Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

macie taki trenning na ciuchach kosmetyukach i jedzonku ze ...kazdy handlarz jest w strachu hehehehe

Szkoda, ze szanowni panowie wykonawcy w takim strachu nie sa... :evil: :evil: :evil:

och juz przetrawili wielu i wiele(całe spektrum..od tych spokojnych po tych niespokojnych..i zasadniczych..az do bólu..)..i jakos zyja..najgorsi sa poczatkujący "firmowicze"..ło matko wszzystkim i wszystkimi sie strasznie przejmuja jak mlode nauczycielki wszystkim jedynki by wystawiali zero zrozumienia..praktyke trzeba miec..a jesli cokolwiek ma byc zbudowane na rzadaniach i strachu to po cholere to robic ja zawsze od tyranów uciekam..wole nie zarobic a sie nie denerwować..skoro ktos sie zna na cenach,materiałach i na wykonawstwuie lepiej niz ja to niechaj sobie kupi i zrobi przecie wolny kraj jest a ja siem nikomu z butami do domotw nie wciskam..

macie taki trenning na ciuchach kosmetyukach i jedzonku ze ...kazdy handlarz jest w strachu hehehehe

Szkoda, ze szanowni panowie wykonawcy w takim strachu nie sa... :evil: :evil: :evil:

och juz przetrawili wielu i wiele(całe spektrum..od tych spokojnych po tych niespokojnych..i zasadniczych..az do bólu..)..i jakos zyja..najgorsi sa poczatkujący "firmowicze"..ło matko wszzystkim i wszystkimi sie strasznie przejmuja jak mlode nauczycielki wszystkim jedynki by wystawiali zero zrozumienia..praktyke trzeba miec..a jesli cokolwiek ma byc zbudowane na rzadaniach i strachu to po cholere to robic ja zawsze od tyranów uciekam..wole nie zarobic a sie nie denerwować..skoro ktos sie zna na cenach,materiałach i na wykonawstwuie lepiej niz ja to niechaj sobie kupi i zrobi przecie wolny kraj jest a ja siem nikomu z butami do domotw nie wciskam..

Duchu, jak sie te wykonawca naprawde zna, to nie ma problemu. Cos tyle kosztuje i kropka. Ale wiesz... Nie chce mi sie wracac do wspomnien o moich grzebkach... Ciagle czegos zapominali w kosztorysie ujac i zaczynalo sie od 5 tysiecy, a konczylo na 16... :-?

No i kurna czegos sie wczesniej nie ujawnil, jak drewniana podloge robilam? :( :( :( Te listwy to mnie normalnie do szalu doprowadzily. Facet mi mowil: jeszcze listw nie doliczylem... A ja mu: to jak pan umie robic bez listw, to niech pan robi, ma byc zrobione... No to on zrozumial, ze ma nie robic i nie zamontowal. A ja mu jak malz przyjechal inspekcje robic powiedzialam, zeby nie robil laski - sama se zamontuje, bo to jest 5 minut roboty (listwy z PCV...). Nawet nie wiem, czy mu sie glupio zrobilo. Najbardziej mnie naciagneli na malowaniu, ale o tym nie bede opowiadac, bo mi tak cisnienie skoczy, ze bede musiala sorbonit pod jezyk brac. :evil: :evil: :evil: