malgos2 05.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Hej. Nikt Ci marmuru nie kaze dawac, nie wiem skad Ci to przyszlo do glowy. Chyba jednak do tego najbardziej pasowalaby obudowa wanny z drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie, no pomyślałam o ścianach takich na gładko jak marmur wyglądających. Jakoś to mie nie pasuje. Tylko skąd ja drewno wokół wanny wezmę...mOże jakieś płytki podłużne imintujące drewno, co? widział ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 dzień dobry Wiolaszku płytek udających drewno to sporo jest kwestia tylko jak bardzo podobne no i ceny im bardziej tym drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie, no pomyślałam o ścianach takich na gładko jak marmur wyglądających. Jakoś to mie nie pasuje. Tylko skąd ja drewno wokół wanny wezmę...mOże jakieś płytki podłużne imintujące drewno, co? widział ktoś? No nieee... Ja raczej myslalam o czyms jak taki zwyczajny tynk, ale... tanie to nie jest, a samemu nie radze. Drewno sie robi tyle, ze to ryzyko, jesli nie znajdziesz odpowiedniego czlowieka. Trzeba by poszukac jakis plytek drewnopodobnych albo szarych tylko o podobnym ksztalcie jak te deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 http://forum.muratordom.pl/plytki-gresowe-imitujace-drewno-pomocy,t77764.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 dobry wieczor, jak Julcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 cześć Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 cześć wszystkim A dziękuję, Julcia dobrze. nadal antybiotyk bierze ale idziemy dziś po zakupy i na pocztę. Nie mam wyjścia bo cos jeść trzeba a mąż w pracy. Zobaczymy, może nic się nie wykluje. A jutro spróbuję ją na ten bal w przedszkolu wypchnąć może nic nie będzie. Gosia, zmieniłaś nicka? małgoś widziałam, śliczne te płytki ale szarej nigdzie nie widziałam..Muszę na żywo w komforcie te panele oblukać, to może coś sie wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 acha będę gonić Was może też dojdę....na Olimp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 jakbym mogła to po znajomości mogę Cię zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 łał fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 łał fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wiola, tu jeszcze znalazlam: http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=15&a=7&lang=pl&collID=228 Bardzo mozliwe, ze na zywca te plytki beda mialy troche inne kolory. A maja byc takie, jakby woda je traktowala przez setki lat (tak pisza w katalogu ). Te jasne na zdjeciu wygladaja jakby mialy szarawe maziaje, to moze by sie nadaly. Nie musi wszystko byc tak idealnie dobrane w kolorze (zreszta nigdy nie bedzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam Panie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień dobry! Wiolasz -a naprawdę nie ma płytek, ktore by Ci się podobały, ze tak kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Małgoś, dzięki wielkie. Jesteście nieocenieni wszyscy Kasia, jak nie kombinujesz to nie "żyjesz" Nie mam koncepcji do reszty łazienki. Bo chcę taką podłogę w łazience ale nie wiem co dać na resztę, żby sie dopełniało. Rozumiesz? A płytki szare ciężko jakoś mi znaleźć żeby mi się podobały. W sumie nie musi to być szare ale coś podchodzące pod te panele. Na razie szukam, bo mąż kręci głową. Ale pokręci i tak się w końcu zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wiolasz -a widzialaś kolekcję Amanda z Paradyza -kolor grafit? ja widziałam na żywo -i jest piękna! gdyby nie to, ze weszła jak juz mieliśmy kupione Alabastrino -to byc może ona by wygrała : http://www.paradyz.com.pl/?s=15&a=7&collID=298&scID=426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ooo mozaika na wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ooo mozaika na wanne Na wanne możesz se walnąc dechy i na podlogę też -skoro tak ci się drewno marzy, a ta płytka podstawowa moim zdaniem idealnie do drewna pasuje ( i to do różnych odcieni)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A ta wanna to jest narozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts