anjamen 02.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 o kurcze to niedobrze tzn dla mnie to dobrze bo ja jestem 75 tysiakow do przodu ale Wam wspolczuje zalozcie lokate i czekajcie cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witanko.... jestem, wróciłam i strasznie się cieszę..... Wiola uszki do góry, my tez tak mamy.... ale to jest zmienne i chwilowe, kurs bywa jak kobieta w ciągu miesiąca bywa zmienna jak kalejdoskop. Mój szanowny za bazę bierze kredyt złotówkowy i według jego wyliczeń - a wierz mi są dokładne - my zaczniemy zbierać stratę na klatę dopiero gdy frank będzie powyżej 4 złociszy, więc jest jeszcze bufor, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Cześć Wiolcia, jak tam Maniek?? Biedny kociak Złapałaś siku?? o kredytach nie gadam bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Złapałaś siku?? Zdrówka Maniusiowi życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Czesć Wszystkim popołudniowo Kasia, cieszę sie ze wróciłaś, dobrze że bezwypadkowo. Siku nie złapałam, dopiero wróciliśmy z działki. Biało wszędzie, śniegu dużo i pięknie jest Doprowadzałam do porządku parapety. Już są czyste, umyte i zaimpregnowane. Jeszcze tylko 2 sztuki zostały na górze i marmur wokół kominka. Ania, nie wiem jak będzie za kilka lat, jak frank spadnie, pojęcia nie mam czy bedziemy wtedy mogli cokolwiek spłacić. Zobaczy sie. Najwyżej wyjadę za granicę do pracy, choć wolałabym tego uniknąć Maniek jest już zdrowszy, szaleje, skacze i w locie parówkę łapie. Wczoraj podrapał mi całą rękę, bo mu sie na harce o 23 zebrało. Pół nocy piekło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Hej. Widze, ze zmiany duze jak zwykle. Dobrze, ze Maniek juz ma sie lepiej. Wiola, jest taki trick z kredytem, jesli chcesz go splacic wczesniej - splacac przed terminem drobna kwote co miesiac. Wtedy odsetki szybciej spadaja niz jak jednorazowo splacisz wieksza kwote. Mnie na razie na to nie stac, ale moze jak juz bede do przodu (za 10 lat) to tak zaczne robic. No i pociesz sie, ze ja tez nie tancowalam w tym roku - glownie chodzilam a potem poszlam spac, taka bylam wycieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Małgoś, no właśnie nie chce spłacać teraz, kiedy frank rośnie, wolę pozbierać w skarpetę czy na konto i potem jednorazowo spłacić, jak trochę opadnie kurs. Wiem, że opadnie bo musi tak kiedyś być. Co do tańców, to mam ochotę iść w środę na karaoke, jak popiję to i poszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzień dobry! wiolasz -to co piszesz o kredycie w CHF utwierdza mnie w przekonaniu, ze dobrze że nie przewalutowałam (a był taki zamiar) -mamy w PLN -i tak już zapewne zostanie.... też planujemy spłacic wcześniej -ale najpierw jeszcze trzeba zainwestowac w wyposażenie i podwórko oraz ogrodzenie.. no i autko nowe by się przydało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No ale wlasnie ja kiedys taka symulacje widzialam, ze lepiej splacac po troche. Czyli zalozmy, ze z tej skarpety kiedys cos wyciagniesz, wtedy lepiej splacac np. 12 x 1000 zl co miesiac, niz 12000 na raz. Nie powiem Ci dokladnie, o co chodzi, ale podobno tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzień dobry! wiolasz -to co piszesz o kredycie w CHF utwierdza mnie w przekonaniu, ze dobrze że nie przewalutowałam (a był taki zamiar) -mamy w PLN -i tak już zapewne zostanie.... też planujemy spłacic wcześniej -ale najpierw jeszcze trzeba zainwestowac w wyposażenie i podwórko oraz ogrodzenie.. no i autko nowe by się przydało ... Kasia, ale wlasnie teraz jest dobry moment na przewalutowanie, bo bedziesz miec malo frankow za tyle samo PLNow i jak frank spadnie, to bedziesz miec mniej do splacenia. A oprocentowanie w CHF ostatnio spadlo prawie o polowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Małgoś, wiem o co chodzi. Tylko ja jeszcze liczę, że może z czasem kurs będzie szedł w dół, rozumiesz? Nam też pokazywali te symulacje, tłumaczył dosyć dokładnie Kasia, I tak mamy taniej niż w złotówkach. To jeszcze nie płaczę.Po prostu musze znaleźć pracę za min. 1500 zł chociaż co jak próbuję zrobić, nie jest proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wiola, ja tez mysle, ze frank bedzie musial spasc w koncu. Tak jak i gielda bedzie musiala sie kiedys podniesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No jak giełda isę nie podniesie, to ja na pewno opadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Moje drogie -i tak za 3-4 lata wszystkie bedziemy miały kredyt w Euro -wtedy moje oprocentowanie też spadnie -bo w Unii jest srednio 4% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Jak w euro jak we franku? Ja Frania nie zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 za 4% ja też nie.... dzień dobry wieczór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.01.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 powitać panienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzień dobry! wiolasz -to co piszesz o kredycie w CHF utwierdza mnie w przekonaniu, ze dobrze że nie przewalutowałam (a był taki zamiar) -mamy w PLN -i tak już zapewne zostanie.... też planujemy spłacic wcześniej -ale najpierw jeszcze trzeba zainwestowac w wyposażenie i podwórko oraz ogrodzenie.. no i autko nowe by się przydało ... Kasia, ale wlasnie teraz jest dobry moment na przewalutowanie, bo bedziesz miec malo frankow za tyle samo PLNow i jak frank spadnie, to bedziesz miec mniej do splacenia. A oprocentowanie w CHF ostatnio spadlo prawie o polowe... jeden z lepszych momentow na przewalutowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 powitać panienki powitac pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.01.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 miałem tylko na pol godziny wpasc hehe a juz jestem 1.10 min i dalej mam 25 wiad do przeczytania hhehehe♠ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts