nitubaga 02.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Kostki?? jakie kostki bolą od czekolady? zęby? Kasia, no nieładnie wiem... ale rzadko to robię, to jakieś wytłumaczenie, nie? ale na parapetówce to palić Ci nie pozwolę i good... bo ja nie palę, więc mi nie ubędzie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Kostki?? jakie kostki bolą od czekolady? zęby? Kasia, no nieładnie wiem... ale rzadko to robię, to jakieś wytłumaczenie, nie? ale na parapetówce to palić Ci nie pozwolę Terrorystka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 al-kaide wsydzie spotkać muzno nio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Kasia, ale ja palę okazyjnie sobie, mówisz jak mój mąż... Też przeciwnik, gorszy od terrorysty Ale jak mnie brał to mu jakoś nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Wtedy nie patrzyl na to, co masz w ustach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 No... To to samo. Daja Ci wypalic ostatniego papierosa, kiepujesz do miedzianego kubka, podlaczaja Ci go do takiego niby-komputera co wyglada jak radio, kladziesz dlonie na miedzianych plytkach, na glowe Ci zakladaja takie cus smieszne. 18 grudnia stuknie mi 8 rocznica niepalenia. ja bylam na tych blaszkach 2 razy nie pomoglo dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 kurna to isc czy nie isc?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 No... To to samo. Daja Ci wypalic ostatniego papierosa, kiepujesz do miedzianego kubka, podlaczaja Ci go do takiego niby-komputera co wyglada jak radio, kladziesz dlonie na miedzianych plytkach, na glowe Ci zakladaja takie cus smieszne. 18 grudnia stuknie mi 8 rocznica niepalenia. ja bylam na tych blaszkach 2 razy nie pomoglo dobry wieczor Anja, bo to jest placebo, ale na mnie podzialalo skapstwo. Wydalam 50 zl, to musialam sprobowac 10 dni nie palic, zeby mi sie zwrocilo. Wtedy marlboraski kosztowaly 5 zl, a ja palilam paczke dziennie. A najwazniejsze bylo to, ze rzucilismy z malzem razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 kurna to isc czy nie isc?????????? Idz! Tylko nie licz na to, ze Ci sie od razu odechce palic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 roger!! tsnacy TAK JEZD! Meeemm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Wtedy kosztowały malboraski 5 zł a teraz? Już sama cena odstrasza.. ja mam inną motywację: czuje zapachy inaczej, jakieś odległe od razu do mnie dolatują, czuję przyprawy, w szafie mi nie śmierdzi, z ust też nie czuć.. Ale do piwka przy imprezie brakuje jednak. Małgoś, no na coś patrzył? może marzył że przestanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Wtedy kosztowały malboraski 5 zł a teraz? Już sama cena odstrasza.. ja mam inną motywację: czuje zapachy inaczej, jakieś odległe od razu do mnie dolatują, czuję przyprawy, w szafie mi nie śmierdzi, z ust też nie czuć.. Ale do piwka przy imprezie brakuje jednak. Małgoś, no na coś patrzył? może marzył że przestanę Zapytaj sie go, na co patrzyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 tu menij ludziskuff..saglodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 idz sprobuj Duchu, na mojego meza podzialaly plasterki, ale tak jak w przypadku Malgos wyszlo na jaw spapstwo jak zobaczyl ile kosztuja to tylko jednego uzyl i rzucil palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 no tyle ze u mnie skapstwa ni ma..czy 9,20 czy 19,20..loozik..i tak nie mam na co wydawac..oszczednosci zbytnio nie potrzebuje pójść pójdę..na pewno.. plastry cos 70zeta na 7dni..kombinowałem..juz ale naprawde za duzo pale..i kaszle rano okrutniee chce z tym łajnem cos zrobic..juz sie napaliłem chociaz lubie bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Duchu jak Ty rzucisz to ja 2 tygodnie po Tobie tez rzuce, tez lubie palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 a wiecie, że jeszcze nigdy w życiu ani raz się nie zaciągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Kochani moi, moj malz byl ekspertem w rzucaniu - gumy, plastry, hipnoza... Za kazdym razem konczylo sie tym, ze palil z plastrami, gumami i dooopa. Moja kolezanka zazywala Zyban - wymiotowala i palila dalej. Wiec radze Wam dobrze - rzuccie razem! To naprawde dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Na mnie niesamowicie mobilizująco działa zwrok Męża Mego Szanownego Boję się gorzej jak dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 no kurna protestujem..gdzie wy sie wszytkie chowały...!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts