Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu patrząc na aswatarek to nie wiem gdzie ten twój luby ma oczy :o ja bym Cie nie zamieniła na żaden materac. a tym bardziej syna :wink:

:lol: :lol: :lol:

taaa..

po kilku latach to i najpiękniejsza rzecz się człowiekowi opatrzy :roll:

co nie znaczy, że to ja jestem ta najpiękniejsza rzecz oczywiscie :lol: :lol: :lol:

dzięki, właśnie sobie przetestowałam wirtualnie i są sporo droższe niż ten w km.foam. No i muszę mieć dla alegików, to też ważne.

Acha, nie pochwaliłam się. Byłyśmy z Julką dziś na kolejnych testach, tym razem pokarmowe. I też nic nie ma :lol: yupi!! przed nami jeszcze testy na sierść zwierząt. Julka stwierdziła, ze jeśli bedzie miała alergię na kota to nie odda kota, jak sugerowała mama, tylko go ogoli :o :lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć Małgoś

komp już działa? :lol:

Wiola, chyba nie chcesz oddac Manka! :o :o :o Koty mozna czyms tam spryskiwac, wtedy mniej alergizuja.

no coś TY, nawet o tym nie myślałam. to była rozmowa przeprowadzana w trakcie robienia testów, bo coś mi popłakiwała i chciałam ją zagadać. Jak widać dziewczyna myśli :wink: :p

Siemanko

DOpiero siadłam, bo mi neostrada tutaj nie chce w dzień chodzić :evil:

Dzis pierwszy dzień prezesowania w nowej tymczasowej pracy i ogrom tego jest. Muszę sobie tarota postawić, bo w mojej pracy zmiany wieeelkie. :o o których dowiedziałam się wczoraj na godzinę przed wyjściem z pracy. I stwierdziłam, że nie będę podejmować decyzji żadnych do momentu aż wrócę do Rzeszowa.

Acha, Maniek sam siedzi w Rzeszowie dokarmiany 2 razy dziennie przez siostrę męża. Ciekawe jak sobie radzi :roll: