Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Kostki?? jakie kostki bolą od czekolady? zęby?

Kasia, no nieładnie wiem... :oops: ale rzadko to robię, to jakieś wytłumaczenie, nie? :wink:

ale na parapetówce to palić Ci nie pozwolę :wink:

i good... bo ja nie palę, więc mi nie ubędzie :lol: :lol: :lol:

witanko :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No... To to samo. Daja Ci wypalic ostatniego papierosa, kiepujesz do miedzianego kubka, podlaczaja Ci go do takiego niby-komputera co wyglada jak radio, kladziesz dlonie na miedzianych plytkach, na glowe Ci zakladaja takie cus smieszne. 18 grudnia stuknie mi 8 rocznica niepalenia. :D 8)

ja bylam na tych blaszkach 2 razy

nie pomoglo :evil:

dobry wieczor

No... To to samo. Daja Ci wypalic ostatniego papierosa, kiepujesz do miedzianego kubka, podlaczaja Ci go do takiego niby-komputera co wyglada jak radio, kladziesz dlonie na miedzianych plytkach, na glowe Ci zakladaja takie cus smieszne. 18 grudnia stuknie mi 8 rocznica niepalenia. :D 8)

ja bylam na tych blaszkach 2 razy

nie pomoglo :evil:

dobry wieczor

Anja, bo to jest placebo, ale na mnie podzialalo skapstwo. Wydalam 50 zl, to musialam sprobowac 10 dni nie palic, zeby mi sie zwrocilo. Wtedy marlboraski kosztowaly 5 zl, a ja palilam paczke dziennie. A najwazniejsze bylo to, ze rzucilismy z malzem razem. :wink:

Wtedy kosztowały malboraski 5 zł a teraz? Już sama cena odstrasza..

ja mam inną motywację: czuje zapachy inaczej, jakieś odległe od razu do mnie dolatują, czuję przyprawy, w szafie mi nie śmierdzi, z ust też nie czuć.. :oops:

Ale do piwka przy imprezie brakuje jednak.

Małgoś, no na coś patrzył? może marzył że przestanę :lol:

Wtedy kosztowały malboraski 5 zł a teraz? Już sama cena odstrasza..

ja mam inną motywację: czuje zapachy inaczej, jakieś odległe od razu do mnie dolatują, czuję przyprawy, w szafie mi nie śmierdzi, z ust też nie czuć.. :oops:

Ale do piwka przy imprezie brakuje jednak.

Małgoś, no na coś patrzył? może marzył że przestanę :lol:

Zapytaj sie go, na co patrzyl... :roll: :wink:

no tyle ze u mnie skapstwa ni ma..czy 9,20 czy 19,20..loozik..i tak nie mam na co wydawac..oszczednosci zbytnio nie potrzebuje pójść pójdę..na pewno..

plastry cos 70zeta na 7dni..kombinowałem..juz ale naprawde za duzo pale..i kaszle rano okrutniee chce z tym łajnem cos zrobic..juz sie napaliłem chociaz lubie bardzo.. :cry: