Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze gdyby tak Wiola mogla zdjecie zamiescic z tych polowan, to juz w ogole byloby super... :roll:

niestety, jeszcze na głowę nie upadłam, zeby polowac z aparatem pół nocy na tego wariata :evil:

Nefer, nie zazdraszczam bo wiem jak to boli. mnie raczył obdarować do tej pory tylko lekką rysą środkiem policzka, ale szybko sie zagoiło. Gorzej z Julką, ona ciągle wychodzi jak po wojnie jakiejś z zabawy z nim.

a wogle dzień dobry.

Ania, wezmę przykład z ciebie i idę chyba na zakupy. A potem mamy mieć spotkanie z panem od schodów, zobaczę kolor jaki wyszedł z tego lakieru, co kupiliśmy. :lol:

Ty się nie śmiej, nie wiesz co w Macach na zapleczu sie wyrabia :lol:

byłam tam 5 lat i wiem :wink: teraz już nie odważyłabym sie pić o 5 rano na dworcu centralnym bo i pewnie ochroniarzy znajomych nie ma i strażników i policjantów :roll:

A znajomi to już własne M mają, i to niejedni. Jak do tej pory, tylko ja jestem na dorobku. No ale potem, tylko ja bedę miała własny dom z podwórzem :lol:

Uwaga, uwaga. Moja mama zakupila dzisiaj rewelacyjny srodek Domestos Grot Buster. Czysci sie nim fugi idealnie. Nawet takie zalegle i zapiekle brudy i plesnie znikaja. Jest tam chlor, wiec smierdzi jak cholera ale czysci super.

http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=29338&pkt_id=&pro_id=&char_id=