kachna28 18.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ALe znalazłam łóżko za 700 w ekoskórze ciemnej, fajne. NIE BIERZ ekoskóry!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Wiolasz super ta torba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Markotko, dzięki w końcu ją wyłaziłam Kachna, czemu nie ekoskóra? to tylko łóżko do sypialni, przecież nie dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kachna, czemu nie ekoskóra? to tylko łóżko do sypialni, przecież nie dla wszystkich. ale i tak się przetrze -my teraz śpimy na ekoskórze (sofa). Bierz zwykłe drewniane -albo ew. kute A co do krzeseł do kuchni -to ja kocham te: http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/a-9241-gl.jpg ale 1szt kosztuje 330zl a stół do nich ok 1tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Śliczne te krzesło, to chyba nie tak dużo, nie? szczególnie że będzie je widać z salonu. Do mojej kuchni inne nie pasują jak te z ikei albo jyska. Ja chciałam jeszcze dodatkowo,zeby był okrągły ale mąż uważa, że bedzie nieporęczny. Słucham go bo jak dotąd nie mylił sie w kwestiach wykończenia wnętrz. Acha, kupiliśmy poduszki 2 antyalergiczne, mężowi lekarz kazał zmienić na takie przez ten kaszel. Ale jedna poducha to 70 zł ocipieli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Zgadza się. W Jysku teraz ten ciemny zestaw jest w cenie 350zł. Normalnie kosztuje 400zł. Mają oba i jasny i ciemny ale na ciemny była teraz promocja. Nie wiem czy nadal jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ocipieliczesc! a jaki to bedzie pies bo nie widze tych malych literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 To łóżko bardzo mi się podoba, bardzo http://www.mkfoam.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=90&Itemid=76&category_id=19&option=com_virtuemart A to widziałam na zywo ale jest dosyć duże i nie mam tyle miejsca w pokoju.KOszt to 1300 samo łóżko, bez stelarzahttp://www.mkfoam.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=158&Itemid=76&category_id=19&option=com_virtuemart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jak już bedziesz w Jysku to zobacz ich łózko w obiciu skóropodobnym. Mi sie podoba. Ma bardziej prosty kształt i jasne przeszycia. Bardziej nowoczesne jest choć Ty pewnie wolałabyś by było odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ania, piesek z forum, zresztą kota też mamy z FM http://img66.imageshack.us/img66/2886/img7617jt3.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Mayland, no właśnie o tym łóżku pisałam, bo dziś je zobaczyłam. Nie oglądałam z bliska bo było zastawione a my już wychodziliśmy ale tak pi razy oko fajowe. Tylko nie wiem jak wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 U nas łóżko będzie dębowe -zrobione przez stolarza -dąb już jest Tylko musze jakiś wzór wybrac -taki, zeby pasowało do babcinej toaletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ja sypialnię mam już w głowie. Łóżko ciemne, ściany pasujące do ciemnego i wszystko raczej nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam, łóżka fajne.... mnie się coraz vardziej podobają meble ze skóry... dlatego się astanawiam nad taką jadalnią - znaczy krzesła.... Szanowny sie przychyla, więc myślę, że da radę.... Maylandzia kiedyś podawała jakiś link na allegro, gdzie kupiła takie krzesła, i były oki, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie ktos pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kasiu -a co w końcu z Twoją kuchnią? pasiasta bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Maylandzia kiedyś podawała jakiś link na allegro, gdzie kupiła takie krzesła, i były oki, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie ktos pamięta? Chyba tu kupowała mayland : http://www.allegro.pl/item527852531_krzeslaskora_naturalnanajtaniej_w_polsce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Takie krzesła to też w Jysk były dziś. Do tego stół ale ceny nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kasiu -a co w końcu z Twoją kuchnią? pasiasta bedzie? yyyyyyyy tego to nawet nasz p Jola chyba jeszcze nie wie... póki co zdajemy się na nią i już wiem, że dobrze na tym wyjdziemy.... powiedziałam że chciałabym kamień na ścianie i co? trzy dni minęło i mi powiedziała, że da radę i to właśnie przy wejściu do kuchni... i półeczki podświetlane tyż bedom i tyż na wejściu do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Maylandzia kiedyś podawała jakiś link na allegro, gdzie kupiła takie krzesła, i były oki, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie ktos pamięta? Chyba tu kupowała mayland : http://www.allegro.pl/item527852531_krzeslaskora_naturalnanajtaniej_w_polsce.html dzięki pisałam do maylandzi i mówi, że bardzo zadowolona jest! że fajne, że trwałe, że w porządku są więc pewnie jak przyjdzie czas to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzień dobryNituś, Ty już krzesła kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts