Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzisz Ullercia jak to k.rwa jest? W państwowej nie znajdą choroby a w prywatnej już ten sam lekarz wie co i jak, i leczy raz dwa. Wystarczy położyć zielony papierek na stole i od razu inaczej gada...Materialiści pieprzeni :evil:

tu akurat lekarz bedzie inny,polecany przez znajomych taki trochę niekonwencjonalny 8)

Ullercia, no i co? byliście u lekarza? wiadomo coś?

obustronne zapalenie płuc :o

normalnie szok, już z sił opadam, kolejny antybiotyk (nie zastrzyki), mam postawic bańki :o i w poniedziałek do kontroli :roll:

ale jest mały sukcesik :p Mały po spaniu zjadł drugie danie :lol: pierwsze od 2 tygodni :o i na dodatek dodtkowego kotlecika :lol:

może teraz bedzie lepiej

a i jeszcze nie musimy jechac na zastrzyk wieczorem bo zmieniamy antybiotyk 8)

no i mam dylemat czy stawiac bańki czy jutro jechac do tego prywatnego pediatry :-?

A jak u Was?

Jeny!! obustronne?? :o

Myślę że jak Mały zjadł to już super. Naprawdę. Jak mi Julka powiedziała, że nutellę widzi i chce to z radością jej dałam, bo wiedziałam że wszystko będzie dobrze. U Was też bedzie super, jeszcze trochę. Dobrze, ze w domu będzie a nie w szpitalu.

A bańki? może warto postawić? Tylko po bańkach lepiej zamówić wizytę do domu, bo wychodzić nie wolno po bańkach i trzeba leżeć w domu.

Ja wybieram baterie do dolnej łazienki, bo coś się już w domciu ruszyło. Julka zdrowsza, trochę kaszle ale już nieznośna się robi bo do domu chce. Chyba tęskni.

hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie

pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje :roll:

Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. :lol: :lol: :lol:

a to ciut zmienia postać rzeczy :roll:

a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by...

ja mam w Chorwacji swietny niedrogi pensjonat z fajna plaza,

jak chcesz wysle Ci namiary

bylam zachwycona

no baaa

pewnie, że kce :)

Ja też kce :lol:

No to dzieci na diecie widze... :( Cos mi sie wydaje, ze predzej w domu do siebie dojda niz w szpitalu, gdzie takich gryp leza setki... :roll:

a ja się właśnie dowiedziałam, że u nas jest taka zaraza, że szpital i przychodnie pozamykane...

nie ma szczepień ani odwiedziń chorych :o :o

nawet ojcu nie wolno iść na porodówkę, żeby swoje dzieciątko zobaczyć po porodzie :o

grypka u nas nasiliła atak :o :-?

modlę sie, żeby te moje dzieci dwa zdrowo przeszły tą epidemię, bo teraz gdzie kto chory, to po 2 tygodnie się z choroby wygrzebać nie może :o :o

Boże kochany, nigdy tak nie było :o

synek koleżanki (tyle ma co Dawidek) poszedł do szpitala na zapalenie płuc, wrócił do domu z rotawirusem.... :o

biegunka i wymioty ponad tydzień :cry: :cry: :cry: