malgos2 04.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nie mam. i chyba nie chce zastanawiam sie jeszcze czy nie napisac ze jestem z Bydgoszczy. lubie Bydgoszcz Lepiej gdzies z Podlasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Pisz że jesteś z Rzeszowa, tu się nikt nie zna z nikim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. a to ciut zmienia postać rzeczy a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by... ja mam w Chorwacji swietny niedrogi pensjonat z fajna plaza, jak chcesz wysle Ci namiary bylam zachwycona no baaa pewnie, że kce Ja też kce pamietam mowilam juz Dejwowi ma mi znalezc wizytowke. jutro go zmusze do poszukiwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aniu jeśli można to i ja proszę o ten kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 poczekajcie szukam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 kochane teraz nie znajde, a Dejw juz spi, jutro. to sa takie apartamenty, ale taki sredni standard sypialnia i pokoj dzienny z kuchnia, lazienka - my bylismy w 4 osoby. niedaleko Sibeniku. na dole mieszkaja wlascicoele a gore wynajmuja, plaza jest ich, mala, ale skalista ale jest nad samym morzem taras na ktorym spokojnie sie kladzie reczniki. pieknie tam miejscowosc nazywa sie chyba Primosten, albo do Primosten jezdzi sie na zakupy... jutro znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 nie mam. i chyba nie chce zastanawiam sie jeszcze czy nie napisac ze jestem z Bydgoszczy. lubie Bydgoszcz Myślę, że ten temat jest za bardzo wałkowany.. i nie trudno sie domyślić, że anjamen to Ty.... dopóki nie zmienisz nicka to możesz napisać nawet, że jesteś z Honolulu a i tak lekarka będzie wiedziała kim jesteś... i przekaże to dalej.... Zastanów się nad zmianą nicka i nie wałkujcie już tego tematu. Jestem przekonana, że lekarka nie szuka ani z Wrocławia , tylko anjamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzień dobry Za adres z góry dziękuję chętnie skorzystam w przyszłości. Melduję, że kupiłam baterie już wszystkie do małej łazienki. Fajne są całość 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 nooo ja tez czekam na ten adresik.... Wiola jakie baterie? fotki fotki poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 nooo ja tez czekam na ten adresik.... Wiola jakie baterie? fotki fotki poprosze ] Kasia, fotki som od wczoraj w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Baterie bardzo ladna, tylko ta umywalkowa jak dla mnie to cena kosmiczna ale podoba mi sie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzięki magpie czy kosmiczna? ja wiem.. widziałam takie po 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Wiem, wiem ze sa takie tez ale piszac kosmiczna porownywalam ze swoja, a moja okolo 269 zl kosztowala z armatury krakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Szukałam i w tej firmie ale nie było takiej jak chciałam. Więc kupiłam taką która mi się podoba Ale za to komplet prysznicowy jest tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja tez przyszlam i dobrze bo sobie przypomnialam ze Wam adres wisze do Chorwacji, ale Dejwa jeszcze nie ma zapisuje na karteczce, zeby nie zapomniec dzis bedzie na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.02.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzień dobry Ania, teraz mam nadzieję częściej bedziesz bywać u mnie fotosik każe mi płacić za transfer zdjęć. Ze niby w tym miesiącu wykorzystałam jakiś przysługujący mi limit. BYłam może 3 razy w lutym na ich stronie a tu mi takie bzdety pisza przeniosę się na inny album. A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja tez przyszlam i dobrze bo sobie przypomnialam ze Wam adres wisze do Chorwacji, ale Dejwa jeszcze nie ma zapisuje na karteczce, zeby nie zapomniec dzis bedzie na bank ale dzis to juz napewno dzien dobry przenies na imageshack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzień dobrek Aniu - koniecznie zrób sobie jakiś avatarek Bez Twojej fotki jakoś tak smutno jest A może spytaj Ponurego czy może Ci zmienić nicka? Byłoby zupełnie po problemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 pisalam do Ponurego i odpowiedzial ze musze napisac do admina i uzasadnic. zrobie to wkrotce, wtedy tez bedzie jakis avatar, teraz jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Avatar możesz już teraz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts