kachna28 07.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Dzień dobry! wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 bardzo się cieszymy... jak tam mikołajkowy wypadzik... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.12.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A mnie się podobają dwa ostatnie łóżka Wiolu, jak tam kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dzień dobry A mnie się podobają dwa ostatnie łóżka Wiolu, jak tam kominy? kominy żyją, byli panowie dekarze ale niestety mąż nie dojechał bo niania do Julki zaspała a ja byłam w pracy. WIęc kartkę zostawili o pojechali w siną dal. Mąż mówi, ze wie co, gdzie i dlaczego cieknie i że sam naprawi Wiola, patrzylam na Twoje lozka i musze sie zmartwic nieco - ten sprzedawca, ktory ma Twoje 1 i 3 lozko nie wysyla do Polski, tylko do Niemiec, Austrii i Szwajcarii. No chyba, ze by sie zgodzil w drodze wyjatku... Ten drugi wysyla do calej Europy i akceptuje PayPal - to lepiej, tylko nie wiadomo, ile by chcial za wysylke. WIem Małgoś, i dziekuję. Spodobało mi się to nr 3 ale nie wiem z czego jest ta obudowa i czy dają do tego materac i jaki. Mam kumpelę w Berlinie to wyślę do niej a stamtad może się uda DHL, tylko jeszcze nie wiem czy to wszystko się uda. A wogle to witam i żegnam się powoli. Wzięłam urlop od forum. Okazało się, że tak długo spędzałam czas wolny przy kompie, że nic innego nie nadążała zrobić to jak jakiś nałóg. Więc teraz ten wolny czas poświęcam na książkę, bardzo fajną akurat czytam i dosyć pokaźną objętościowo. Nie to żebym miała wszystkich dość, abolutnie, tylko ja szybko w nałogi wpadam wiec wolę jakiś złoty srodek znaleźć i trochę się ukulturalnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no ładnie..... dzień dobry.... to chociaż powiedz co czytasz.... i co jest ważniejsiejsze od nas.... i takie kulturalne... i wogóle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Oj Kasia, nie chodzi o to co jest ważniejsze tylko co jest bardziej wciągające. NAwet dziecko ostatnio mówiło, że "mama nie chce sie ze mną bawić bo siedzi przy komputerze" No to już po tym nie mogę tak często przebywać na FM. Ale powiem Ci, ze ciekawość mnie zżera co tam u Was szłychać ..oj zżera... Kiedy będę mogła to zajrzę na pewno, przywitam sie ładnie i przeczytam dzienniki. obiecuję. Poza tym ostro wzięłam się za porządki w domach dwóch. W tym nowym mam obiecane mieć schody przygotowane do położenia trepów już w tym tygodniu a to ostatnia kurząca sie rzecz w domu. Potem już tylko panele i ściany. Tak więc sama wiesz ile to pracy. A mnie tak ciągnie na to FM że nie chce mi sie nic innego robić Wstyd no ale prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Wioluś, smutno mi zagladaj do nas jak tylko bedziesz nas potrzebowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Nawet jak nie będę potrzebować to i tak zajrzę. U Ciebie ANia też jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ty sobie jaj nie rob Wiola. Koncz ksiazke, dziecko do spania i przychodz do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ty sobie jaj nie rob Wiola. Koncz ksiazke, dziecko do spania i przychodz do nas. oooooooo dobrze gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 witam wieczornie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.12.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Wiolaszku jak ja Cię rozumiem w nałogi wpaść łatwo też czasami znikam ale buziaki zostawiam nocne gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a ja zostawiam poranne, nooo południowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzień dobry Witam Was ja, Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 O Wiola, jak milo... A my tu mamy same akcje swiateczne, a Ciebie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Jakie akcje świąteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dobra Wiola, nie sciemniaj. Widzialam, ze przelew wyslalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wymienione bylo, od kogo doszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts