ghost34 03.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 kurdem nio a miołek nie pić dzisiok..echh sie nomalnie nie da..jedno nie zakodzi to sem walnem jak lejom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No wreszcie cos konkretnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 co to sa ciacho jezd u wioli na nk??ze niby łona to jezd jakos i w dzienniczku sie prezentuje inacy ale plama to chlyb jesd..hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To chlebek raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 eeee plama chleb ciemny czekam na masełko Julka mi się rozchorowała, ucho ją boli i nie wiem co robić, bo dziś sobota. Dalam jej przeciwbólowy i zrobiłam okład ze spirytu i śpi. Cholera, jak nie urok to sraczka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Spiryt powinien pomoc jesli jeszcze nie ma porzadnej infekcji. A jak nie to... pogotowie albo jakis ostry dyzur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 no właśnie na tych pogotowiach to są lekarze ale akurat nie pediatrzy, a to neurolog jakiś, a to inny.. wolałabym ją przetrzymać jakoś do poniedziałku jakby sie dało, choć taka przetrzymana infekcja to niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No wiem, mnie kiedys chcieli wyciac migdalki, a to byla swinka. Moze wytrzyma do poniedzialku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Julka mi się rozchorowała, ucho ją boli i nie wiem co robić, bo dziś sobota. Dalam jej przeciwbólowy i zrobiłam okład ze spirytu i śpi. Cholera, jak nie urok to sraczka.. na bolace uszko to olejek kamforowy a jeszcze lepsze kropelki Dicortinef (chyba tak sie to pisze) tylko nie wiem czy bez recepty dostępne poza tym nalezy dokładnie oczyscic ucho, polecam cerumer lub inny taki specyfik zeby zadnymi patyczkami tam nie ingerować, no i wygrzewać, a jak bardzo boli to dac coś przeciwbólowego ja niestety juz kilkakrotnie przechodziłam przez bolace uszko u malucha ale trafiłam z nim do dobrego laryngologa i.........juz uszko nie boli ale jak to taki ból ze nie da dotknac i ciagle płacze to do szpitala albo na ostry dyzur bo moze błona bebenkowa pęknac wiec lepiej niech to jakis lekarz obejrzy i da antybiotyk bo bez tego zapalenie ucha samo nie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry Byliśmy na pogotowiu, Co chwilę Julka się budziła i nie mogłam już patrzeć jak płacze. Ostre zapalenie ucha ma, dostała antybiotyk i poszla spać. Teraz już wstała i domisie ogląda ale podobno jest już lepiej. U nas sypie i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry Byliśmy na pogotowiu, Co chwilę Julka się budziła i nie mogłam już patrzeć jak płacze. Ostre zapalenie ucha ma, dostała antybiotyk i poszla spać. Teraz już wstała i domisie ogląda ale podobno jest już lepiej. U nas sypie i to jak u nas tez pada.......śnieg ciesze sie ze Julci lepiej a z zapaleniem ucha naprawde nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A u mnie nic niue sypie -slonko świeci za to! Pozdrowionka dla małej! dobrze, ze ją zawieźliście -teraz się takie cuda z dzieciaczkami dzieją, że lepiej się upewnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No z Julką już lepiej, juz pyskuje po staremu Kawa mi sie skończyła i zła jestem, aż stary z własnej woli do sklepu poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Panele do lazienki piekne sa, nigdy takich nie widzialam i jak bym miala wybrac, ktore sa ladniejsze to bylby dylemat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 jeste i caluski dla Julki w uszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Z Julki uszkiem dziś spokój. Przekażę pozdrowienia i całuski Chętnie bym ją wysłała w środę na bal karnawałowy, bo w tamtym roku ją ominął. Oczywiście przez chorobę.. Odnośnie paneli w łazience to mam tylko problem z przekonaniem męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dziewczyny -jak macie moment -to luknijcie do mnie -bo mam dylemat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Z Julki uszkiem dziś spokój. Przekażę pozdrowienia i całuski Chętnie bym ją wysłała w środę na bal karnawałowy, bo w tamtym roku ją ominął. Oczywiście przez chorobę.. oooooo znam to.... mój też nie był na wycieczce i zabawie w ub roku, też chorował, ale może sie Julce uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dziewczyny -jak macie moment -to luknijcie do mnie -bo mam dylemat ... Ty tylko wpadasz zeby ludzi zebrać do siebie. A w moich dylematach łazienkowych kto mi pomoże?? Nituś, mam nadzieję, najwyżej zaprowadzę ją tylko na 2 godziny i już. Może nie bedzie żadnych powikłań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 na kredytach się nie znam... trzymam za to kciuki za chore uszko... a gdzie ta łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts