ghost34 19.12.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 O jakim programie mówicie picassa2..teraz juz chyba nawet trójka jest.. Wiolasz a nie mówiłem ze proste..jak budoffa cypa??) Witam porankowo..sniezek pada na slunsku i piknie jeeezdd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 O jakim programie mówicie picassa2..teraz juz chyba nawet trójka jest.. jest już trójka ja to się na dwójce zatrzymałam pędzę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Picasa 3 też już jest. ALe zaczną od 2. No prosty, i wciąga wczoraj do 00;30 siedziałam, a dziecko razem ze mną... Tylko pytanie, czy jak zmienię coś w zdjeciu w programie, to samo też zmieni sie w oryginalnych zdjeciach na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 zawsze trzyma oryginał w schowku a jak dasz zastosuj i zapisz jako masz nowke poprawiona orygina trzyma w schowku taklze zawsze mozesz powrócic i robic od nowa ..to jest w tym progsie piekne nie robisz zadnych ostatecznych rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzieki efilko Ta maksyma nie dotyczy w moim przypadku programów komp. i matematyki a matematyką mam dokładnie tak samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jak widać nie wszyscy muszą umieć liczyć całki i takie tam. Ważne że w sklepie umiem liczyć i wyprzedaże czy rabaty też nie mają dla mnie tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jak widać nie wszyscy muszą umieć liczyć całki i takie tam. Ważne że w sklepie umiem liczyć i wyprzedaże czy rabaty też nie mają dla mnie tajemnic święte słowa.... święte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jak widać nie wszyscy muszą umieć liczyć całki i takie tam. Ważne że w sklepie umiem liczyć i wyprzedaże czy rabaty też nie mają dla mnie tajemnic święte słowa.... święte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 macie taki trenning na ciuchach kosmetyukach i jedzonku ze ...kazdy handlarz jest w strachu hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 macie taki trenning na ciuchach kosmetyukach i jedzonku ze ...kazdy handlarz jest w strachu hehehehe nie zapomnij o kafelkach, kuchni i innych produktach bodowlano-remontowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jak widać nie wszyscy muszą umieć liczyć całki i takie tam. Ważne że w sklepie umiem liczyć i wyprzedaże czy rabaty też nie mają dla mnie tajemnic święte słowa.... święte... mogę sie pod tym również podpisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 macie taki trenning na ciuchach kosmetyukach i jedzonku ze ...kazdy handlarz jest w strachu hehehehe Szkoda, ze szanowni panowie wykonawcy w takim strachu nie sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ale śnieg sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a P2 to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 macie taki trenning na ciuchach kosmetyukach i jedzonku ze ...kazdy handlarz jest w strachu hehehehe Szkoda, ze szanowni panowie wykonawcy w takim strachu nie sa... och juz przetrawili wielu i wiele(całe spektrum..od tych spokojnych po tych niespokojnych..i zasadniczych..az do bólu..)..i jakos zyja..najgorsi sa poczatkujący "firmowicze"..ło matko wszzystkim i wszystkimi sie strasznie przejmuja jak mlode nauczycielki wszystkim jedynki by wystawiali zero zrozumienia..praktyke trzeba miec..a jesli cokolwiek ma byc zbudowane na rzadaniach i strachu to po cholere to robic ja zawsze od tyranów uciekam..wole nie zarobic a sie nie denerwować..skoro ktos sie zna na cenach,materiałach i na wykonawstwuie lepiej niz ja to niechaj sobie kupi i zrobi przecie wolny kraj jest a ja siem nikomu z butami do domotw nie wciskam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 macie taki trenning na ciuchach kosmetyukach i jedzonku ze ...kazdy handlarz jest w strachu hehehehe Szkoda, ze szanowni panowie wykonawcy w takim strachu nie sa... och juz przetrawili wielu i wiele(całe spektrum..od tych spokojnych po tych niespokojnych..i zasadniczych..az do bólu..)..i jakos zyja..najgorsi sa poczatkujący "firmowicze"..ło matko wszzystkim i wszystkimi sie strasznie przejmuja jak mlode nauczycielki wszystkim jedynki by wystawiali zero zrozumienia..praktyke trzeba miec..a jesli cokolwiek ma byc zbudowane na rzadaniach i strachu to po cholere to robic ja zawsze od tyranów uciekam..wole nie zarobic a sie nie denerwować..skoro ktos sie zna na cenach,materiałach i na wykonawstwuie lepiej niz ja to niechaj sobie kupi i zrobi przecie wolny kraj jest a ja siem nikomu z butami do domotw nie wciskam.. Duchu, jak sie te wykonawca naprawde zna, to nie ma problemu. Cos tyle kosztuje i kropka. Ale wiesz... Nie chce mi sie wracac do wspomnien o moich grzebkach... Ciagle czegos zapominali w kosztorysie ujac i zaczynalo sie od 5 tysiecy, a konczylo na 16... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 moj wykonawca nawet mówił że tak się robi. że daje się niską cene a zarabia na pracach dodatkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a to sa praktyki nieuczciwe i gowno nie chlopy..ja zawsze mowie bez ogródek ile chce..i dodaje plus listwy itp..od razu daje przediział cenowy..i nie miewam problemów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No i kurna czegos sie wczesniej nie ujawnil, jak drewniana podloge robilam? Te listwy to mnie normalnie do szalu doprowadzily. Facet mi mowil: jeszcze listw nie doliczylem... A ja mu: to jak pan umie robic bez listw, to niech pan robi, ma byc zrobione... No to on zrozumial, ze ma nie robic i nie zamontowal. A ja mu jak malz przyjechal inspekcje robic powiedzialam, zeby nie robil laski - sama se zamontuje, bo to jest 5 minut roboty (listwy z PCV...). Nawet nie wiem, czy mu sie glupio zrobilo. Najbardziej mnie naciagneli na malowaniu, ale o tym nie bede opowiadac, bo mi tak cisnienie skoczy, ze bede musiala sorbonit pod jezyk brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a to sa praktyki nieuczciwe i gowno nie chlopy..ja zawsze mowie bez ogródek ile chce..i dodaje plus listwy itp..od razu daje przediział cenowy..i nie miewam problemów.. jak do tej pory tylko takich panów miałam szczęście spotkać, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts