wiolasz 03.12.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 aaaa i ja Niesmaczny bo chodziło mi o erotomanów wszelkiego rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 aaaa i ja Niesmaczny bo chodziło mi o erotomanów wszelkiego rodzaju Erotomani nie sa tacy zli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 o skubane ale końkluzja................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 aaaa i ja Niesmaczny bo chodziło mi o erotomanów wszelkiego rodzaju Erotomani nie sa tacy zli. Jakich erotomanów Ty masz na myśli? Matko, ja się pewnie nieprecyzyjnie wyrażam, bo słownictwa specjalistycznego nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 aaaa i ja Niesmaczny bo chodziło mi o erotomanów wszelkiego rodzaju Erotomani nie sa tacy zli. Jakich erotomanów Ty masz na myśli? Matko, ja się pewnie nieprecyzyjnie wyrażam, bo słownictwa specjalistycznego nie znam.. No chyba tak, bo erotoman to nie to samo co zboczeniec. Nawet seksoholik to niekoniecznie zboczeniec - to tylko uzalezniony od seksu. Kazdy zdrowy facet to erotoman wedlug mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 aaaa i ja Niesmaczny bo chodziło mi o erotomanów wszelkiego rodzaju Erotomani nie sa tacy zli. Jakich erotomanów Ty masz na myśli? Matko, ja się pewnie nieprecyzyjnie wyrażam, bo słownictwa specjalistycznego nie znam.. No chyba tak, bo erotoman to nie to samo co zboczeniec. Nawet seksoholik to niekoniecznie zboczeniec - to tylko uzalezniony od seksu. Kazdy zdrowy facet to erotoman wedlug mnie. eee tam, to myślimy tak samo tylko dla mnie normalny facet to po prostu facet a erotoman dla mnie to już ci ze schorzeniami psycho. W każdym razie....co to ja chciałam powiedzieć??.. Pogubiłam się w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Wiolasz ale jak przydzie co do czego zawsze bedziesz najlepiej poinformowana zapewne hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No właśnie nie wiem Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 uwierz na słowo heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Wiolasz ale jak przydzie co do czego zawsze bedziesz najlepiej poinformowana zapewne hehehe kurczę ale chodzi o ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dobry wieczór. jak już wiola nie wie o co chodzi to co ja mam robaczek powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Hej! Widzę że fajny temat tu wczoraj był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzien dobry A Ty Kaśka, gdzie sie szlajasz? co? Cały dzień Cię nie było? Ja mam już kompletną łazienkę małą, zamontowane wszystko prócz szafki i umywalki, sufit pomalowany, niestety aparat odmówił posłuszeństwa i nie mogę zrzucić zdjeć na kompa. Dzis idziemy do przedszkola po paczke, Mikołaj ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A Ty Kaśka, gdzie sie szlajasz? co? Cały dzień Cię nie było? a nie nerwuj mnie inet mi nawala -jest tylko rano -a rano to ja w pracy jestem i klikać nie mogę Dzisiaj jako "górnik" mam wolne -więc klikam z domku -wieczorem pewnie znowu kicha bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A co Barbórka ma to wolnych dni w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A co Barbórka ma to wolnych dni w pracy? no u mnie i męża ma pracujemy w gazownictwie -a ono zalicza się do górnictwa -więc oboje mamy 4.12 wolne w pracy i ta imprezka w piątek to też była "barbórkowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 łał Dobrze, ze przypomniałaś bo do mamy muszę zadzwonić Kasia, jak twoja łazienka? skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kasia, jak twoja łazienka? skończona? NIE!!!!! bo glazurnik to ANDRZEJ -i w tym tygodniu zapowiedział że nie przyjdzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Cały tydzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts