Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

A właśnie sobie pomyślałam, ze kurczę, zanim moje fugi pleśnią zajdą to jakieś specyfiki juz na to wynajdą :wink:

jestem z siebie dumna. Właśnie rozkminiłam test z angielskiego dla jakiegoś gościa. może flaszke dostanę :wink:

A myślałam, ze taka słaba jestem :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A właśnie sobie pomyślałam, ze kurczę, zanim moje fugi pleśnią zajdą to jakieś specyfiki juz na to wynajdą :wink:

jestem z siebie dumna. Właśnie rozkminiłam test z angielskiego dla jakiegoś gościa. może flaszke dostanę :wink:

A myślałam, ze taka słaba jestem :lol:

Co zrobilas? :o :o :o

Witam się nieśmiało, przywiedziona wątkiem z sondaży:)

Na początku mnie zatkało - domek w moich wymarzonych kolorach - jasne podłogi, jakieś szarości i ogólnie bardzo bliskie mi klimaty kolorystyczne. Kuchnia wyszła rewelacyjnie, mimo, iż planuję nowoczesną bardzo mi się podoba!

Nie zdążyłam się jeszcze zapoznać z całym dziennikiem dlatego pozwolę sobie zapytac o parapety i okna. Zadowoleni jesteście z tych parapetów, macie może okna z oknoplastu?

Ja mam w założeniu parapety z płytek klinkierowych, ale mam wątpliwość, czy będą one dobrze wyglądały do okien bez podziałów i ogólnie dość surowego, nowoczesnego charakteru budynku.

Witam się nieśmiało, przywiedziona wątkiem z sondaży:)

Na początku mnie zatkało - domek w moich wymarzonych kolorach - jasne podłogi, jakieś szarości i ogólnie bardzo bliskie mi klimaty kolorystyczne. Kuchnia wyszła rewelacyjnie, mimo, iż planuję nowoczesną bardzo mi się podoba!

Nie zdążyłam się jeszcze zapoznać z całym dziennikiem dlatego pozwolę sobie zapytac o parapety i okna. Zadowoleni jesteście z tych parapetów, macie może okna z oknoplastu?

Ja mam w założeniu parapety z płytek klinkierowych, ale mam wątpliwość, czy będą one dobrze wyglądały do okien bez podziałów i ogólnie dość surowego, nowoczesnego charakteru budynku.

Witaj damimax :lol:

Mnie zatkało po drugim zdaniu, jakoś o nim nie myślałam w ten sposób. na pewno chodzi o nasze truskawki?? Nie pomyliłaś sie? :wink: :lol:

Jeśli chodzi o parapety to chyba piszesz o zewn. To akurat jest blacha z okleiną złoty dąb, dopasowywaliśmy do okien, kupowane na allegro. Okna akurat z Vidoku bo Oknoplast duuużo więcej sobie liczył.

Myśleliśmy nad klinkierem, ale szukaliśmy tańszych rozwiązań, poza tym montaż też był dużo tańszy blachy niż klinkieru. Myślę, ze nie wyszło źle :wink:

czesć Gosia :lol:

Wpadasz tylko wieczorami, też cierpisz na brak czasu? :lol:

Dzień dobry

kawki?

http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/kawa_z_pomarancza_przepisy_glowne.jpg

a to maszyna tylko dla kobiet

http://j.luxlux.pl/l1041/4e7af14e00088b234808bdf3/172747.jpg

informuję, iż mam ubraną choinke :lol:

no i sprawa mojego samochodu posuwa sie lekko do przodu :D