Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia, szukam i czuję wewn. presję, ze już powinnam je mieć żeby jeździć.

Troche sie plany zmieniły, bo w piątek jadę z Julką do moich rodziców na 2,5 tygodnia. Wracam 11 lutego i w weekend jadę do Krakowa po meble (i psa). W czasie naszej nieobecności mąż ma uruchomić piec, położyć panele i pomalować ściany. Jak wrócę ma być wszystko gotowe do wejścia. Zobaczymy.

Tak więc samochód do końca lutego powinien być już u mnie bo jak będę z tej wioski jeździć? :wink:

Kasia, nie mam ani jednego łóżka do spania, wiec w Ikei są w dosyć przystępnej cenie. Do tego stół i krzesła do kuchni, pewnie jakas zasłonka czy inne graty wykonczeniowe.

A pies umówiony że weźmiemy, tylko po powrocie z Białej bo chcę oszczędzić jej drogi i stresu bo to daleko i ta ciągła zmiana miejsca.

Gosia, ja też wierzę że gdzieś jest-chodzi bardziej o kwestie finasowe też. Na razie nie mam czasu pojechać i obejrzeć na żywo. Szukam przez neta.

Dzień dobry

Obiecywałam wrzucić zdjęcia torebki. Proszę, na Julki bokach :lol:

http://lh4.ggpht.com/_e-Cfm87-CEs/SXM3p5N9vVI/AAAAAAAAACA/HnXuPP0x5sw/s512/DSCF1487.JPG

Kachna, byłam w Jysk, widziałam stół i chyba go nie chcę. Jest za ciemny,do Twoich zebrano pewnie będzie pasował. Ten jasny jakos też mi sie nie podoba, jadę do ikei.

ALe znalazłam łóżko za 700 w ekoskórze ciemnej, fajne. cena bez materaca i stelarza.

Małgoś, myślisz że pomoże jak bedę udawać niewidomą? w sumie jak zdejmę okulary to tak się czuję, to mogę spróbować :roll: