nitubaga 10.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 a co oprócz kafki jest jeszcze w karcie dań? bo ja niestety nie kawusiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dzieki poszukam jak już mam takie informacje. Odnośnie mojej kuchni przypomniało mi się, ze mają tylko zamontowane spowalniające zamykanie tylko w szafkach. Do szuflad zamontujemy sami jak kupimy w Ikei, bo wychodzi 3 razy taniej. Za jedną szufladę liczą sobie 300 zł. Acha, no i targuj sie ostro, bo nie są kosmicznie drodzy a dobrze robią a wogle to dzień dobry. Dziś idziemy na sanki jak się uda Dzięki Wioluś!My z Kinią też się wybieramy sankami na spacer do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nituś, zmiłuj się. Herbatka? http://www.frutea.com.pl/pliki/image/herbata_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 herbatka z pradem, pewnie o taka Nitusi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Hej. Dzieki Wiola za maila. Zaraz bede czytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nie ma sprawy Mąłgos, mam nadzieję ze coś się doczytasz bo zdjęcia co prawda nienajlepsze ale starałam się, lampa błyskowa mi świadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Spoko, da sie przeczytac. Tylko dlaczego w KRK nikogo chetnego do takiej roboty nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 MOże są tylko mało znani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Wiola, jesli nawet architekci nie znaja nikogo, albo nie moga polecic, to gdzie ci ludzie sa, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Może wyjechali do innych miast? No nie wierzę, w Krakowie nie ma? Przecież to jak druga stolica a nie zaścianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No wlasnie tak sie porobilo, ze we Wroclawiu jest kilka takich firm, a w KRK ni cholery. W poniedzialek widze sie z Wojtkiem Edtty, moze sie cos urodzi... Najbardziej boje sie o podloze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Będzie dobrze, spotkacie sie, pogadacie, moze się uda, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No wlasnie tak sie porobilo, ze we Wroclawiu jest kilka takich firm, a w KRK ni cholery. W poniedzialek widze sie z Wojtkiem Edtty, moze sie cos urodzi... Najbardziej boje sie o podloze... musisz ten dom we Wrocławiu pubudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja mysle, ze ci wszyscy madrzy faceci od betonu za bardzo sie przejmuja trwaloscia, pekaniem itd. a za malo wygladem. Pekanie tez jest wazne, ale najwazniejszy jest jednak wyglad. Ta inez5 z watku o szarosciach juz tu kiedys pytala o beton i faceci jej powiedzieli, ze musi byc beton B25 albo B35, 600 kg maszyna i kruszywo. Nie wiem, jak sobie to wyobrazaja... Maz Editty ma to przecwiczone lacznie ze spieprzeniem u nich wylewki nad podlogowka, wiec jest pewna szansa, ze sie nie bedzie byle czym przejmowal. Tyle, ze u mnie jest teraz siatka elewacyjna zatarta na kleju na wylewce, ktora jest strasznie popekana i tu sie boje, ze bedzie klopot. Mozliwe, ze beda chcieli zerwac siatke, zeby zrobic dylatacje w miejscu pekniec, ale wtedy jak zobacza ta wylewke to moze sie okazac, ze beda chcieli ja skuc cala i to bedzie dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nie gdybaj, tylko poczekaj cierpliwie do poniedziałku. Poniedziałki są git. Jeszcze sie okaże że wszystko sie da. No bo jak ma się nie dac jak się da? nie? Ja Ci mówię, trzeba być optymistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Gdybym nie byla optymistka, to juz bym dawno miala parkiet. Pocieszajace jest to, ze takie artykuly sie pojawiaja. Znaczy, ze moda sie rozpowszechnia, a to zmusi wykonawcow do innego myslenia. Kiedys im sie te hale skoncza, beda musieli zaczac robic takie rzeczy rowniez we wnetrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 trzeba skuc siatke z tą słabizna raczej..na 90%..malgos...jak to miekkie..i peka to trzeba usunac klamrami z zywica sczepic wylewki i dopiero na to rzucić własciwą..i przelac jednym srodkiem z okrzemkami dla polysku i utwardzenia..jeszcze nie widzialem tego ale tak mi sie wydaje po tym co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No ale mam nadzieje, ze sie obedzie bez skuwania wylewki, ze chociaz da sie ja naprawic, co? No bo skuwanie to jest dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 musiałbym to opkukac ale system zawsze jest na tyle mocny na ile jest najslabszy jego element ..rosumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Wez mnie nie zalamuj. Pociesza mnie tylko to, ze pod drewno bylby ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts