Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

niom wniebowięci kurna sam nie raz latałem i w szybowcach wszelakiej maści jaki i zilinach rwdkach..i antonowach...wilgą..boeningiem..ale zeby była jasność pasażerskość..moj dziadunio to rozpoczoł był mechanikiem w 2 pulku lotnictwa mysliwskiego kraków..podczas 2 woj swiatowej..i tak i jego najstarszy syn i jeden z wnuków bakcyla złapali..

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

EEE damy se radę, mówię Ci. Zmotywuje mnie to mocniej do założenia własnego interesu :lol:

wysłałam wczoraj to cv i list, mam nadzieję, ze się odezwą. Jakby co, to dziś piszę kolejny na kasjera w banku- mam w tym doświadczenie to moze łatwiej pójdzie :lol:

a gdzie wysłałaś to CV?

Znaleźć nie mogę :roll:

dzień dobry :lol:

niom wniebowięci kurna sam nie raz latałem i w szybowcach wszelakiej maści jaki i zilinach rwdkach..i antonowach...wilgą..boeningiem..ale zeby była jasność pasażerskość..moj dziadunio to rozpoczoł był mechanikiem w 2 pulku lotnictwa mysliwskiego kraków..podczas 2 woj swiatowej..i tak i jego najstarszy syn i jeden z wnuków bakcyla złapali..

Duchu, mój mąż chyba myśli tak samo, bo na każde lotnosko córkę ciągnie, szczególnie odkąd po pokazach szybowcowych akrobacji z szybowca wysiadła kobieta :p :p :p Ale jakoś Julka sie nie daje na razie :wink:

Aniu, w niedzielę pisałam list motywacyjny, bo nigdy nie wiadomo co tam zawrzeć. No i puściłam na forum. Ale tylko Małgoś była bo wszystkie wybyły, wiec po konsultacjach z Małgoś wysłałam je mailem do firmy w Rzeszowie, na asystentkę-sekretarkę :lol: Zobaczymy co wyjdzie.

Na razie sytuacja w mojej firmie diametralnie się zmieniła: koleżanka złożyła wypowiedzenie i zostaję sama :-?