Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hm.... na kwaterach już bywałam i dziękuję, nie

pod namiotami jeszcze nie, ale jakoś mnie się pomysł nie widzi... już prędzej by wypożyczyć kamping i nim bujać się z miejsca na miejsce ... tylko, że dobry samochód ciut kosztuje :roll:

Nitu, ale w Chorwacji to wyglada zupelnie inaczej niz w PL. To sa takie jakby pensjonaty, masz kuchnie do dyspozycji i na droge Ci daja gasior wina domowej roboty. :lol: :lol: :lol:

a to ciut zmienia postać rzeczy :roll:

a znacie jakies fajne miejsca, gdzie z dzieciakami można by...

ja mam w Chorwacji swietny niedrogi pensjonat z fajna plaza,

jak chcesz wysle Ci namiary

bylam zachwycona

no baaa

pewnie, że kce :)

Ja też kce :lol:

pamietam mowilam juz Dejwowi ma mi znalezc wizytowke. jutro go zmusze do poszukiwan

kochane teraz nie znajde, a Dejw juz spi, jutro. to sa takie apartamenty, ale taki sredni standard sypialnia i pokoj dzienny z kuchnia, lazienka - my bylismy w 4 osoby. niedaleko Sibeniku. na dole mieszkaja wlascicoele a gore wynajmuja, plaza jest ich, mala, ale skalista ale jest nad samym morzem taras na ktorym spokojnie sie kladzie reczniki.

pieknie tam

miejscowosc nazywa sie chyba Primosten, albo do Primosten jezdzi sie na zakupy...

jutro znajde :wink:

nie mam. :cry:

i chyba nie chce zastanawiam sie jeszcze czy nie napisac ze jestem z Bydgoszczy.

lubie Bydgoszcz

Myślę, że ten temat jest za bardzo wałkowany.. i nie trudno sie domyślić, że anjamen to Ty.... dopóki nie zmienisz nicka to możesz napisać nawet, że jesteś z Honolulu a i tak lekarka będzie wiedziała kim jesteś... i przekaże to dalej.... Zastanów się nad zmianą nicka i nie wałkujcie już tego tematu.

Jestem przekonana, że lekarka nie szuka ani z Wrocławia , tylko anjamen

dzień dobry

Ania, teraz mam nadzieję częściej bedziesz bywać u mnie :lol:

fotosik każe mi płacić za transfer zdjęć. Ze niby w tym miesiącu wykorzystałam jakiś przysługujący mi limit. BYłam może 3 razy w lutym na ich stronie a tu mi takie bzdety pisza :evil: przeniosę się na inny album. A co!