.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 01.12.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ja też przyłączam sie do powitań, Wiola mysl dobrze o tej drugiej łazieńce, niech Ci umysł bedzie oświecony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.12.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ojeju, zdjęcia z budowy co będzie dalej z tym kominkiem? mała łazienka bardzo ładna, czemu nie ma jej już w dzienniku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 01.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 wiolasz bardzo łądne płyteczki... bardzo jestem ciekawa, co wymyślisz w tej lazience: płytki dają bardzo duże możliwości (różne dekory). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 OOoo to ktoś tu jeszcze zagląda fajowo Monia, dzięki, link skopiowałam już od Nitki-tam też dałaś, tylko chyba nie podziekowałam ale Tu dziękuję serdecznie za pamięć i pomoc Zdjęć łazienki nie ma, bo ..nie. Jak już bedzie całosć- kibelek, prysznic i wogle to wkleję, co będę brudy pokazywać. Duża łazienka jest w fazie planowania, na razie mam do d.py program i jakoś nie mogę zapisać swojej pracy. Ale staram sie non stop. A płyteczki? faktycznie, porządne ale cena...normalnie powala. Jasia, kominek już skończony, teraz go umyć i pomalować resztę na biało. Ale to już po panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.12.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Wioluś, zdrówka życzę i Tobie i małej, wstrętna ta pogoda. Póki mrozu nie będzie to wszystko w powietrzu będzie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzięki Ania, wiem jak to jest. Na razie wiemy, że mamy anginę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzień dobry! co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Skopiować Ci Kasia poprzednie wypowiedzi? siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ja tez przyszlam zdrowia zyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzięki Chyba nie będzie już tak źle, bo czekolady dziś nie odmówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 01.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 wiola ja również duzio duzio zdóweczka życzę i zapytywuję sie o styropian ile i po ile bo bardzo chętnie tym bardziej że mam niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A i ja pożyczę zdrówka, bo u mnie podobne klimaty. Moja szkrabinka po trzytygodniowym zapaleniu płuc maiała tygodniową przerwę na oddech a od piątku temperatura jak dopada to od razu wali na 39,2-39,5 Nie pamiętam żeby kiedykolwiek któraś z dziewczynek tak gorączkowała Jutro znowu do lekarza, bo w sobotę zaliczyłyśmy pogotowie niby zapalenie oskrzeli ale obawiam się, że może to być nawrót zapalenia płuc. Zdrówka, zdrówka, zdrówka dla dzieciątka. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No widzisz Iwuś, koszmar totalny. To ja mam jedną chorą, u Ciebie może się roznieść..Trzymam kciuki moze nie bedzie tak strasznie i szybko minie. Iwuś ostatnio coś słyszałam o bronhicie, moze to to? Rossa, a będziesz miała czym to przywieźć? Zapytam małża to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts