nitubaga 08.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ja jestem... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzień dobryja swoich w podróż wyprawiłam, czekam na wiadomości aż dojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A gdzie ten pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 pies za tydzień. Troche sie nie zrozumiałyśmy ale już obgadane. Jak sie uda to pojedziemy po niego jednak w sobotę a nie w niedzielę. Zrobimy sobie prezent na walentynki. Jestem chora. Mam anginę, ledwo przełykam i nic mi nie pomaga. Muszę poczekać do jutra do wieczora aż do konowała zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Biedna... Nastepna chora. To kuruj sie, kuruj. Gardlo dobrze jest plukac woda z sola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Oddałam dziecku inhalator z solami i jakos ochota mi przechodzi na płukanie. Jeszcze tylko dwa 3 dni i wracam do siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Acha, dylemat mam bo podłoga w salonie 2/3 ułożona, ale widziałam tylko na zdjeciach. No i jakos nie bardzo widzi mi się ten panel chyba Mąż mówi, że jeszcze możemy zmienić i położyć inny..jakis taki ciemny mi się wydaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Acha, dylemat mam bo podłoga w salonie 2/3 ułożona, ale widziałam tylko na zdjeciach. No i jakos nie bardzo widzi mi się ten panel chyba Mąż mówi, że jeszcze możemy zmienić i położyć inny..jakis taki ciemny mi się wydaje.. ooooo Wiola poczekaj aż na żywca pomacasz... zdjęcia zawsze nie odzwierciedlają rzeczywistości.... i ciut przekłamuja kolory.... poczekaj.... i zdrowia życze... angina to nic przyjemnego.... lecz się, lecz.... a wiosna zrobi resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Acha, dylemat mam bo podłoga w salonie 2/3 ułożona, ale widziałam tylko na zdjeciach. No i jakos nie bardzo widzi mi się ten panel chyba Mąż mówi, że jeszcze możemy zmienić i położyć inny..jakis taki ciemny mi się wydaje.. a jaka to podloga? co za kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzięki NituśPodłoga to dąb winny classena, jak tylko mąż zrzuci zdjęcia to puszczę na forum, bo chyba trzeba mnie przekonać. właśnie dostałam od mamuśki w spadku płaszcz skórzany czarny, z Jej lat młodości. Podobno ma tyle lat co ja ale super wygląda. Będę jak grandżuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 witanko, czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No hej Ania, to obie czekamy. Mąż nie moze się coś obrobić, a ma tylko dziecko wykąpać, nakarmić, poskładać rzeczy z poróży i wogle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wiolus a Ty kiedy wracasz do pracy? w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Tak, najgorsze mam nadzieję za mną. Wiem też, z cichego źródła, że podobno podałam złe dane do wypisania świadectwa pracy a ja nikomu nic nie przygotowywałam, bo nie mogli sie zdecydować z jakiego powodu rozwiążą umowę z moją zmienniczką. No i wykorzystali moje notatki mówiąc, ze takie tylko inf. im zostawiłam (znaczy niekompletne i w jakich to warunkach mają pracować )oj bedzie sie iskrzyć fotki podłogi są w dzienniku. Proszę o szczere uwagi, bo teraz boję sie, czy do tego pasują orzechowe drzwi, które przyjeżdżają w poniedziałek, i opaska przy wejściu do salonu też z takiego ciemniejszego drewna...no już wogle nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wiolasz zdardzisz mi gdzie kupowalas ten prysznic?? Jesli chodzi o panele to spodziewalam sie czegos ciemniejszego Wrzuc ten kolorek ktory bedziesz miec na drzwiach, bo nie moge tego porownac, wiesz orzech na roznych okleinach wyglada inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wiolus super masz kominek, jego prostota jest jego najwieksza zaleta, ta podloga jasna i super wyszla a ja mam ten sam problem jasne podlogi i zastanawiam sie nad ciemnymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja znow mam ciemne drzwi i sie zastanawiam nad jasna podloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dab jest niewinny nicemu przysiegam !! hłe hłe.. Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiolasz -ciemny? to ty popatrz na moje espresso: http://images47.fotosik.pl/58/55286f415df65e5fmed.jpg Twój to prawie jak sosna jasny przy moim http://images44.fotosik.pl/60/c79e53c28aef345cmed.jpg a i to dąb i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiolasz zdardzisz mi gdzie kupowalas ten prysznic?? Jesli chodzi o panele to spodziewalam sie czegos ciemniejszego Wrzuc ten kolorek ktory bedziesz miec na drzwiach, bo nie moge tego porownac, wiesz orzech na roznych okleinach wyglada inaczej Prysznic znaczy kabinę tak? Kupowałam na allegro. Firma Delhi czy jakoś tak. Drzwi mam takie http://www.centurion.com.pl/image/Z2Z4L2NlbnR1cmlvbi9wbC9jZW50dXJpb25fb2ZlcnRhX3Byb2R1a3Rvd2EudjAvODUvMQ/s2032461722.jpg podłoga taka http://images44.fotosik.pl/60/c79e53c28aef345cmed.jpg już sama nie wiem. Chyba będzie już co jest. Dołożę do tego jakąś jasną kanapę, jaśniejszy dywanik jeden pod stolikiem i tyle. Ania, kominek taki prosty bo ten który chciałam był tak drogi dla mnie, że już przystałam na wszystko co panowie z mężem uradzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts