Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie już??

Bo ja już wiem 8)

Wiolaszko, nie ma co sobie psuć nerwów, Małgosia dla nas i tak jest przydatna bez tytułów i tej całej reszty.

I ona o tym wie :wink:

Ale fajnie, że wpadłaś na taki pomysł.

Ja nawet nie wiedziałam, że redakcja jakieś tytuły rozdaje :roll:

i na kawę z Małgoś pójdziesz.... :wink:

nic nie sugeruję... :oops:

:lol: :lol: :lol:

no chyba własnie nie... nie bedzie czasu :-?

Ty okropku! Jutro bedziesz? :roll:

Jutro malgos -ale naprawdę nie bedę miała czasu -nawet nie wiem czy do jakiegoś sklepu zajrzę....

Muszę jeszcze wpasc do siory, odebrac te kleje i popoludniu byc w domu -bo jutro znowu wpadnie facet od kuchni... a to jednak 2,5h drogi :roll:

i na kawę z Małgoś pójdziesz.... :wink:

nic nie sugeruję... :oops:

:lol: :lol: :lol:

no chyba własnie nie... nie bedzie czasu :-?

Ty okropku! Jutro bedziesz? :roll:

Jutro malgos -ale naprawdę nie bedę miała czasu -nawet nie wiem czy do jakiegoś sklepu zajrzę....

Muszę jeszcze wpasc do siory, odebrac te kleje i popoludniu byc w domu -bo jutro znowu wpadnie facet od kuchni... a to jednak 2,5h drogi :roll:

Serce mi lamiesz...

Już jestem bo mam chwile w pracy

Z Kachną to tak jest, niby jedzie do Ciebie ale nigdy nie ma czasu, nigdy. Koło mnie była już dwa razy oficjalnie i nie wiem nawet jak kobita na żywo wyglada. A ile razy była a sie nie przyznała??

Ty Małgoś nie licz na nią.

Ale ja do Krakowa też się wybieram w jakiś weekend w połowie lutego do Ikei. no ii jak się uda to po psa przy okazji ale o tym cicho sza bo zapeszę :lol:

I Małgoś z mężem moim-czy Twoim też to się okaże- na konfrontację przyjechać muszę, bo ileż to może trwać ta niepewność?