ullerowa 24.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 ja tez nic nie wiem o co chodzi nie jestes osamotniona, ja tez nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 ja tez nic nie wiem o co chodzi nie jestes osamotniona, ja tez nic nie wiem Ja tez nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 czy ktoś mógłby nas w końcu uświadomic? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dzień dobry Kawki nie postawię, bo nie mam jak tutaj, net idzie jak krew z nosa. Ale poczytałam co u Was jakby coś, tylko pisać nie mam jak. Ania, zazdroszczę Kanarów. ja wybierałam się do Barcelony we wrześniu ale nie wiem czy w ciąży nie będę więc nie wiem czy bilet za 100 zł /os. kupować. Jestem na urlopie w pracy w Rzeszowie. Będę przez ten czas siedzieć "w biurze" ojca, w firmie i pilnować interesu bo mój ojciec się sanatoriuje i ktoś musi tu być. Wczoraj miałam jednodniowe przeszkolenie, jaki worek to jaka pasza i dla kogo nic nie pamiętam I tyyle tego jest. Wracam 11 lutego i tu jest klops. Bo będąc w piątek ostatni dzień w pracy dowiedziałam się, że będę miała nowego pracodawcę. Pojeb.ało się totalnie. Poznałam nową szefową a potem już musiałam iść bo jechaliśmy do Białej. Więc oficjalnie jestem do końca stycznia i od 1 lutego mam podpisać nową umowę o pracę w tym samym miejscu tylko z inną szefową. I szczerze? wolę o tym nie myśleć bo mam mętlik w głowie. dobra znikam, bo mi się dziecko nudzi a ładnie na dworze. Jakby co to do wieczora, może uda mi się wejść. ps. wiecie jak mnie w pracy ludzie opisuję? dowiedziałam się przez przypadek: że jak nic sie w moim życiu nie dzieje, to sama szukam czegokolwiek, żeby tylko nudno nie było. jaja, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 to dobry opis Wioluś, cieszyc sie trzeba, a z ta praca to chyba nie bedzie zle, moze nowa szefowa wiecej zaplaci, a tymczasem prezesuj, prezesuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 I kupuj ten bilet do Barcelony, w ciazy tez mozna jechac na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 piekna ta wasza dolinka i powiem że nawet troche podobna do mojej ,a jak fajnie domek do niej pasuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 wiola - no gratuluję prezeska to nie byle co a nowa szefowa jeśłi jest mądra to nic głupiego nie zrobi a kto jedzie na kanary? niechże mnie weżmie nigdy nie byłam na kanarach a tam przecie pięknie musi być, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a kto jedzie na kanary? anja jedzie na kanary w kwietniu z kumpelką jakąś swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 jesoooooo jak ja bym kciała na takie kanary łiiiii .... no ale może kiedyś - jak se ido dom wyremontuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 my też planujemy jakieś "zagraniczne" wakacje w tym roku -jeśli nas raty nie zeżrą .. ale to pewnie bedzie jakieś "lastminet" za 999zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 nooo na TEN rok to ja nic nie planuję.... może, ale to możeeeeee nasze morze - ale nawet o tym jeszcze głośno nie myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 może, ale to możeeeeee nasze morze właśnie po ostatnich 3ech razach NASZE morze odpada! wydajemy zawsze i tak ok 2tys -a na 10dni pobytu -to jak mamy fuksa -nie pada 2 dni. A do wody i tak nie wchodzimy -bo miała ostatnio 10stopni (w sierpniu w Kolobrzegu) i była czarna flaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 no to gdzie bywacie w zamian? myśmy byli w ubiegłym roku... na 7 dni padało raz ale wtedy byliśmy na basenie, bo po poprzednich razach uznaliśmy że trzeba się zabezieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 no to gdzie bywacie w zamian? może jedżcie na Chorwację pod namiot albo na kwatery? brat był w lecie w Czarnogórze (to jeszcze niżej niż Chorwacja) i zachwycony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. a to ciut zmienia postać rzeczy a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. a to ciut zmienia postać rzeczy a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by... Wszedzie mozna. Moja mama byla w zeszlym roku, pojechala na chybil-trafil i bylo OK. Moge sie jej zapytac przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 nooo to popytaj.... nam się w Pogorzelicy baaardzo podobało, ale to jest koszt ponad 5tysi za tydzień za 4 osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts