Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolasz -to jak przyjedziesz do mnie to Wikusię bedę musiała zamknąc bo Cię zadepta na śmierc :o

Ja mam 170 i 55kg.... od ślubu to mi tylko 1kg przybył -mąż mnie obżera :)

A co do materacy -to dla mnie obecnie materac ważniejszy od łózka -i obecnie choruję na taki "kieszeniowy" ze strefami komfortu itp.. itd... z Jyska za 2tys (160x200) -tak więc chyba będzie na podłodze sobie leżał przez jakiś czas :roll: ...

kasia którego uzina ci polecili?? 15zł z metra to za ..panele (tfuj tfuj tfuj biore hehe)..

Wiolasz -to jak przyjedziesz do mnie to Wikusię bedę musiała zamknąc bo Cię zadepta na śmierc :o

MOja chrześnica to Wikusia :lol: nie będzie to pierwszy pies, który mną poniewiera :wink:

Ja mam 170 i 55kg.... od ślubu to mi tylko 1kg przybył -mąż mnie obżera :)

A u mojego ani kg więcej :-?

A co do materacy -to dla mnie obecnie materac ważniejszy od łózka -i obecnie choruję na taki "kieszeniowy" ze strefami komfortu itp.. itd... z Jyska za 2tys (160x200) -tak więc chyba będzie na podłodze sobie leżał przez jakiś czas :roll: ...

Zobacz na tej strobie co podałam wyżej, też mają fajną ofertę i dobre materace. Dla mnie kieszeniowy 180x200 to niewiele ponad 1300 powiedzieli.