DarioAS 14.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 o, ja biorę kawkę bardzo chętnie przez monsza jestem dziś kompletnie nie wyspana dobrze, że chociaż śniadanko zrobił, to mu kara minęła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dzień dobry.... już choinka? u nas się ubiera dopiero w przeddzień wigilii - a żywa? i o co lata z samochodem, bom chyba mocno nie w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.12.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 a tak po za tym, to zdjęcie bym chętnie tej choinki zobaczyła uwielbiam świąteczne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 choinkę mamy bo za tydzień wyjeżdżamy i jakoś przed świętami nie byłoby sensu ubierać. Zdjęcia nie robię bo ona taka...no.. nie jest żywa, sztuczna, niewysoka złoto-brązowa i w złotych szyszkach poluję na samochód dla siebie. Chcę nieduży i w miarę jeżdżący. No i znalazłam kilka ale chyba opłaca mi się uśmiechnąć do znajomego, który z Niemiec sprowadza. ZObaczymy czy sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Choinka sztuczna przynajmniej ekologiczna. Ja w zeszlym roku kupilam taka, co niby miala byc w doniczce a okazalo sie, ze jest tylko do tej doniczki wlozona na chama. W tym roku chce kupic jakiegos malutkiego swierka w doniczce w OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Małgoś, ja też za rok kupię w donicy, żeby potem rosła sobie na zewn, a nie-skończą sie świeta to na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dziń dobry! Już o choinkach? ja mam nadal problem co wrzucić pod .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja już mam obkupioną córkę, chrześnicę, kuzyna małego, moją mamę i tatę-książki mam. A dla brata i bratowej kupię bilety do kina żeby się odchamili. A mąż prezent dostanie jak mi samochód da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja już mam obkupioną córkę, chrześnicę, kuzyna małego, moją mamę i tatę-książki mam. A dla brata i bratowej kupię bilety do kina żeby się odchamili. A mąż prezent dostanie jak mi samochód da ja mam nadal największy problem z chrześnicą , która jest na etapie napawania się reklamami na Carton network mężuś chyba dostanie skórzaną teczkę (ok 450zł ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ile ta chrześnica ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ile ta chrześnica ma lat? pierwszoklasistka... na lalki za "stara" na kosmetyki za mała -trudny wiek jednym slowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 hej a ja myslalam ze juz mam wszystkie prezenty, a tu sie okazuje ze szwagierka z mezem i 2 dzieci jeszcze przyjedzie wiec jeszcze 4 musze dokupic choinka bedzie zywa jak co roku, i tez w Wigilie ubieramy ale od tygodnia marudze zeby nasze choinki przed domemm w swiatelka poubierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kasia, może jakieś głowy lalek do malowania? A może ona jakieś zaczątki hobby już ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kasia, może jakieś głowy lalek do malowania? A może ona jakieś zaczątki hobby już ma? no "zaczątki" to ma typowo kobiece -czyli wymagania ponad normę finansową.. ostatnio zażyczyła sobie TV z DVD -różowy w lalki Barbie -cena ok 500zł nic -zrobię nalot na jakieś Tesco -i wezmę co bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 oooo to ma dama wymagania perfumy jej kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 oooo to ma dama wymagania perfumy jej kup ooooooooo dobrze mówi... i jakąś nie zbyt extrawagancką pomadkę czy tam błyszczyk i wsio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 poluję na samochód dla siebie. Chcę nieduży i w miarę jeżdżący. No i znalazłam kilka ale chyba opłaca mi się uśmiechnąć do znajomego, który z Niemiec sprowadza. ZObaczymy czy sie uda ooooooooo to mamy podobne myśli.... u nas zabiorą Szanownemu słóżbówke i mamy kłopot.... a Ty w czym gustujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ostatnio szukałam i mam: renault clio 2 ew. peguot 106, ostatecznie opel corsa. O punto zapomniałam bo niestety z wyższej półki cenowej niż w/w. Ale Kasia, chyba nasze typy trochę sie różnią bo Ty coś wybierałaś dużego, combi passat, czy skoda? tak? i na czym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ostatnio szukałam i mam: renault clio 2 ew. peguot 106, ostatecznie opel corsa. O punto zapomniałam bo niestety z wyższej półki cenowej niż w/w. co do aut -odradzam francuskie!!!! są co prawda ładne i komfortowe -ale to jeżdżące skarbonki są! mój brat ma Peugeota a ojciec renaulta -nie ma m-ca by kasa nie szła na jeden lub drugi. A wymiana byle pierdoły -co w golfie czy fiacie kosztuje paredziesiąt zł -to w "francuzach" grube stówy są (ostatnio koleżance zepsył się w Peugocie 206 "wiatraczek" od nawieu -koszt 900zł a "podróbek" nie ma ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dzin dybry ja oplem jezdze i se chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts