Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Julka mi się rozchorowała, ucho ją boli i nie wiem co robić, bo dziś sobota. Dalam jej przeciwbólowy i zrobiłam okład ze spirytu i śpi. Cholera, jak nie urok to sraczka.. :x

na bolace uszko to olejek kamforowy

a jeszcze lepsze kropelki Dicortinef (chyba tak sie to pisze) tylko nie wiem czy bez recepty dostępne :roll:

poza tym nalezy dokładnie oczyscic ucho, polecam cerumer lub inny taki specyfik zeby zadnymi patyczkami tam nie ingerować, no i wygrzewać, a jak bardzo boli to dac coś przeciwbólowego

ja niestety juz kilkakrotnie przechodziłam przez bolace uszko u malucha ale trafiłam z nim do dobrego laryngologa i.........juz uszko nie boli :lol:

ale jak to taki ból ze nie da dotknac i ciagle płacze to do szpitala albo na ostry dyzur bo moze błona bebenkowa pęknac :-? wiec lepiej niech to jakis lekarz obejrzy i da antybiotyk bo bez tego zapalenie ucha samo nie minie :roll:

Dzień dobry

Byliśmy na pogotowiu, Co chwilę Julka się budziła i nie mogłam już patrzeć jak płacze. Ostre zapalenie ucha ma, dostała antybiotyk i poszla spać. Teraz już wstała i domisie ogląda ale podobno jest już lepiej.

U nas sypie i to jak :o

u nas tez pada.......śnieg :lol:

ciesze sie ze Julci lepiej :lol:

a z zapaleniem ucha naprawde nie ma żartów :roll:

Z Julki uszkiem dziś spokój. Przekażę pozdrowienia i całuski :lol:

Chętnie bym ją wysłała w środę na bal karnawałowy, bo w tamtym roku ją ominął. Oczywiście przez chorobę..

oooooo znam to.... mój też nie był na wycieczce i zabawie w ub roku, też chorował, ale może sie Julce uda.... :wink:

dziewczyny -jak macie moment -to luknijcie do mnie -bo mam dylemat :roll: ...

Ty tylko wpadasz zeby ludzi zebrać do siebie. A w moich dylematach łazienkowych kto mi pomoże?? :(

Nituś, mam nadzieję, najwyżej zaprowadzę ją tylko na 2 godziny i już. Może nie bedzie żadnych powikłań.