Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nowy Rok cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą zyczenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzylo, z roku na rok lepiej bylo !

http://kartki.net.pl/kartki/5/147.jpg

i tradycyjnie SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

No do tego czasu to już 3 razy powinniśmy sie wprowadzic.

Wypowiedzieliśmy już mieszkanie do końca lutego, tak więc na bank wchodzimy na swoje.

Przyznam sie szczerze że wieczór wczorajszy był lekko rachunkowy, liczyliśmy raty i wogle i wyszło, że nie możemy teraz spłacić kredytu na raz bo musielibyśmy dodatkowo dopłacić połowę tego co wzięliśmy. No i wtedy wogle jakoś nastroje miłe padły.. :-?

Acha, dla wielbicieli kotów: wiecie, że domowe koty mogą sobie pęcherz przeziębić? Maniek jest chory :o nie wiem czy to przeziębienie bo muszę próbkę moczu zanieść do badania (ciekawe jak ja to złapię :-? ) ale dwa dni nie załatwiał sie wogle, aż w końcu mąż wygonił mnie z nim do weta. No i dostał 2 zastrzyki a teraz ma proszki 2 razy dziennie. Ale widać poprawę.

jaja, nie?

Dzień dobry

Możemy ANiu spłacić, w umowie jest tylko 2 % wybranego kredytu jeśli chcemy spłacić w pierwszych trzech latach. Ale frank tak poszedł w górę, ze teraz do 150 tys. które wzięliśmy, musimy dopłacić 75 tys. za różnicę w kursie. Braliśmy transze, kiedy frank był po 2 zł średnio, teraz jest po 2,8 no i wychodzi o 75 tys. wiecej do spłaty.