wiolasz 03.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzięki Anulko. To co? zdjęcia już nie będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzieki Wiolasz za wsparcie Jutro idę z Małym do kontroli, zobaczymy co Pani doktor powie, jak bede mieć watpliwosci to we czwartek szykuje sie na wizytę w prywatnej poradni dziecięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No widzisz Ullercia jak to k.rwa jest? W państwowej nie znajdą choroby a w prywatnej już ten sam lekarz wie co i jak, i leczy raz dwa. Wystarczy położyć zielony papierek na stole i od razu inaczej gada...Materialiści pieprzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No widzisz Ullercia jak to k.rwa jest? W państwowej nie znajdą choroby a w prywatnej już ten sam lekarz wie co i jak, i leczy raz dwa. Wystarczy położyć zielony papierek na stole i od razu inaczej gada...Materialiści pieprzeni tu akurat lekarz bedzie inny,polecany przez znajomych taki trochę niekonwencjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jakoś nie wierzę w "innych" lekarzy. Wszystkim o to samo chodzi. Jeszcze potrafią stawiać na szali życie pacjenta tylko po to, żeby wyciągnąć z rodziny jak najwiecej. Chyba uraz mi pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ullercia, no i co? byliście u lekarza? wiadomo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ullercia, no i co? byliście u lekarza? wiadomo coś? obustronne zapalenie płuc normalnie szok, już z sił opadam, kolejny antybiotyk (nie zastrzyki), mam postawic bańki i w poniedziałek do kontroli ale jest mały sukcesik Mały po spaniu zjadł drugie danie pierwsze od 2 tygodni i na dodatek dodtkowego kotlecika może teraz bedzie lepiej a i jeszcze nie musimy jechac na zastrzyk wieczorem bo zmieniamy antybiotyk no i mam dylemat czy stawiac bańki czy jutro jechac do tego prywatnego pediatry A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To niefajnie... Niestety tak jest z wieloma lekarzami, ze tylko prywatnie wiedze maja... Nie ma co na wlasnym dziecku oszczedzac, jak juz takie historie jak zapalenie pluc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jeny!! obustronne?? Myślę że jak Mały zjadł to już super. Naprawdę. Jak mi Julka powiedziała, że nutellę widzi i chce to z radością jej dałam, bo wiedziałam że wszystko będzie dobrze. U Was też bedzie super, jeszcze trochę. Dobrze, ze w domu będzie a nie w szpitalu. A bańki? może warto postawić? Tylko po bańkach lepiej zamówić wizytę do domu, bo wychodzić nie wolno po bańkach i trzeba leżeć w domu. Ja wybieram baterie do dolnej łazienki, bo coś się już w domciu ruszyło. Julka zdrowsza, trochę kaszle ale już nieznośna się robi bo do domu chce. Chyba tęskni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. a to ciut zmienia postać rzeczy a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by... ja mam w Chorwacji swietny niedrogi pensjonat z fajna plaza, jak chcesz wysle Ci namiary bylam zachwycona no baaa pewnie, że kce Ja też kce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No to dzieci na diecie widze... Cos mi sie wydaje, ze predzej w domu do siebie dojda niz w szpitalu, gdzie takich gryp leza setki... a ja się właśnie dowiedziałam, że u nas jest taka zaraza, że szpital i przychodnie pozamykane... nie ma szczepień ani odwiedziń chorych nawet ojcu nie wolno iść na porodówkę, żeby swoje dzieciątko zobaczyć po porodzie grypka u nas nasiliła atak modlę sie, żeby te moje dzieci dwa zdrowo przeszły tą epidemię, bo teraz gdzie kto chory, to po 2 tygodnie się z choroby wygrzebać nie może Boże kochany, nigdy tak nie było synek koleżanki (tyle ma co Dawidek) poszedł do szpitala na zapalenie płuc, wrócił do domu z rotawirusem.... biegunka i wymioty ponad tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aniu, my już własnie przez to przeszłyśmy, na szczęście koniec na razie. Jak wysle Julkę do Rzeszowa to bedzie siedziała w domu, do przedszkola nie wraca na razie. Boję się tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Wcale sie nie dziwię, jeszcze dwa najgorsze miesiące przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Bry wieczor jak minal dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ales Ty lysa Anja... Zrob sobie jakis awatarek, bo normalnie nie wiem kto to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ales Ty lysa Anja... Zrob sobie jakis awatarek, bo normalnie nie wiem kto to... celna uwaga. Wklej avatarek swojego przesladowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ales Ty lysa Anja... Zrob sobie jakis awatarek, bo normalnie nie wiem kto to... celna uwaga. Wklej avatarek swojego przesladowcy i jeszcze pomyli dzienniki oczywiście nie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nie mam weny szukac nic, chyba ze cos zaproponujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 fakt, Ania, dawaj jakąś dżagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nie mam. i chyba nie chce zastanawiam sie jeszcze czy nie napisac ze jestem z Bydgoszczy. lubie Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts