malgos2 07.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Kasia, nie wiesz, co stracilas... A jaka satysfakcja z pokonania wlasnej slabosci... Malgos -sorki ale mi sie papierosy tylko z wielkim smrodem kojarzą u mnie w pracy obok jest "palarnia" (nieoficjalna) i jak wyjde tylko na korytarz to cała tym smrodem przesiąkam -oczywiście mycie glowy codziennie -no i pranie ubrań po jednym razie nieuniknione (mężul też nie pali ). Jak sie pali, to sie tego nie czuje, ale teraz mnie to drazni masakrycznie. Co do wlosow to i tak myje codziennie, ale jak ide na impreze to myje takim specjalnym szamponem, co by mi sie dym wlosow nie czepial i dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 to myje takim specjalnym szamponem, co by mi sie dym wlosow nie czepial i dziala. a cóż to za cudo?! dawaj namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 to myje takim specjalnym szamponem, co by mi sie dym wlosow nie czepial i dziala. a cóż to za cudo?! dawaj namiary! Ja go tu kupuje: http://pl.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=87269&goChar=J#DETAIL Tani nie jest, ale w tym sklepie oplaca sie kupowac, duzo rabatow jest. I clo z VATem zwracaja jesli sie celnicy doczepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Małgoś ja od czasu do czasu ale teraz od 2 tygodni nic. Więc mam nadzieję, ze jak wrócę to też nic nie będzie. Mam męża na chwile, do jutra do południa. I to jeden dzień od dwóch tygodni. potem zabiera mi dziecko i jedzie a ja mam dojechać w środę. Cieżko tak samemu, oj cieżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To Ty dalej na tym urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak. Zostaje do środy. W czwartek już jestem w pracy. Oczywiście zakładając, że pracę mam. Szczerze, olałam totalnie. CO ma być to będzie. Jak nie ta to inna. Nauczyłam się w te dwa tygodnie jeździć samochodem. Może inaczej, ośmieliłam się. to jest WIELKI sukces dla mnie. O paszach też się już trochę nauczyłam. może założę swoją firmę-córke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ta druga fajna, ale z tez chyba nie za bardzo z ta biela i czernia... Reszta cos slabawo swieci. A taka? http://www.lumina.sklep.pl/roma-66736-p-228.html No właśnie takich chcę uniknąć. Podoba mi się ta Nitki druga, taki klosz z paseczkami, ale chyba nie ma do kompletu podwójnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Gratuluje sukcesow wszelakich. Mnie sie tez podoba ta z paseczkami, ale to Twojej kuchni to nie wiem... Szczerze mowiac jak takie kuchnie ogladam na zdjeciach, to tam nie ma zadnych lamp. Nie wiem, po ciemku siedza, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Szczerze mowiac jak takie kuchnie ogladam na zdjeciach, to tam nie ma zadnych lamp. Nie wiem, po ciemku siedza, czy jak? Może przy świecach? Wiolasz, a ta z Ikei, która wkleiłam powyżej? jasno chyba świeci i kosztuje ok 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ta druga fajna, ale z tez chyba nie za bardzo z ta biela i czernia... Reszta cos slabawo swieci. A taka? http://www.lumina.sklep.pl/roma-66736-p-228.html No właśnie takich chcę uniknąć. Podoba mi się ta Nitki druga, taki klosz z paseczkami, ale chyba nie ma do kompletu podwójnych. z tego zestawu sa takie http://www.lumina.sklep.pl/cantha-370203113-p-8256.html witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wiola wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ta druga fajna, ale z tez chyba nie za bardzo z ta biela i czernia... Reszta cos slabawo swieci. A taka? http://www.lumina.sklep.pl/roma-66736-p-228.html No właśnie takich chcę uniknąć. Podoba mi się ta Nitki druga, taki klosz z paseczkami, ale chyba nie ma do kompletu podwójnych. z tego zestawu sa takie http://www.lumina.sklep.pl/cantha-370203113-p-8256.html witanko Kasia pikne, ale ja jestem na finiszu i nie stać mnie na lampy powyżej 100 zł za szt. Jeszcze na samochód muszę zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wiola wkleiłam co gdzie wkleiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wiola wkleiłam co gdzie wkleiłaś? kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 gdzie? Wiola n o u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no byłam, ale dziennika nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no byłam, ale dziennika nie masz no nie mam czasami mi żal a czasami nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wiola gdzie kupowala ten prysznic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzień dobry niedzielnie jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts