Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kachna, czemu nie ekoskóra? to tylko łóżko do sypialni, przecież nie dla wszystkich.

ale i tak się przetrze -my teraz śpimy na ekoskórze (sofa). Bierz zwykłe drewniane -albo ew. kute :wink:

A co do krzeseł do kuchni -to ja kocham te:

http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/a-9241-gl.jpg

ale 1szt kosztuje 330zl a stół do nich ok 1tys :cry:

Śliczne te krzesło, to chyba nie tak dużo, nie? szczególnie że będzie je widać z salonu.

Do mojej kuchni inne nie pasują jak te z ikei albo jyska. Ja chciałam jeszcze dodatkowo,zeby był okrągły ale mąż uważa, że bedzie nieporęczny. Słucham go bo jak dotąd nie mylił sie w kwestiach wykończenia wnętrz.

Acha, kupiliśmy poduszki 2 antyalergiczne, mężowi lekarz kazał zmienić na takie przez ten kaszel. Ale jedna poducha to 70 zł :o ocipieli??

Witam,

łóżka fajne.... mnie się coraz vardziej podobają meble ze skóry... dlatego się astanawiam nad taką jadalnią - znaczy krzesła.... Szanowny sie przychyla, więc myślę, że da radę....

Maylandzia kiedyś podawała jakiś link na allegro, gdzie kupiła takie krzesła, i były oki, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie :roll:

ktos pamięta?

Kasiu -a co w końcu z Twoją kuchnią? pasiasta bedzie? :)

yyyyyyyy tego to nawet nasz p Jola chyba jeszcze nie wie... póki co zdajemy się na nią i już wiem, że dobrze na tym wyjdziemy.... powiedziałam że chciałabym kamień na ścianie i co? trzy dni minęło i mi powiedziała, że da radę :) i to właśnie przy wejściu do kuchni... i półeczki podświetlane tyż bedom :) i tyż na wejściu do kuchni :lol:

Maylandzia kiedyś podawała jakiś link na allegro, gdzie kupiła takie krzesła, i były oki, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie :roll:

ktos pamięta?

Chyba tu kupowała mayland :) :

http://www.allegro.pl/item527852531_krzeslaskora_naturalnanajtaniej_w_polsce.html

dzięki :)

pisałam do maylandzi i mówi, że bardzo zadowolona jest! że fajne, że trwałe, że w porządku są :p więc pewnie jak przyjdzie czas to ....