malgos2 09.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ty Kasia nie zagaduj, tylko do roboty sie bierz. I kto to mówi ... wieku nie wypominając -Tobie też się w tym roku cyferka w wieku zaokragla! Jeszcze mi sie nie zaokraglila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ty Kasia nie zagaduj, tylko do roboty sie bierz. I kto to mówi ... wieku nie wypominając -Tobie też się w tym roku cyferka w wieku zaokragla! Jeszcze mi sie nie zaokraglila. a mi sie zaokrągli za 3 miesiące i co? Teraz jest fajniej, seks jest fajny i wogle dużo rzeczy jest fajniejszych niż kiedy miałam 20-kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ty Kasia nie zagaduj, tylko do roboty sie bierz. I kto to mówi ... wieku nie wypominając -Tobie też się w tym roku cyferka w wieku zaokragla! Jeszcze mi sie nie zaokraglila. a mi sie zaokrągli za 3 miesiące i co? Teraz jest fajniej, seks jest fajny i wogle dużo rzeczy jest fajniejszych niż kiedy miałam 20-kilka lat. ta? czyli co im starsza będę tym większa przyjemność z łapania króliczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wydaje mi się, że już wtedy nie łapiesz bierzesz kiedy chcesz ale wiesz, jakoś wcale sie nie nudzi, że nie polujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ty Kasia nie zagaduj, tylko do roboty sie bierz. I kto to mówi ... wieku nie wypominając -Tobie też się w tym roku cyferka w wieku zaokragla! Jeszcze mi sie nie zaokraglila. no mi też dopiero za 5 m-cy... ale mam już kryzys wieku średniego powoli ... Wiolasz -pytałam Cię o adres sklepu campusa -czy on jest w którejś galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kasia, oj sorki przegapiłam gdzieś chyba Campus jest w Galerii Plaza obok leclerca, pierwsze pietro od razu na przeciwko schodów ruchomych. Jest tylko jeden sklep. A co? kiedy przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Podobno seks jest najlepszy po 40-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jeszcze lepszy?? A czemu dopiero za 10 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Tak slyszalam od babek po 40-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wiolus a Ty w tym roku 30 jak Malgos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A co? kiedy przyjeżdżasz? Mejbi w ndz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 oooo fajowo Znalazłam pracę słuchajcie 2 Osobiste Asystentki Prezesa - Hostessy!!!Pracodawca: Renomowana spółka konsultingowa Branża: Media, Grafika, Fotografia, Rozrywka, Kultura Typ stanowiska: Praktykant / Stażysta Region: podkarpackie Miejsce: Warszawa Kraj: Polska Rodzaj pracy: Stała Inna Forma zatrudnienia: Umowa o pracę Opis firmy: RENOMOWANA I BOGATA SPÓŁKA oferuje atrakcyjne warunki zatrudnienia i rozwoju dla 2 bardzo reprezentacyjnych dziewczyn bez zobowiązań, gotowych do częstych wyjazdów służbowych, nastawionych na maksymalne korzystanie z życia i dobrą zabawę przy okazji pracy (bardzo częstych podróży służbowych). Kandydatki niepalące papierosów, o wzroście powyżej 165 cm proszone są o przysłanie aktualnych zdjęć (CAŁEJ SYLWETKI!!!) na adres: [email protected] Obowiązki: Podróże służbowe Konferencje Bankiety Aktywny tryb życia Modeling Zakupy ubraniowo-kosmetyczne Kwalifikacje: Idealna sylwetka Wzrost powyżej 165 cm (mile widziane 170 cm i więcej) Brak zobowiązań Pełna otwartość w relacjach towarzyskich (w tym z drugą Asystentką) Nie palenie papierosów Gotowość do częstych wyjazdów Oferujemy: Atrakcyjne warunki zatrudnienia Wysokie premie Pełne zaplecze socjalne Mieszkanie slużbowe dla 2 Asystentek Samochód służbowy do pełnej dyspozycji Możliwość rozwoju zawodowego ROZPATRZYMY WYŁĄCZNIE zgłoszenia kandydatek z aktualnymi zdjęciami (CAŁEJ SYLWETKI!!!) nadesłane na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Region: podkarpackie Miejsce: Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Region: podkarpackie Miejsce: Warszawa ale to taki maly blad, generalnie ta praca jest bardzo tworcza i rozwojowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Region: podkarpackie Miejsce: Warszawa ale to taki maly blad, generalnie ta praca jest bardzo tworcza i rozwojowa może to chodzi o częste podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ale Wiola bierzesz ja? moze razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Możesz isę przyłączyć, tam wymagane jest z koleżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam! Małgoś, kuchnia Wioli jest piękna, i w niczym nie ustępuje tej mojej! Gratuluję Wiolu! Domek niesamowity, a te kafle łazienkowe... nie wspominając o podłodze w kuchni I jeśli mogę spytać ile kosztowała Cię ta kuchnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No widzisz... Nie pamietam, ile kosztowala, ale 30 tys. raczej na pewno nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 cześć dardurdka Na pewno nie 30 tys sama kuchnia dębowa to 14 tys + 1 tys. okap kupowany przez firmę meblową, bo też z elementami dębowymi. 1900 zł piekarnik i płyta, 1300 chyba zmywarka i coś koło 1100 lodówka. Już nie pamiętam a w fakturach nie mogę grzebać bo mam poukładane do rozliczenia. Małgoś, rekomedacje urządzać na innych wątkach i ja nic nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts