Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola, Ty masz zdrowie... Wiesz, o czym mowie. :wink: Bardzo Ci jestem wdzieczna, ale dam sobie rade bez tytulow i nagrod, na ktore zreszta jak sadze zaslugiwaloby znacznie wiecej osob. Odkrylam pewne dosc zenujace fakty na temat naszego ulubienca, moge Ci rzucic na priva. Mnie by sie tez nie chcialo prowadzic wojny z takim towarzystwem. Schlebia mi jednak, ze moje prawie 10000 postow jest tak interesujace, ze je wszystkie przeczytali. :lol: :lol: :lol: Po prostu odtad postanowilam nie siedziec na Forum pol nocy i tracic czasu na odpowiadanie ludziom, ktorych nie znam. Wy mi wystarczycie. :wink: Przykro mi tylko, ze jestes narazona na dialog z takimi zawzietymi osobnikami. :(

Małgoś, nie chodzi o podziekowania ani o tytuły. Nie mam nic przeciwko temu, ze inni te tytuły otrzymali, naprawdę, połowy tych osób nie miałam możliwości "spotkać" na forum ale spoko, nie siedzę wszędzie. ALe już jestem taka: strasznie zawzięta i lubie sprawiedliwość. Ja rozumiem że jak wszędzie istnieje "towarzystwo wzajemnej adoroacji" ale po co tak jawnie być hipokrytą?

Chciałam wyrazić własne zdanie, zgłosiłam osobę którą uważałam, ze się Jej należy a że trafił sie jakis z kompleksami? To On ma problem, nie ja.

dzien dobry.... Wiola krzyczy to jestem...

ale czy mogę powiedzieć dzień dobry? ale tak nic wiecej tylko dzięń dobry i np. spadać na budowe czy gdzieś... tak pytam bo po tym tekście Irmy gdzieś się ludzie podziali i tak jakoś jest no.... :roll:

a o co biega z tytułami bo nie nadążam ?

Małgoś widzę, że coś nie tak....jak chcesz mogę się z Tobą podzielić przyjemnością dowalenia depesiom :) nawet już mam argument :) po prostu znów znalazłam rzecz niezgodną z projektem domu :o koszt naprawy pi razy drzwi 40 tysi :o

Nitu, uwazaj, bo na pewno Twoj dziennik czytaja tacy jedni, co uwazaja wszystkich wykonawcow za swiete krowy, nawet, jesli sa to skonczeni partacze. :lol: :lol: :lol: Ciesze sie niezmiernie. A jak zamierzasz im o tym powiedziec, no jak? :roll: Ja sie wlasnie zastanawiam, jak mam oznajmic grzebkom, ze wisza mi 500 zl za siatke, ktora psu na bude polozyli. Doradzisz cos ekspertko? :roll: :wink:

Wiola, najlepsze jest to, ze na necie nikt nie jest anonimowy i ze pewne wstydliwe fakty mozna latwo pokojarzyc. Zwlaszcza jak ktos wystepuje pod tym samym nickiem w wielu miejscach. :roll: Do mnie kiedys zadzwonil ktos, kto pytal o facetow od antresoli. Skad mial moj numer, he? :roll:

Nituś, jak 40 tys.??? Aż tyle za ocieplenie?

acha, wpadaj na zwykłe dzień dobry, miło mi na serduchu będzie w chwilach zwątpienia

no bo... to co wisi cza zdjonć, cza nabyć nowe (wełne 12 i 6 i profile) i powiesić i zagłaskać i narożniki nówki... czyli zrobić ocieplenie jeszcze raz na nowo :o

A jak zamierzasz im o tym powiedziec, no jak? :roll: Ja sie wlasnie zastanawiam, jak mam oznajmic grzebkom, ze wisza mi 500 zl za siatke, ktora psu na bude polozyli. Doradzisz cos ekspertko? :roll: :wink:

o i tu widzisz mi jest łatwiej.... bo biorę projekt do ręki i daję rzeczoznawcy i pytam czyto co w projekcie mam na ścianie... i on mówi tak i wtedy daję se luz lub nie i wtedy pisze pismo co się n ie zgadza... a ja potem uprzejmie prosze o dostosowanie stanu faktycznego do tego co mam w projekcie - ot wsio :)

ja też zaraz zmykam do dentysty :(

a o co biega z tytułami bo nie nadążam ?

Nitu, chyba Cie ominal bardzo interesujacy watek. :lol: :lol: :lol:

tytuły? je tam.... mogli by o mnie napisac zołza jakich mało :) i w pełni by to odzwierciedlało moją obecną sytuację :)

nie czaję w czym rzecz.... ale akurat tytuły to najmniej mnie tu interesują :) nooo chyba żeby komus łaskotały ego - to oki :) rozumiem tytuł musi być....

:p

ja przychodzę tu po porady, inspiracje i na ploty :)

no a teraz to już spadam....