markoto 22.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Sultany sa roznej twardosci, Amelii kupilismy taki miekszy, dla mnie za miekki ale dla niej w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Tu masz jak dobrac materac http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/bedroom/10609/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Aniu patrząc na aswatarek to nie wiem gdzie ten twój luby ma oczy ja bym Cie nie zamieniła na żaden materac. a tym bardziej syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Aniu patrząc na aswatarek to nie wiem gdzie ten twój luby ma oczy ja bym Cie nie zamieniła na żaden materac. a tym bardziej syna taaa.. po kilku latach to i najpiękniejsza rzecz się człowiekowi opatrzy co nie znaczy, że to ja jestem ta najpiękniejsza rzecz oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dlatego warto się przefarbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Tu masz jak dobrac materac http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/bedroom/10609/ dzięki, właśnie sobie przetestowałam wirtualnie i są sporo droższe niż ten w km.foam. No i muszę mieć dla alegików, to też ważne. Acha, nie pochwaliłam się. Byłyśmy z Julką dziś na kolejnych testach, tym razem pokarmowe. I też nic nie ma yupi!! przed nami jeszcze testy na sierść zwierząt. Julka stwierdziła, ze jeśli bedzie miała alergię na kota to nie odda kota, jak sugerowała mama, tylko go ogoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wiola, chyba nie chcesz oddac Manka! Koty mozna czyms tam spryskiwac, wtedy mniej alergizuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 tylko go ogoli noooooo to ja chce to widziec dobry wieczór.... jestem ze dwie strony nie w temacie ale obiecuje nadrobić wiem, że o mataeracach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 no, obciąć też można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Cześć Małgoś komp już działa? Wiola, chyba nie chcesz oddac Manka! Koty mozna czyms tam spryskiwac, wtedy mniej alergizuja. no coś TY, nawet o tym nie myślałam. to była rozmowa przeprowadzana w trakcie robienia testów, bo coś mi popłakiwała i chciałam ją zagadać. Jak widać dziewczyna myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 heloł, nadrobilam zaleglosci Manka chcesz zostawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 heloł, nadrobilam zaleglosci Manka chcesz zostawic? jesuuu no nie! nie chce zopstawić, to dziecko wpadło na pomysł, ze jeśli się okaze że ma alergię na sierść kota to woli go ogolić niż oddać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dobra, dobra, wierzymy Ci... Kompa mam drugiego. Moj laptopek jest w szpitalu dalej. I jest masakra totalna, ale nic na to nie poradze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 witam się ogladne forum i spadam do domu, ale mam dzis gosci wiec nie wiem czy wieczorkirm bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dzień dobry! ja wróciłam -a wiolasz nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Wiola sie szweda po innych watkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.01.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Siemanko DOpiero siadłam, bo mi neostrada tutaj nie chce w dzień chodzić Dzis pierwszy dzień prezesowania w nowej tymczasowej pracy i ogrom tego jest. Muszę sobie tarota postawić, bo w mojej pracy zmiany wieeelkie. o których dowiedziałam się wczoraj na godzinę przed wyjściem z pracy. I stwierdziłam, że nie będę podejmować decyzji żadnych do momentu aż wrócę do Rzeszowa. Acha, Maniek sam siedzi w Rzeszowie dokarmiany 2 razy dziennie przez siostrę męża. Ciekawe jak sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Biedny Maniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dzis pierwszy dzień prezesowania w nowej tymczasowej pracy ja znowu nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 ja tez nic nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts