kachna28 04.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dziewczyny -jak macie moment -to luknijcie do mnie -bo mam dylemat ... Ty tylko wpadasz zeby ludzi zebrać do siebie. A w moich dylematach łazienkowych kto mi pomoże?? Moja droga -z tego co wiem, to jedna łazienka już jest -a o drugą pytałam setki razy -a Ty jeszcze nawet kafli chyba nie wybrałaś a jeśli są -to pokazuj! razem z armaturą, ceramiką i rzutami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dziewczyny -jak macie moment -to luknijcie do mnie -bo mam dylemat ... Ty tylko wpadasz zeby ludzi zebrać do siebie. A w moich dylematach łazienkowych kto mi pomoże?? Nituś, mam nadzieję, najwyżej zaprowadzę ją tylko na 2 godziny i już. Może nie bedzie żadnych powikłań. Gdzie te dylematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No nie mam mieć kafli, jak i to jest dylemat. Rzutów też nie umiem zrobić, bo tam są durne skosy i w tym programie nie mogę zapisać tego co mam zrobione.tylko chodzi mi o to, jak połączyć drewno na podłodze ze ścianami-kolory i wogle, zeby wyglądało super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Chyba do koloru drewna to w zasadzie wszystko pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ale to szare drewno..i jak mam wannę obudować? a pod zlew? no w kropce jestem. Ale tak mi sie cholernie ta podłoga podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Poczekaj, poczekaj, bo nie kumam. Mowisz o tej lazience co juz masz w niej kafle polozone czy o innej? Jesli chcesz pod szara podloge robic cala lazienke to nic prostszego, akurat szary wymagajacy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 drewniana podloga super, ale wanny sie chyba nie da obudowac no chyba ze drewnem a nie kaflami a moze zrob tak jak planuje Neferka tylko wstawke z drewnianej podlogi, taki kwadrat na srodku i jasne kafle wkolo, bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Wiolasz -nie musi byc w PRO100 -chodzi o zarys ogólny -w paint-cie, albo rzut projektu z jakimiś wymiarami i oknem a skąd ten pomysł drewna!? pierwsze slyszę...... Zero płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 W Anglii obudowuja drewnem wanny, ale nie wyglada to zbyt szczegolnie jak zaczyna odstawac. Musialoby to byc naprawde dobrze zrobione. Ja tam u siebie bede miec tynk na wannie i na scianach, ale nie namawiam, bo to nie jest najtansze rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Jesuuu Wiolasz skąd masz szare drewno do łazienki!!!! Wszędzie takiego szukam!!! A natrafiam na pomarańcze... Dawaj fotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Rasia wejdź na mój ostatni wpis tam masz adres Małgoś ja właśnie chce mieć na podłodze te panele jak szare drewno, ono wygląda jak marynarska podłoga. Wannę jakoś tak obudować, moze płytki szare znaleźć? A na ścianie tylko farba i jakieś meblowe dodatki.A jak robić obudowę z tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Rasia wejdź na mój ostatni wpis tam masz adres Małgoś ja właśnie chce mieć na podłodze te panele jak szare drewno, ono wygląda jak marynarska podłoga. Wannę jakoś tak obudować, moze płytki szare znaleźć? A na ścianie tylko farba i jakieś meblowe dodatki. A jak robić obudowę z tynku? Obudowe robisz z pustakow a na to walisz tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Śliczne te szare panele i pomysł z samym tynkiem świetny... gdzieś to już widziałam... zaraz poszukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 U Dobroszki !!! znalazłam!!! http://images24.fotosik.pl/280/5e2b1cd123b4059a.jpg http://images32.fotosik.pl/370/ccb94e880f5f4ef0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Eeee, ale to jest cus innego. Tez fajne, ale ja mialam na mysli tynk - tynk, wenecki albo marmorino (tylko nie takie, jak u nas malarze pokojowi robia czy inne grzebki tylko gladki bardzo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Znaczy się stiuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No po polskiemu tak sie mowi na tynk wenecki, ale to ze stiukiem ma niewiele wspolnego. Marmorino w ogole sie w PL nie kupi porzadnego. No i jeszcze przenigdy nie widzialam w PLu zadnej z tych technik zrobionej ladnie. Co nie znaczy, ze sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Takie coś też fajne z drewnem... i nie tylko...http://img229.imageshack.us/img229/7799/silvadrzwijpgqe3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Super. Nie zazdroszcze Wioli szukania takich cudow w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień brynawet nie będę tego szukać bo jakoś nie pasuje mi marmur na ścianie do podłogi marynarskiej. Wiem, że się uparłam ale najpierw muszę spróbować tak jak sobie wymyśliłam, a jak się nie da to będą płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts