Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

A mnie się podobają dwa ostatnie łóżka :wink:

Wiolu, jak tam kominy?

kominy żyją, byli panowie dekarze ale niestety mąż nie dojechał bo niania do Julki zaspała a ja byłam w pracy. WIęc kartkę zostawili o pojechali w siną dal. Mąż mówi, ze wie co, gdzie i dlaczego cieknie i że sam naprawi :o

Wiola, patrzylam na Twoje lozka i musze sie zmartwic nieco - ten sprzedawca, ktory ma Twoje 1 i 3 lozko nie wysyla do Polski, tylko do Niemiec, Austrii i Szwajcarii. No chyba, ze by sie zgodzil w drodze wyjatku...

Ten drugi wysyla do calej Europy i akceptuje PayPal - to lepiej, tylko nie wiadomo, ile by chcial za wysylke.

WIem Małgoś, i dziekuję. Spodobało mi się to nr 3 ale nie wiem z czego jest ta obudowa i czy dają do tego materac i jaki. Mam kumpelę w Berlinie to wyślę do niej a stamtad może się uda DHL, tylko jeszcze nie wiem czy to wszystko się uda.

A wogle to witam i żegnam się powoli. Wzięłam urlop od forum. Okazało się, że tak długo spędzałam czas wolny przy kompie, że nic innego nie nadążała zrobić :oops: to jak jakiś nałóg. Więc teraz ten wolny czas poświęcam na książkę, bardzo fajną akurat czytam i dosyć pokaźną objętościowo.

Nie to żebym miała wszystkich dość, abolutnie, tylko ja szybko w nałogi wpadam :oops: wiec wolę jakiś złoty srodek znaleźć i trochę się ukulturalnić :wink:

Oj Kasia, nie chodzi o to co jest ważniejsze tylko co jest bardziej wciągające. NAwet dziecko ostatnio mówiło, że "mama nie chce sie ze mną bawić bo siedzi przy komputerze" :oops: No to już po tym nie mogę tak często przebywać na FM. Ale powiem Ci, ze ciekawość mnie zżera co tam u Was szłychać ..oj zżera...

Kiedy będę mogła to zajrzę na pewno, przywitam sie ładnie i przeczytam dzienniki. obiecuję.

Poza tym ostro wzięłam się za porządki w domach dwóch. W tym nowym mam obiecane mieć schody przygotowane do położenia trepów już w tym tygodniu a to ostatnia kurząca sie rzecz w domu. Potem już tylko panele i ściany. Tak więc sama wiesz ile to pracy. A mnie tak ciągnie na to FM że nie chce mi sie nic innego robić :oops:

Wstyd no ale prawda.