anjamen 20.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nie ma takich dużych, szukałam Kasia, ta cholera mała po ciemku drogę znajdzie i sie wciśnie ja mam 200x200 czesc Laski wszystkie jestesmy akuratne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No widzisz Ania, i wygodnie na takim wielkim czy się szukacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 normalnie ale do nowego domu juz go nie wezme, bo jest wylezane 10 lat nam juz sluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jak? sprzedaj patent Kupiłam mu coś o czym marzył czyli zwiarzątko a dokładnie rybkę tylko zanim to zrobiłam odbyłam z nim rozmowę, ze rybka nie moze spać sama w jego pokoju bo będzie bardzo nieszczęśliwa. Nic więcej nie trzeba było mówić. Wieczorem poszedł sam do swojego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Oj, to u Wioli musialoby byc to samo z pieskiem. Ale Wiola sama chce z psem spac, tylko sie nie przyznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Oj, to u Wioli musialoby byc to samo z pieskiem. Ale Wiola sama chce z psem spac, tylko sie nie przyznaje. Zawsze można kupic dwa pieski Byle nie pieska i suczkę bo potem musielibyście dorobić dzieci, żeby każdy piesek miał z kim spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jak? sprzedaj patent Kupiłam mu coś o czym marzył czyli zwiarzątko a dokładnie rybkę tylko zanim to zrobiłam odbyłam z nim rozmowę, ze rybka nie moze spać sama w jego pokoju bo będzie bardzo nieszczęśliwa. Nic więcej nie trzeba było mówić. Wieczorem poszedł sam do swojego pokoju ja po to wzięłam kota. I co? i d.pa Kot też śpi z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wiola Ty musisz dobry czlowiek byc, bo zwierzeta to wyczuwaja. moje koty nie spia ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Moze sie za bardzo wiercisz po prostu. Widzialas to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jak? sprzedaj patent Kupiłam mu coś o czym marzył czyli zwiarzątko a dokładnie rybkę tylko zanim to zrobiłam odbyłam z nim rozmowę, ze rybka nie moze spać sama w jego pokoju bo będzie bardzo nieszczęśliwa. Nic więcej nie trzeba było mówić. Wieczorem poszedł sam do swojego pokoju ja po to wzięłam kota. I co? i d.pa Kot też śpi z nami No to trzeba szukać innego sposobu A w jakim wieku jest Twoja córcia? Pytałam wczesniej ale chyba nie widziałaś. Pocieszające jej to, ze kiedyś sama ucieknie z Waszego łóżka. Tylko kiedy to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Znam to Małgoś Jakbym Mańka nocami widziała. Czasem podglądam go w nocy, jak sie obudzę. Śmiech normalnie, szczególnie jak choinka stała. U bratowej całkowicie w jedną noc choinkę rozebrał. Rano wyglądała jak szczotka Ania, ja wiem czy dobry? Bardziej lubie zwierzęta niż ludzi, może o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Moze sie za bardzo wiercisz po prostu. Widzialas to? niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Moze sie za bardzo wiercisz po prostu. Widzialas to? niezle Super sa te animacje, ktore facet robi o swoim kocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 monia, sorki, pewnie gdzieś przeoczylam Julka ma 4 lata, jest cwana, popłakuje jak trzeba i ma tatusia, który w nocy po ciasteczko dla niej do nocnego lata a żonie po mleko do kawy nie pójdzie nawet w dzień. Więc moja walka z nią jest nierówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 monia, sorki, pewnie gdzieś przeoczylam Julka ma 4 lata, jest cwana, popłakuje jak trzeba i ma tatusia, który w nocy po ciasteczko dla niej do nocnego lata a żonie po mleko do kawy nie pójdzie nawet w dzień. Więc moja walka z nią jest nierówna. To faktycznie masz cieżki orzech do zgryzienia. Chyba najpierw trzeba by tatusia do pionu ustawić bo inaczej nie dasz rady. A nasz dopiero w wieku 5 lat wymaszerował do siebie Ale mój mąż bywa w domu na weekendy wiec nie był to jakiś problem codzienny tylko weekendowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no tak, to ja mam gorzej bo ciaśniej przez cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no tak, to ja mam gorzej bo ciaśniej przez cały czas Jest jeszcze jedno rozwiązanie. Mozna zrobic sobie drugiego dzidziusia i zostawić małe łóżko. Moze jak zadziała taki przymus to i rozwiązanie znajdzie się szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ANo mozna, można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ANo mozna, można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ANo mozna, można No no działamy a nie gadamy Ja nie wiem co się dzieje ale wszędzie o dzieciach mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts