Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja dziś w pracy nie miałam netu, to nawet popracowałam trochę :wink:

Kasia, dobijesz dobijesz, my Ci pomożemy :wink:

A zresztą nie liczy się liczba stron komentarzy tylko kto Cię odwiedza :lol:

Małgoś, mogłabym pracować w weekendy, gdybym widziała zapłate za to. A nie widzę. I jeszcze nie wiem czy te lekcje wypalą, bo sprawdzają kandydatów no i druga dziewczyna ma w tym doświadczenie. ech....

Wiecie, że Maniek ma białko w moczu? :o i kolejne antybiotyki, maść jakąś też dostał. No jaja jakieś... Najlepsze, że dla mojego męża do weta z kotem to już przegięcie a tu jeszcze musiał za to zapłacić to już wogle wyglądał jak wrócił, jakby mu jakieś dziwy opowiadali.. :wink:

Jejku, to niedobrze z Mankiem... Ale koty tak maja. Mojego malza kocur sikal krwia i spryciarz zrobil to na zlew, zeby bylo widac, ze cos jest nie tak. Okazalo sie, ze to nerki i ze jemu nie wolno dawac wody do picia. Wet kazal zostawiac otwarte drzwi do kibla, zeby sam mogl sie napic, jak mu bedzie trzeba, a reszte wody mial miec w puszkowym zarciu i to mialo mu wystarczyc. Kot dozyl 19 lat...

Ja mam ten komplet stol i krzeska u siebie od prawie roku i jestem bardzo zadowolona. Kupilam go na chwile, bo to tanizna ale cos czuje, ze dlugo u nas postoi, bo fajnie sie przy nim spozywa posilki, pije kawke i czyta gazetki. Ja nie musialam go malowac i byl to jedyny kompley, ktory pasowal mi kolorystycznie do mebli.

http://images46.fotosik.pl/36/0577aa983f791608med.jpg

Kachna, pamietam że model mój to Julia, musisz poszukać bo są różne. Najlepiej idź do sklepu, pomierz a potem kup na necie dokładnie taki model i rozmiar, bo wiem że są taniej.

Odnośnie kota, to pierwszy raz słyszę o jakichkolwiek chorobach bo do tej pory jak u Kachny-zawsze koty były i odchodziły śmiercią naturalną. Kto tam słyszał, zeby z kotem do weta chodzić :o ? no ale jak widać, też stworzenie Boże i choroby i wady łapie. Zobaczymy za dwa tygodnie.

Maść jest wewn. Mam mu dawać 2 razy dziennie po pół łyżeczki + 3/4 antybiotyku w tabletce.

Magpie, dzięki za fotkę, w życiu nie pomyślałabym ze to Ikea. Widziałam podobny komplet w Jysk po 500 zł no ale jak tu jest taniej a i tak musimy tam kilka mebli kupić, to opłaca się faktycznie. No i u Ciebie to super wszystko do siebie pasuje. U mnie trzeba podrasować :lol:

Mąż na działce, a sąsiad mówił, ze dziś ma być -20 w nocy i kazałam w kominku na noc napaliś i podłogówkę włączyć w kuchni, bo jeszcze coś wywali.. :roll: