Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie

pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje :roll:

Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. :lol: :lol: :lol:

a to ciut zmienia postać rzeczy :roll:

a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by...

ja mam w Chorwacji swietny niedrogi pensjonat z fajna plaza,

jak chcesz wysle Ci namiary

bylam zachwycona

znalazłam lampy na schody wewn. potrzebuję 3 szt. Ale mój mąż stwierdził ze sam je takie zrobi i wyjdzie ich koszt 20 zł + żarówka. W LM koszt 200 zł za szt.

http://www.subito.com.pl/ftp/4/56/[22840]_FD1_52.jpg

ta akurat jest owalna a ja potrzebuję prostokątnej ale na necie nie mogłam znaleźć. Kolor drewna identyczny jak schody.

WItam i na wstępie mam pytanie: czy widziałaś te kinkiety "na żywo"? Chodzi mi o to, czy świecą zarówno do dołu jak i do góry oraz czy na górze też jest szybka, czy może patrząc z góry wszystko jest odkryte?

Szukam dokładnie takiego kinkietu, ale koniecznie z dwoma szybkami...

Będę wdzięczna za odpowiedź.

hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie

pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje :roll:

Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. :lol: :lol: :lol:

a to ciut zmienia postać rzeczy :roll:

a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by...

ja mam w Chorwacji swietny niedrogi pensjonat z fajna plaza,

jak chcesz wysle Ci namiary

bylam zachwycona

no baaa

pewnie, że kce :)

Hejka, odnośnie kinkietu, ma tylko jedną szybkę od dołu. od góry pustka. Ale ja będę miała dwie bo mąż ma je sam robić :roll:

Idę bo mi wstały obie: julka ma angine, wymiotuje, od 2 dni nic nie je i gorączka 39. nie mam na nic czasu, a jestem na urlopie.. :cry:

Dzień dobry

Wczoraj wieczorem jeszcze biegunki dostala. myślałam że gorączka już będzie rzadziej a tu 2 razy w nocy po 39 miała. i ciągle spi.

Czy na tym forum jest ktoś, kto lepiej w praktyce zna prawo pracy niż ja? Bo chyba chcą mnie wykołować... :x