Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki poszukam jak już mam takie informacje.

Odnośnie mojej kuchni przypomniało mi się, ze mają tylko zamontowane spowalniające zamykanie tylko w szafkach. Do szuflad zamontujemy sami jak kupimy w Ikei, bo wychodzi 3 razy taniej. Za jedną szufladę liczą sobie 300 zł. Acha, no i targuj sie ostro, bo nie są kosmicznie drodzy a dobrze robią :lol:

a wogle to dzień dobry. Dziś idziemy na sanki jak się uda :lol:

Dzięki Wioluś!My z Kinią też się wybieramy sankami na spacer do lasu :wink:

Ja mysle, ze ci wszyscy madrzy faceci od betonu za bardzo sie przejmuja trwaloscia, pekaniem itd. a za malo wygladem. Pekanie tez jest wazne, ale najwazniejszy jest jednak wyglad. Ta inez5 z watku o szarosciach juz tu kiedys pytala o beton i faceci jej powiedzieli, ze musi byc beton B25 albo B35, 600 kg maszyna i kruszywo. Nie wiem, jak sobie to wyobrazaja... :roll: Maz Editty ma to przecwiczone lacznie ze spieprzeniem u nich wylewki nad podlogowka, wiec jest pewna szansa, ze sie nie bedzie byle czym przejmowal. Tyle, ze u mnie jest teraz siatka elewacyjna zatarta na kleju na wylewce, ktora jest strasznie popekana i tu sie boje, ze bedzie klopot. Mozliwe, ze beda chcieli zerwac siatke, zeby zrobic dylatacje w miejscu pekniec, ale wtedy jak zobacza ta wylewke to moze sie okazac, ze beda chcieli ja skuc cala i to bedzie dramat... :-?

Gdybym nie byla optymistka, to juz bym dawno miala parkiet. :roll: Pocieszajace jest to, ze takie artykuly sie pojawiaja. Znaczy, ze moda sie rozpowszechnia, a to zmusi wykonawcow do innego myslenia. Kiedys im sie te hale skoncza, beda musieli zaczac robic takie rzeczy rowniez we wnetrzach. :roll:

trzeba skuc siatke z tą słabizna raczej..na 90%..malgos...jak to miekkie..i peka to trzeba usunac klamrami z zywica sczepic wylewki i dopiero na to rzucić własciwą..i przelac jednym srodkiem z okrzemkami dla polysku i utwardzenia..jeszcze nie widzialem tego ale tak mi sie wydaje po tym co piszesz