wiolasz 03.12.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień bry SPać poszły pewnie, zresztą, mnie też wysiuduje mąż bo mówi, ze nałogi są niezdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 03.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień bry SPać poszły pewnie, zresztą, mnie też wysiuduje mąż bo mówi, ze nałogi są niezdrowe wiola jakieś nałogi trza mieć , jak nie palenie to zawsze się cuś znajdzie ,mój tato zawsze mówił ,że wędzone dłużej się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 bry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień bry SPać poszły pewnie, zresztą, mnie też wysiuduje mąż bo mówi, ze nałogi są niezdrowe wiola jakieś nałogi trza mieć , jak nie palenie to zawsze się cuś znajdzie ,mój tato zawsze mówił ,że wędzone dłużej się trzyma Mój "wędzony" dziadek dożył w dobrym stanie 81 lat Babcia w Wigilię skończy 95 lat choć ona nie wędzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 03.12.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Babcia w Wigilię skończy 95 lat choć ona nie wędzona to życzonka dla babci ,piękny wiek jak się jest jeszcze sprawnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A dzięki, dzięki Jakoś sobie radzi, tylko uparta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 03.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A dzięki, dzięki Jakoś sobie radzi, tylko uparta jest a to chyba dobrze ,to świadczy o jej dobrym zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 i dziadunio i prababka..dozyli 89 latek... Mam chrzestnego który ma 72lata..jego mam nadal żyje..i ma lat 93 sama chodzi i to żwawo..słyszy dość dobrze (a szczególnie to czego nie powinna hehe).. W czerwcu jak chrzestny drabinę do czereśni przystawił to go opierniczyła ze nie bedzie jej gówniarz po drzewach skakał weszła i sama nazbierała Śmialiśmy sie z wujem chyba z godzinę..nie do zdarcia jest ale całe życie w polu zapingala.. Dobry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Siemanko No akurat to takie pokolenie okołowojenne. NIc ich nie ruszy. I póki pracują, cokolwiek robią to jest bosko, oby nie usiedli bo już zmarnieją, właśnie moja babcia ta 95-letnia usiadła i już mówi że nie ma siły. Oby gdzieś dojść i koniec. Druga babcia niewiele młodsza ale jeszcze króliki, kury i jakieś kawałki pola ma. I oby jak najdłużej im życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Hej. Raczej bym sie z tym pokoleniem nie porownywala... Wtedy przezywaly najmocniejsze osobniki - reszta umierala w dziecinstwie. Teraz jest troche inaczej, wiec rzucac mi tu palenie! Co innego zapalic nawet jednego dziennie (podobno dobre przeciwko Alzheimerowi), a co innego palic 2 czy 3 paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 o to to to..to ja walczę z alzheimerem, nawet dosyć ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Powaznie, nasz gospodarz, u ktorego mieszkalismy w Londynie mowil, ze znal jakiegos Greka - naukowca, ktory robil doswiadczenia na Skandynawach (dlugo zyja i Alzheimer to duzy problem) i wyszlo, ze umiarkowane palenie daje dobre wyniki. No ale umiarkowane... Nie kazdy tak umie - ja nie umialam. Albo paczka dziennie, albo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No cóż, coś w tym musi być nie? wszystko jest dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No cóż, coś w tym musi być nie? wszystko jest dla ludzi Ale najlepiej palic tyton... Bez tych glupich smolistych dodatkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ooo tak też słyszałam. Mój kolega to zamiast fajek pali marysię nałogowo i też sobie chwali jej właściwiości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ooo tak też słyszałam. Mój kolega to zamiast fajek pali marysię nałogowo i też sobie chwali jej właściwiości Tys mozna. Ale nalogowo wszystko szkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No może nie wszystko seks na przykład, no oczywiście nie mam na myśli erotomanów czy nimfomanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No może nie wszystko seks na przykład, no oczywiście nie mam na myśli erotomanów czy nimfomanki A widzisz... Nalogowy seks jednak szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No ale to nie jest nałóg, tylko już zboczenie. Z nałogu można wyjść a z tego? chyba nie tak prosto. Najlepiej w brom zainwestować.WOgle temat jakiś niesmaczny wzięłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No ale to nie jest nałóg, tylko już zboczenie. Z nałogu można wyjść a z tego? chyba nie tak prosto. Najlepiej w brom zainwestować.WOgle temat jakiś niesmaczny wzięłyśmy A dlaczego niesmaczny? Caly czas chodzi o to, zeby ghost i Anja rzucili palenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts