wiolasz 12.12.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A właśnie sobie pomyślałam, ze kurczę, zanim moje fugi pleśnią zajdą to jakieś specyfiki juz na to wynajdą jestem z siebie dumna. Właśnie rozkminiłam test z angielskiego dla jakiegoś gościa. może flaszke dostanę A myślałam, ze taka słaba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A właśnie sobie pomyślałam, ze kurczę, zanim moje fugi pleśnią zajdą to jakieś specyfiki juz na to wynajdą jestem z siebie dumna. Właśnie rozkminiłam test z angielskiego dla jakiegoś gościa. może flaszke dostanę A myślałam, ze taka słaba jestem Co zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no rozwiązałam i to ze studiów jakiś test, mnóstwo pytań i wcale łatwy nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 12.12.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam się nieśmiało, przywiedziona wątkiem z sondaży:)Na początku mnie zatkało - domek w moich wymarzonych kolorach - jasne podłogi, jakieś szarości i ogólnie bardzo bliskie mi klimaty kolorystyczne. Kuchnia wyszła rewelacyjnie, mimo, iż planuję nowoczesną bardzo mi się podoba!Nie zdążyłam się jeszcze zapoznać z całym dziennikiem dlatego pozwolę sobie zapytac o parapety i okna. Zadowoleni jesteście z tych parapetów, macie może okna z oknoplastu?Ja mam w założeniu parapety z płytek klinkierowych, ale mam wątpliwość, czy będą one dobrze wyglądały do okien bez podziałów i ogólnie dość surowego, nowoczesnego charakteru budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 jutro kupuję tego domestosa na moje fugi łazienkowe dzięki Małgoś za podzielenie sie tak cenną informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.12.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witanko gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam się nieśmiało, przywiedziona wątkiem z sondaży:) Na początku mnie zatkało - domek w moich wymarzonych kolorach - jasne podłogi, jakieś szarości i ogólnie bardzo bliskie mi klimaty kolorystyczne. Kuchnia wyszła rewelacyjnie, mimo, iż planuję nowoczesną bardzo mi się podoba! Nie zdążyłam się jeszcze zapoznać z całym dziennikiem dlatego pozwolę sobie zapytac o parapety i okna. Zadowoleni jesteście z tych parapetów, macie może okna z oknoplastu? Ja mam w założeniu parapety z płytek klinkierowych, ale mam wątpliwość, czy będą one dobrze wyglądały do okien bez podziałów i ogólnie dość surowego, nowoczesnego charakteru budynku. Witaj damimax Mnie zatkało po drugim zdaniu, jakoś o nim nie myślałam w ten sposób. na pewno chodzi o nasze truskawki?? Nie pomyliłaś sie? Jeśli chodzi o parapety to chyba piszesz o zewn. To akurat jest blacha z okleiną złoty dąb, dopasowywaliśmy do okien, kupowane na allegro. Okna akurat z Vidoku bo Oknoplast duuużo więcej sobie liczył. Myśleliśmy nad klinkierem, ale szukaliśmy tańszych rozwiązań, poza tym montaż też był dużo tańszy blachy niż klinkieru. Myślę, ze nie wyszło źle czesć Gosia Wpadasz tylko wieczorami, też cierpisz na brak czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 hejka.... a ja jestem z rana... dziubaki zostawiam i lece dalej... miłego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Cześć Kasia, coś taka zalatana? gdzie lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 yyyyyy no na te koty chyba mąż się ociąga... buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wiolasz -pomoc kolorystyczna mi potrzebna -chodźta do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 czesc Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 cześć Anuś ide Kasia, ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ja też się przelecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 a do jedzenia nic nie macie? bo mi się nie chce do kuchni iść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Kasia, wszyscy poszli do Ciebie, to nie ma kto ani jedzenia ani picia zaserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Głodnych nakarmić http://www.biuroimprez.pl/g_zamowienia/kanapki_bankietowe_35,00_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 a napoić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dzień dobry kawki? http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/kawa_z_pomarancza_przepisy_glowne.jpg a to maszyna tylko dla kobiet http://j.luxlux.pl/l1041/4e7af14e00088b234808bdf3/172747.jpg informuję, iż mam ubraną choinke no i sprawa mojego samochodu posuwa sie lekko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts