malgos2 02.01.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Moje drogie -i tak za 3-4 lata wszystkie bedziemy miały kredyt w Euro -wtedy moje oprocentowanie też spadnie -bo w Unii jest srednio 4% Kasia, ja mam teraz 2,57%, zamienilabys sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ja mam 2,6% a umowe podpisywalam w grudniu juz po tych wzrostach sztuka negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Nio.... I rata nawet gdyby frank teraz niebotycznie wzrosl bedzie nizsza niz w PLNach. Do euro jeszcze daleko i do tego czasu nie wiadomo, co sie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ale ladna okragla stronke otworzylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Moge sobie tylko pogratulowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 oooo 50-tka Zaczynając od soboty, tak na delikatnie z rana http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg ps. siku złapałam idę zaraz do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No to tak delikatnie od rana strzele banie... Ja tez dzisiaj pracuje Wiola, nie przejmuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Gratuluję "50"! Ja to chyba nigdy nie dobiję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Noworocznie przyszłam dzień dobry powiedzieć gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja dziś w pracy nie miałam netu, to nawet popracowałam trochę Kasia, dobijesz dobijesz, my Ci pomożemy A zresztą nie liczy się liczba stron komentarzy tylko kto Cię odwiedza Małgoś, mogłabym pracować w weekendy, gdybym widziała zapłate za to. A nie widzę. I jeszcze nie wiem czy te lekcje wypalą, bo sprawdzają kandydatów no i druga dziewczyna ma w tym doświadczenie. ech.... Wiecie, że Maniek ma białko w moczu? i kolejne antybiotyki, maść jakąś też dostał. No jaja jakieś... Najlepsze, że dla mojego męża do weta z kotem to już przegięcie a tu jeszcze musiał za to zapłacić to już wogle wyglądał jak wrócił, jakby mu jakieś dziwy opowiadali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Wiolasz -kupowałaś kiedyś kurtkę z campusa -przypomniej jaką -bo u mnie temat na tapecie... Chcę taką do bioder, z węższą w talii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jejku, to niedobrze z Mankiem... Ale koty tak maja. Mojego malza kocur sikal krwia i spryciarz zrobil to na zlew, zeby bylo widac, ze cos jest nie tak. Okazalo sie, ze to nerki i ze jemu nie wolno dawac wody do picia. Wet kazal zostawiac otwarte drzwi do kibla, zeby sam mogl sie napic, jak mu bedzie trzeba, a reszte wody mial miec w puszkowym zarciu i to mialo mu wystarczyc. Kot dozyl 19 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ale cuda o tych kotach opowiadacie! u moich rodziców koty były całe życie (obecnie jest 4) i nigdy im nic nie było... Wiolasz -jaką maśc? co mu macie smarowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja mam ten komplet stol i krzeska u siebie od prawie roku i jestem bardzo zadowolona. Kupilam go na chwile, bo to tanizna ale cos czuje, ze dlugo u nas postoi, bo fajnie sie przy nim spozywa posilki, pije kawke i czyta gazetki. Ja nie musialam go malowac i byl to jedyny kompley, ktory pasowal mi kolorystycznie do mebli.http://images46.fotosik.pl/36/0577aa983f791608med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Kachna, pamietam że model mój to Julia, musisz poszukać bo są różne. Najlepiej idź do sklepu, pomierz a potem kup na necie dokładnie taki model i rozmiar, bo wiem że są taniej. Odnośnie kota, to pierwszy raz słyszę o jakichkolwiek chorobach bo do tej pory jak u Kachny-zawsze koty były i odchodziły śmiercią naturalną. Kto tam słyszał, zeby z kotem do weta chodzić ? no ale jak widać, też stworzenie Boże i choroby i wady łapie. Zobaczymy za dwa tygodnie. Maść jest wewn. Mam mu dawać 2 razy dziennie po pół łyżeczki + 3/4 antybiotyku w tabletce. Magpie, dzięki za fotkę, w życiu nie pomyślałabym ze to Ikea. Widziałam podobny komplet w Jysk po 500 zł no ale jak tu jest taniej a i tak musimy tam kilka mebli kupić, to opłaca się faktycznie. No i u Ciebie to super wszystko do siebie pasuje. U mnie trzeba podrasować Mąż na działce, a sąsiad mówił, ze dziś ma być -20 w nocy i kazałam w kominku na noc napaliś i podłogówkę włączyć w kuchni, bo jeszcze coś wywali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tutj zobacz sobie ten sam komplet ale juz podrasowany . Jesli widzialas je juz we wnetrzach to przepraszam za zasmiecanie Twoich komentarzy. http://img216.imageshack.us/img216/9792/dsc02237qu6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.01.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 U mnie trzeba podrasować mi też się podoba i też by trzeba podrasowac -tak żeby do Zebrano pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 magpie, cieszę się jak ktoś tak zaśmieca jak Ty teraz to już tym bardziej wiem, ze go kupimy, bo podrasowany też jest super Kachna, no widzisz i tanim kosztem masz stół i to z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dziendoberek siem na 50 str załapiem jescio heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ANo jeszcze tak piweczko? http://www.esiedlce.pl/zdjecia/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts