nitubaga 12.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Siemanko Maluszku Pewnie będę musiała, bo i jak? Potem żal d.pe sciska jak zdjecia pokazują a poza tym tu jest po czym jeżdzić.... tyle znojomych chałup, że obyś się w tyzień obrobiła witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 To może trzeba jakieś większe spotkano zorganizować co? no z ust mnie to normalnie wyjęłaś ja tez tego sobotniego nie moge odżałowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mi nikt nie powiedział, ze jest, a tu sie okazało że wszystko na Efilki wątku było obgadane, jak ja już od dłuższego czasu tam nie zaglądam, tylko do dziennika Nituś, gdzieś daaalej to nawet się nie wybieram, daj spokój, mąż mnie z chałupy wypisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 To może trzeba jakieś większe spotkano zorganizować co? no z ust mnie to normalnie wyjęłaś ja tez tego sobotniego nie moge odżałowac.... ja bym pojechała ale za późno się dowiedziałam i nic z tego nie wyszło, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nituś, gdzieś daaalej to nawet się nie wybieram, daj spokój, mąż mnie z chałupy wypisze.. słuchaj jak on se też gdzieś z koleżkami pójdzie to Cię nie wypisze... głupio mu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nituś, gdzieś daaalej to nawet się nie wybieram, daj spokój, mąż mnie z chałupy wypisze.. słuchaj jak on se też gdzieś z koleżkami pójdzie to Cię nie wypisze... głupio mu będzie mój daleko nie jeździ trza by mu kochanke przez neta znaleźć ale ja wiem, czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ie tam od razu kochanke.... może puzzle na ok 10000 elementów by wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ie tam od razu kochanke.... może puzzle na ok 10000 elementów by wystarczyło coś Ty! rozkmini w try miga jak już coś to na lotnisko wywieźć Go na godzinę, wróci po tygodniu... ...jak wogle wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a co on oblatywacz? że tak ostrożnie zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 nie, pilot amator-hobbysta? Na razie z niedokończonymi uprawnieniami do latania szybowcem ale mówi, ze skończy jak juz do domu sie wprowadzi. a potem to musze mu mnóstwo roboty w domu załatwił, żeby na wieksze maszyny mu się nie zachciało, bo wdową zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 nie, pilot amator-hobbysta? Na razie z niedokończonymi uprawnieniami do latania szybowcem ale mówi, ze skończy jak juz do domu sie wprowadzi. a potem to musze mu mnóstwo roboty w domu załatwił, żeby na wieksze maszyny mu się nie zachciało, bo wdową zostanę aaaaaaa to takie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 nie, pilot amator-hobbysta? Na razie z niedokończonymi uprawnieniami do latania szybowcem ale mówi, ze skończy jak juz do domu sie wprowadzi. a potem to musze mu mnóstwo roboty w domu załatwił, żeby na wieksze maszyny mu się nie zachciało, bo wdową zostanę aaaaaaa to takie buty nooo a najgorzej jak teskni za niebem i źle mu po ziemi chodzić od razu widzę co i jak. To tak brzmi ale tak naprawdę to tęskni za lataniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 wolny duch.... tacy są najpiękniejsi.... ale też czasem najbardziej uciemiężeni ziemskimi sprawami ech.... wstawiłam u siebie fotę.... zobacz mój Ty advocatsie czy tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 doberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ooo Duchu, dawno Cię nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wiola, Ty lepiej wdowa nie zostawaj, bo wtedy ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 EEE damy se radę, mówię Ci. Zmotywuje mnie to mocniej do założenia własnego interesu wysłałam wczoraj to cv i list, mam nadzieję, ze się odezwą. Jakby co, to dziś piszę kolejny na kasjera w banku- mam w tym doświadczenie to moze łatwiej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jestem codziennie...tylko nie co dzien sie odzywam..w mojej rodzince 3ech pilotów w tym 2 ch czynnych..zawodowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 O proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts