wiolasz 11.12.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A wogle to mój kot je oliwki on nigdy nie był normalny Śmiem się z Tobą zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A wogle to mój kot je oliwki on nigdy nie był normalny Śmiem się z Tobą zgodzić Jestescie okropne. Manius wie co robi, oliwki zdrowe som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Koty powinny jeść mięcho-je surowe jak ma ochotę lubi swojską szynkę- no myślałby kto kocie żarcie-jak nie ma wyjścia chyba bo nic innego w misce nie ma. aportuje parówkę- czy to jest normalne? w nocy poluje na moją twarz jak śpie- skacze z daleka np. ok.1-2-3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Koty powinny jeść mięcho-je surowe jak ma ochotę lubi swojską szynkę- no myślałby kto kocie żarcie-jak nie ma wyjścia chyba bo nic innego w misce nie ma. aportuje parówkę- czy to jest normalne? w nocy poluje na moją twarz jak śpie- skacze z daleka np. ok.1-2-3 w nocy Wszystkie te zachowania, a zwlaszcza ostatnie mieszcza sie w normie zdrowego Manka. Nienormalne to by bylo gdyby sie za ziemniaki wzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Koty powinny jeść mięcho-je surowe jak ma ochotę lubi swojską szynkę- no myślałby kto kocie żarcie-jak nie ma wyjścia chyba bo nic innego w misce nie ma. aportuje parówkę- czy to jest normalne? w nocy poluje na moją twarz jak śpie- skacze z daleka np. ok.1-2-3 w nocy niezly a jeden z moich to sie wlasnego cienia zaczal bac, szukam kociego psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Koty powinny jeść mięcho-je surowe jak ma ochotę lubi swojską szynkę- no myślałby kto kocie żarcie-jak nie ma wyjścia chyba bo nic innego w misce nie ma. aportuje parówkę- czy to jest normalne? w nocy poluje na moją twarz jak śpie- skacze z daleka np. ok.1-2-3 w nocy niezly a jeden z moich to sie wlasnego cienia zaczal bac, szukam kociego psychologa A dlaczego ja nie wiem, jak Twoje koty wygladaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 sa gdzies w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 sa gdzies w dzienniku Bardzo piekne. Moglabys je czesciej zapodawac, a nie tak tylko budowa i budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Koty powinny jeść mięcho-je surowe jak ma ochotę lubi swojską szynkę- no myślałby kto kocie żarcie-jak nie ma wyjścia chyba bo nic innego w misce nie ma. aportuje parówkę- czy to jest normalne? w nocy poluje na moją twarz jak śpie- skacze z daleka np. ok.1-2-3 w nocy poplułam monitor i wystraszyłam lubego który borok sobie kimał spokojnie na sofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 sa gdzies w dzienniku Bardzo piekne. Moglabys je czesciej zapodawac, a nie tak tylko budowa i budowa... Malgos latem pokazywalam zdjecie kici jak na okno wlazla dachowe i nie wiedziala jak zlezc jak znajde to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 sa gdzies w dzienniku Bardzo piekne. Moglabys je czesciej zapodawac, a nie tak tylko budowa i budowa... Malgos latem pokazywalam zdjecie kici jak na okno wlazla dachowe i nie wiedziala jak zlezc jak znajde to wkleje A to pamietam... Ale wkleic mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 to nie bede jej pokazywac, bo jeszcze jej woda sodowa do glowy uderzy od tej slawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.12.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Koty powinny jeść mięcho-je surowe jak ma ochotę lubi swojską szynkę- no myślałby kto kocie żarcie-jak nie ma wyjścia chyba bo nic innego w misce nie ma. aportuje parówkę- czy to jest normalne? w nocy poluje na moją twarz jak śpie- skacze z daleka np. ok.1-2-3 w nocy poplułam monitor i wystraszyłam lubego który borok sobie kimał spokojnie na sofie ja też poplułam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jeszcze gdyby tak Wiola mogla zdjecie zamiescic z tych polowan, to juz w ogole byloby super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 taką fotę to możnaby odrazu do jakiegoś kokursu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Mój sierściuch kładzie mi się na stopach jak śpię. POtem zaczyna się wiercić i w pewnym momencie znika - już wiem, że wtedy właśnie przebywa w powietrzu i zmierza w kierunku mojej głowy ( śpię na brzuchu na szczęście). Raz łapka się ześlizgnęła i przecięła mi usta pazurem. O 3.00 rano. A o 8.00 miałam spotkanie u klienta. No to resztę nocy rpzesiedziałam z lodem na dziobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Takiego zamachu dokonal na Ciebie? Nie zazdroszcze mu. Pewnie sie nasluchal biedny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Takiego zamachu dokonal na Ciebie? Nie zazdroszcze mu. Pewnie sie nasluchal biedny... MIewa takie fazy Tydzień ataków - i potem spokój Tak się zabawia wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Takiego zamachu dokonal na Ciebie? Nie zazdroszcze mu. Pewnie sie nasluchal biedny... MIewa takie fazy Tydzień ataków - i potem spokój Tak się zabawia wredna A bo to jest ONA! No to teraz wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nie dość, że to ONA to jeszcze nienawidzi kobiet. Jakaś trauma (kot ze schronu) nastąpiła w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts