malgos2 01.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No to dzieci na diecie widze... Cos mi sie wydaje, ze predzej w domu do siebie dojda niz w szpitalu, gdzie takich gryp leza setki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No to dzieci na diecie widze... Cos mi sie wydaje, ze predzej w domu do siebie dojda niz w szpitalu, gdzie takich gryp leza setki... Ja sie ze swoim na razie do szpitala nie wybieram, dopiero miałabym jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No to dzieci na diecie widze... Cos mi sie wydaje, ze predzej w domu do siebie dojda niz w szpitalu, gdzie takich gryp leza setki... Ja sie ze swoim na razie do szpitala nie wybieram, dopiero miałabym jazdę No nieeee... Jak juz to lekarz do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No to dzieci na diecie widze... Cos mi sie wydaje, ze predzej w domu do siebie dojda niz w szpitalu, gdzie takich gryp leza setki... Ja sie ze swoim na razie do szpitala nie wybieram, dopiero miałabym jazdę No nieeee... Jak juz to lekarz do domu... dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 U mnie lekarz co drugi dzień i 70 zł do tyłu za każdym razem. Ale facet chyba w porządku. Jak dzwonię to zawsze odbiera. Ullerka, współczuję. Mam nadzieję, ze u mnie tylko grypka i wirusik i koniec w końcu będzie.POza tym jutro znowu idę do roboty i kurczę, nawet myśleć nie chce, jak mam ją zostawić w domu. Niby sama rodzina ale jak jej nie widzę, to koszmary mi się manią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 oj bidulki wciąż chore.... dużo zdrówka wszystkim chorowitkom życzę... trzymajcie się do wiosny już nie daleko wizualki juz som, więc jakby sił starczyło zapraszam wszystkie advocatusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 mam dla Was ciuteńkę wiosny http://images6.fotosik.pl/387/d392b114ffa5c967.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 POza tym jutro znowu idę do roboty i kurczę, nawet myśleć nie chce, jak mam ją zostawić w domu. Niby sama rodzina ale jak jej nie widzę, to koszmary mi się manią.. A ja jutro na przymusowym urlopie jeszcze nie wiem jak szef to przyjmie .Teściowa mi sie tak rozłożyła ze nie mam z kim chłopaków zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 wszędzie choróbska u nas chyba powróciło jakeś Wiolaszku jak mała zdrówka i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja też o zdrówko pytam.... i dzień dobry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja tez z zyczeniami zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzień dobry! jak malutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wiolasz i jak tam u Ciebie, Małej lepiej?Zdrówka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Siemanko Julka już lepiej, dziękuję. Już szaleje i popiskuje. Cała noc bezgorączkowa, jeszcze kaszel mokry ma ale powoli chyba mija. Robię jej codziennie inhalacje, wiecie jaka super sprawa? wogle nie używam kropli do nosa i caz katar schodzi przez nos i nie spływa do gardła. W dzień też gorączki nie miała, tylko niewielka ale myśle że już końcówka wirusa. Ullercia, a jak u Ciebie? czemu masz wolne? Ja dzis po pracy i zmęczona, ale mąż ostro działa na działce, a właściwie na budowie. Piec już pali jak trzeba, podobno cieplutko. w tym tygdoniu planuje układanie paneli (czyt. zbiera ekipę do pomocy). Już sie boję, czy coś zrobią równo...Ważne, że ochotę ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobry wieczór Cieszę się, że Julce już lepiej. Może trochę odetchniesz. A jak rozwija się sytuacja w pracy? Z Zusem to dali czadu. Dlatego ja jestem zwoleninikem żądania od pracodawcy Rmua. Od razu widać czy płaci składki czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 chwile nie zaglądałam, a tu widze, ze dwa wielkie problemy. Cisze sie ze córcia wraca do zdrowia. Biedactwo. Duzo duzo zdrowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Siemanko Ullercia, a jak u Ciebie? czemu masz wolne? A u nas znowu gorzej Dzisiaj wymioty, przez ten straszny kaszel , mamy jeszcze 4 zastrzyki ale myslę ze to jeszcze nie koniec Juz nie wiem co o tym wszystkim myslec Bo jak to wirus to po co antybiotyk, a jak nie wirus to dlaczego ten antybiotyk (3 z kolei) nie działa A Mały juz wczoraj czuł sie lepiej, a dzisiaj to nawet coś niecos zjadł Masakra Do tego jeszcze teściowa ma zapalenie płuc i musimy jakos opieke dla dzieci zorganizowac na najblizsze 2 tygodnie juz sie jakos dogadalismy, kto kiedy na urlop idzie Ale cie zanudzam, a wykańczanie schodzi na dalszy plan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Monia, będzie dobrze. Jakoś musi być. Pomartwię się później. Ullercia. Nie wiem jak to jest. Moja chrześnica od dwóch miesięcy antybiotyk po antybiotyku i kaszlała tak, że w końcu z duszności na pogotowiu wylądowała. Dostała inhalacje, antybiotyki w kroplówce, poleżała tydzień i teraz już lepiej. Flegmą wymiotowała na początku ale podobno to nawet dobrze, teraz już jest o niebo lepiej. Ale te inhalacje nadal jej pomagają. A przy wirusie mogło coś jeszcze się przyplątać może? choć nie powinni leczyć wirusów antybiotykiem dawaj Małemu dużo pić normalnej herbaty, tylko słabo zaparzoonej. Podobno zatrzymuje wodę w org. No i jeszcze taki lek jest, żeby się nie odwodnił ale nie mogę go znaleźć. no i dicoflor30 pamietam że dostała też. Wykańczanie jest najmniej ważne przy tak ważnych sprawach. A ja to już modlę się, kiedy to się skończy bo już brak mi pomysłów i weny twórczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ale wiecie co, wkurza mnie cos tutaj... Jakos nie potrafie zakumac, ze w XXI w. lekarze sie zastanawiaja, czy to bakteria, czy wirus. No do cholery sa dzisiaj narzedzia diagnostyczne, zeby to stwierdzic, a nie zgadywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 zgadywanki...........zycze zdrowia i wiecej zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts