malgos2 11.12.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nie dość, że to ONA to jeszcze nienawidzi kobiet. Jakaś trauma (kot ze schronu) nastąpiła w młodości. Ale Ty jestes kuchnia, to chyba Ciebie lubi, co? Mogla miec traume, ale kotki niektore sa zazdrosne o samcow w stadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.12.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dobrego dnia życzę wszystkim gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzien dobry w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jeszcze gdyby tak Wiola mogla zdjecie zamiescic z tych polowan, to juz w ogole byloby super... niestety, jeszcze na głowę nie upadłam, zeby polowac z aparatem pół nocy na tego wariata Nefer, nie zazdraszczam bo wiem jak to boli. mnie raczył obdarować do tej pory tylko lekką rysą środkiem policzka, ale szybko sie zagoiło. Gorzej z Julką, ona ciągle wychodzi jak po wojnie jakiejś z zabawy z nim. a wogle dzień dobry. Ania, wezmę przykład z ciebie i idę chyba na zakupy. A potem mamy mieć spotkanie z panem od schodów, zobaczę kolor jaki wyszedł z tego lakieru, co kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 doberek kobiałki..se nomalnie se pisem z wawki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Siema Duszku, cóż Ty w Wawce robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 h,mmm łodstresować siem psyjekołek..do kaycka kamyk spi jo siem piffkiem racym..hehe ni majom ludziska tutej sdrowia do picio za dusego..jutrho poprawka łobocym (mose smecone byli cy cóś)..hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Od zawsze wiadomo, ze w Warszawce tylko pracuja a potem juz na nic sily nie maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Od zawsze wiadomo, ze w Warszawce tylko pracuja a potem juz na nic sily nie maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 scieme walom..i tyla hehe W zyciu tyle soie nie narobili co ja na przykłod.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No akurat ja w Wawie to tylko pracowałam i chyba dobrze, bo nie było mnie wtedy stać na zabawę (finansowo i czasowo). Ale fajne wyprzedaże tam mają. Muszę sie też wybrać, bo kurczę znajomych już parę lat nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tylko ciekawe, gdzie z tymi znajomymi pojdziesz popic??? Do McDONALDA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 łle cegój hgościnne i fajowe tu ludziska som malgos2 bardzo fajowe ludziska w wawce s forum som.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ty się nie śmiej, nie wiesz co w Macach na zapleczu sie wyrabia byłam tam 5 lat i wiem teraz już nie odważyłabym sie pić o 5 rano na dworcu centralnym bo i pewnie ochroniarzy znajomych nie ma i strażników i policjantów A znajomi to już własne M mają, i to niejedni. Jak do tej pory, tylko ja jestem na dorobku. No ale potem, tylko ja bedę miała własny dom z podwórzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tylko ciekawe, gdzie z tymi znajomymi pojdziesz popic??? Do McDONALDA??? może Olga coś do tego czasu otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Uwaga, uwaga. Moja mama zakupila dzisiaj rewelacyjny srodek Domestos Grot Buster. Czysci sie nim fugi idealnie. Nawet takie zalegle i zapiekle brudy i plesnie znikaja. Jest tam chlor, wiec smierdzi jak cholera ale czysci super. http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=29338&pkt_id=&pro_id=&char_id= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.12.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 zanotowane... dzień dobry a wiecie, że i ja cichaczem się rozglądam za kotkiem... ino ciiiiiiiii strasznie mi się podobają rogdolle.... piękne kociaki... http://www.annapolis.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Piiięęękne som Bierz Kasia, nie zastanawiaj się. Ja gorąco polecam zwierzaka w domu, nawet kota- piszę tak bo mimo, że czasami swojego nienawidzę, to nie wyobrażam sobie, żeby go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzięki za namiary Małgoś, zanotowałam i ja na moje białe fugi jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No widzisz... Na wszystko jest jakis srodek. Nie warto robic domu pod kolor brudu w zwiazku z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts