anjamen 16.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 balabym sie przez okno wyjrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Wiola, Ty masz zdrowie... Wiesz, o czym mowie. Bardzo Ci jestem wdzieczna, ale dam sobie rade bez tytulow i nagrod, na ktore zreszta jak sadze zaslugiwaloby znacznie wiecej osob. Odkrylam pewne dosc zenujace fakty na temat naszego ulubienca, moge Ci rzucic na priva. Mnie by sie tez nie chcialo prowadzic wojny z takim towarzystwem. Schlebia mi jednak, ze moje prawie 10000 postow jest tak interesujace, ze je wszystkie przeczytali. Po prostu odtad postanowilam nie siedziec na Forum pol nocy i tracic czasu na odpowiadanie ludziom, ktorych nie znam. Wy mi wystarczycie. Przykro mi tylko, ze jestes narazona na dialog z takimi zawzietymi osobnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 noo a wypuść dziecko na "podwórze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Małgoś, nie chodzi o podziekowania ani o tytuły. Nie mam nic przeciwko temu, ze inni te tytuły otrzymali, naprawdę, połowy tych osób nie miałam możliwości "spotkać" na forum ale spoko, nie siedzę wszędzie. ALe już jestem taka: strasznie zawzięta i lubie sprawiedliwość. Ja rozumiem że jak wszędzie istnieje "towarzystwo wzajemnej adoroacji" ale po co tak jawnie być hipokrytą? Chciałam wyrazić własne zdanie, zgłosiłam osobę którą uważałam, ze się Jej należy a że trafił sie jakis z kompleksami? To On ma problem, nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Czuje sie jak na wikipedii. Tam tez siedza takie sepy, ktore tylko czyhaja, zeby wywalic wpis. Ciekawe, ze szczegolnie zajadle sa na polskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dzien dobry.... Wiola krzyczy to jestem... ale czy mogę powiedzieć dzień dobry? ale tak nic wiecej tylko dzięń dobry i np. spadać na budowe czy gdzieś... tak pytam bo po tym tekście Irmy gdzieś się ludzie podziali i tak jakoś jest no.... a o co biega z tytułami bo nie nadążam ? Małgoś widzę, że coś nie tak....jak chcesz mogę się z Tobą podzielić przyjemnością dowalenia depesiom nawet już mam argument po prostu znów znalazłam rzecz niezgodną z projektem domu koszt naprawy pi razy drzwi 40 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Świat jest pełen kompleksiaków, powaga. A internet daje tę możliwość że nikt tak naprawdę Cię nie pozna, więc sie wywyższa toto ponad miarę...no gdzieś musi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nitu, uwazaj, bo na pewno Twoj dziennik czytaja tacy jedni, co uwazaja wszystkich wykonawcow za swiete krowy, nawet, jesli sa to skonczeni partacze. Ciesze sie niezmiernie. A jak zamierzasz im o tym powiedziec, no jak? Ja sie wlasnie zastanawiam, jak mam oznajmic grzebkom, ze wisza mi 500 zl za siatke, ktora psu na bude polozyli. Doradzisz cos ekspertko? Wiola, najlepsze jest to, ze na necie nikt nie jest anonimowy i ze pewne wstydliwe fakty mozna latwo pokojarzyc. Zwlaszcza jak ktos wystepuje pod tym samym nickiem w wielu miejscach. Do mnie kiedys zadzwonil ktos, kto pytal o facetow od antresoli. Skad mial moj numer, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nituś, jak 40 tys.??? Aż tyle za ocieplenie? acha, wpadaj na zwykłe dzień dobry, miło mi na serduchu będzie w chwilach zwątpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Małgoś, no ktoś umie kojarzyć fakty, nie? ja mam Twój skype, może kiedyś skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nituś, jak 40 tys.??? Aż tyle za ocieplenie? acha, wpadaj na zwykłe dzień dobry, miło mi na serduchu będzie w chwilach zwątpienia no bo... to co wisi cza zdjonć, cza nabyć nowe (wełne 12 i 6 i profile) i powiesić i zagłaskać i narożniki nówki... czyli zrobić ocieplenie jeszcze raz na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No to dlaczego sie nie ujawniasz na Skype, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 aaaaaaaaa no i w tym oczywiście te moje okna nieszczęsne i rynny i okap.... no wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Noż w piz..du zabic takich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No to dlaczego sie nie ujawniasz na Skype, co? już poszło powitanie lecę po dziecię do przedszkola bo się z Wami zasiedziałam z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No to dlaczego sie nie ujawniasz na Skype, co? już poszło powitanie lecę po dziecię do przedszkola bo się z Wami zasiedziałam z lekka Gdzie? Na pewno wyslalas do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A jak zamierzasz im o tym powiedziec, no jak? Ja sie wlasnie zastanawiam, jak mam oznajmic grzebkom, ze wisza mi 500 zl za siatke, ktora psu na bude polozyli. Doradzisz cos ekspertko? o i tu widzisz mi jest łatwiej.... bo biorę projekt do ręki i daję rzeczoznawcy i pytam czyto co w projekcie mam na ścianie... i on mówi tak i wtedy daję se luz lub nie i wtedy pisze pismo co się n ie zgadza... a ja potem uprzejmie prosze o dostosowanie stanu faktycznego do tego co mam w projekcie - ot wsio ja też zaraz zmykam do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a o co biega z tytułami bo nie nadążam ? Nitu, chyba Cie ominal bardzo interesujacy watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a o co biega z tytułami bo nie nadążam ? Nitu, chyba Cie ominal bardzo interesujacy watek. tytuły? je tam.... mogli by o mnie napisac zołza jakich mało i w pełni by to odzwierciedlało moją obecną sytuację nie czaję w czym rzecz.... ale akurat tytuły to najmniej mnie tu interesują nooo chyba żeby komus łaskotały ego - to oki rozumiem tytuł musi być.... ja przychodzę tu po porady, inspiracje i na ploty no a teraz to już spadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 o co znowu chodzi z tymi tytułami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts