Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, no pomyślałam o ścianach takich na gładko jak marmur wyglądających. Jakoś to mie nie pasuje.

Tylko skąd ja drewno wokół wanny wezmę...mOże jakieś płytki podłużne imintujące drewno, co? widział ktoś?

No nieee... Ja raczej myslalam o czyms jak taki zwyczajny tynk, ale... tanie to nie jest, a samemu nie radze. Drewno sie robi tyle, ze to ryzyko, jesli nie znajdziesz odpowiedniego czlowieka. Trzeba by poszukac jakis plytek drewnopodobnych albo szarych tylko o podobnym ksztalcie jak te deski. :roll:

cześć wszystkim

A dziękuję, Julcia dobrze. nadal antybiotyk bierze ale idziemy dziś po zakupy i na pocztę. Nie mam wyjścia bo cos jeść trzeba a mąż w pracy. Zobaczymy, może nic się nie wykluje. A jutro spróbuję ją na ten bal w przedszkolu wypchnąć :roll: może nic nie będzie.

Gosia, zmieniłaś nicka?

małgoś widziałam, śliczne te płytki ale szarej nigdzie nie widziałam..Muszę na żywo w komforcie te panele oblukać, to może coś sie wyklaruje.

Wiola, tu jeszcze znalazlam: http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=15&a=7&lang=pl&collID=228

Bardzo mozliwe, ze na zywca te plytki beda mialy troche inne kolory. A maja byc takie, jakby woda je traktowala przez setki lat (tak pisza w katalogu

:lol: :lol: :lol: ). Te jasne na zdjeciu wygladaja jakby mialy szarawe maziaje, to moze by sie nadaly. Nie musi wszystko byc tak idealnie dobrane w kolorze (zreszta nigdy nie bedzie).

Małgoś, dzięki wielkie. Jesteście nieocenieni wszyscy :lol:

Kasia, jak nie kombinujesz to nie "żyjesz" :wink:

Nie mam koncepcji do reszty łazienki. Bo chcę taką podłogę w łazience ale nie wiem co dać na resztę, żby sie dopełniało. Rozumiesz?

A płytki szare ciężko jakoś mi znaleźć żeby mi się podobały.

W sumie nie musi to być szare ale coś podchodzące pod te panele. Na razie szukam, bo mąż kręci głową. Ale pokręci i tak się w końcu zgodzi :lol: