Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

dziewczyny -jak macie moment -to luknijcie do mnie -bo mam dylemat :roll: ...

Ty tylko wpadasz zeby ludzi zebrać do siebie. A w moich dylematach łazienkowych kto mi pomoże?? :(

Moja droga -z tego co wiem, to jedna łazienka już jest -a o drugą pytałam setki razy -a Ty jeszcze nawet kafli chyba nie wybrałaś :-? a jeśli są -to pokazuj! razem z armaturą, ceramiką i rzutami :)

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny -jak macie moment -to luknijcie do mnie -bo mam dylemat :roll: ...

Ty tylko wpadasz zeby ludzi zebrać do siebie. A w moich dylematach łazienkowych kto mi pomoże?? :(

Nituś, mam nadzieję, najwyżej zaprowadzę ją tylko na 2 godziny i już. Może nie bedzie żadnych powikłań.

Gdzie te dylematy? :roll:

No nie mam mieć kafli, jak i to jest dylemat.

Rzutów też nie umiem zrobić, bo tam są durne skosy i w tym programie nie mogę zapisać tego co mam zrobione.

tylko chodzi mi o to, jak połączyć drewno na podłodze ze ścianami-kolory i wogle, zeby wyglądało super?

Rasia wejdź na mój ostatni wpis tam masz adres

Małgoś ja właśnie chce mieć na podłodze te panele jak szare drewno, ono wygląda jak marynarska podłoga. Wannę jakoś tak obudować, moze płytki szare znaleźć? A na ścianie tylko farba i jakieś meblowe dodatki.

A jak robić obudowę z tynku?

Rasia wejdź na mój ostatni wpis tam masz adres

Małgoś ja właśnie chce mieć na podłodze te panele jak szare drewno, ono wygląda jak marynarska podłoga. Wannę jakoś tak obudować, moze płytki szare znaleźć? A na ścianie tylko farba i jakieś meblowe dodatki.

A jak robić obudowę z tynku?

:lol: :lol: :lol: Obudowe robisz z pustakow a na to walisz tynk. :lol: :lol: :lol: