Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

choinkę mamy bo za tydzień wyjeżdżamy i jakoś przed świętami nie byłoby sensu ubierać. Zdjęcia nie robię bo ona taka...no..

nie jest żywa, sztuczna, niewysoka złoto-brązowa i w złotych szyszkach :lol:

poluję na samochód dla siebie. Chcę nieduży i w miarę jeżdżący. No i znalazłam kilka ale chyba opłaca mi się uśmiechnąć do znajomego, który z Niemiec sprowadza. ZObaczymy czy sie uda

Ja już mam obkupioną córkę, chrześnicę, kuzyna małego, moją mamę i tatę-książki mam. A dla brata i bratowej kupię bilety do kina żeby się odchamili.

A mąż prezent dostanie jak mi samochód da :lol: :wink:

ja mam nadal największy problem z chrześnicą , która jest na etapie napawania się reklamami na Carton network :evil:

mężuś chyba dostanie skórzaną teczkę (ok 450zł :roll: ...)

Kasia, może jakieś głowy lalek do malowania? A może ona jakieś zaczątki hobby już ma?

no "zaczątki" to ma typowo kobiece -czyli wymagania ponad normę finansową.. ostatnio zażyczyła sobie TV z DVD -różowy w lalki Barbie -cena ok 500zł :x

nic -zrobię nalot na jakieś Tesco -i wezmę co bedzie...

poluję na samochód dla siebie. Chcę nieduży i w miarę jeżdżący. No i znalazłam kilka ale chyba opłaca mi się uśmiechnąć do znajomego, który z Niemiec sprowadza. ZObaczymy czy sie uda

ooooooooo to mamy podobne myśli.... u nas zabiorą Szanownemu słóżbówke i mamy kłopot....

a Ty w czym gustujesz?

Ostatnio szukałam i mam: renault clio 2 ew. peguot 106, ostatecznie opel corsa. O punto zapomniałam bo niestety z wyższej półki cenowej niż w/w.

Ale Kasia, chyba nasze typy trochę sie różnią bo Ty coś wybierałaś dużego, combi passat, czy skoda? tak? i na czym stanęło?

Ostatnio szukałam i mam: renault clio 2 ew. peguot 106, ostatecznie opel corsa. O punto zapomniałam bo niestety z wyższej półki cenowej niż w/w.

co do aut -odradzam francuskie!!!! są co prawda ładne i komfortowe -ale to jeżdżące skarbonki są! mój brat ma Peugeota a ojciec renaulta -nie ma m-ca by kasa nie szła na jeden lub drugi. A wymiana byle pierdoły -co w golfie czy fiacie kosztuje paredziesiąt zł -to w "francuzach" grube stówy są :evil: (ostatnio koleżance zepsył się w Peugocie 206 "wiatraczek" od nawieu -koszt 900zł :o a "podróbek" nie ma :roll: ).