Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pies za tydzień. Troche sie nie zrozumiałyśmy ale już obgadane. Jak sie uda to pojedziemy po niego jednak w sobotę a nie w niedzielę. Zrobimy sobie prezent na walentynki.

Jestem chora. Mam anginę, ledwo przełykam i nic mi nie pomaga. Muszę poczekać do jutra do wieczora aż do konowała zawitam. :evil:

Acha, dylemat mam bo podłoga w salonie 2/3 ułożona, ale widziałam tylko na zdjeciach. No i jakos nie bardzo widzi mi się ten panel chyba :roll: :oops:

Mąż mówi, że jeszcze możemy zmienić i położyć inny..jakis taki ciemny mi się wydaje..

ooooo :roll: Wiola poczekaj aż na żywca pomacasz... zdjęcia zawsze nie odzwierciedlają rzeczywistości.... i ciut przekłamuja kolory.... poczekaj....

i zdrowia życze... angina to nic przyjemnego.... lecz się, lecz.... a wiosna zrobi resztę :)

Dzięki Nituś

Podłoga to dąb winny classena, jak tylko mąż zrzuci zdjęcia to puszczę na forum, bo chyba trzeba mnie przekonać.

właśnie dostałam od mamuśki w spadku płaszcz skórzany czarny, z Jej lat młodości. Podobno ma tyle lat co ja ale super wygląda. Będę jak grandżuwa

Tak, najgorsze mam nadzieję za mną. Wiem też, z cichego źródła, że podobno podałam złe dane do wypisania świadectwa pracy a ja nikomu nic nie przygotowywałam, bo nie mogli sie zdecydować z jakiego powodu rozwiążą umowę z moją zmienniczką. No i wykorzystali moje notatki mówiąc, ze takie tylko inf. im zostawiłam (znaczy niekompletne i w jakich to warunkach mają pracować :o :evil: )oj bedzie sie iskrzyć :-?

fotki podłogi są w dzienniku. Proszę o szczere uwagi, bo teraz boję sie, czy do tego pasują orzechowe drzwi, które przyjeżdżają w poniedziałek, i opaska przy wejściu do salonu też z takiego ciemniejszego drewna...no już wogle nie wiem..

Wiolasz zdardzisz mi gdzie kupowalas ten prysznic??

Jesli chodzi o panele to spodziewalam sie czegos ciemniejszego :)

Wrzuc ten kolorek ktory bedziesz miec na drzwiach, bo nie moge tego porownac, wiesz orzech na roznych okleinach wyglada inaczej :)

Wiolasz zdardzisz mi gdzie kupowalas ten prysznic??

Jesli chodzi o panele to spodziewalam sie czegos ciemniejszego :)

Wrzuc ten kolorek ktory bedziesz miec na drzwiach, bo nie moge tego porownac, wiesz orzech na roznych okleinach wyglada inaczej :)

Prysznic znaczy kabinę tak? Kupowałam na allegro. Firma Delhi czy jakoś tak.

Drzwi mam takie

http://www.centurion.com.pl/image/Z2Z4L2NlbnR1cmlvbi9wbC9jZW50dXJpb25fb2ZlcnRhX3Byb2R1a3Rvd2EudjAvODUvMQ/s2032461722.jpg

podłoga taka

http://images44.fotosik.pl/60/c79e53c28aef345cmed.jpg

już sama nie wiem. Chyba będzie już co jest. Dołożę do tego jakąś jasną kanapę, jaśniejszy dywanik jeden pod stolikiem i tyle.

Ania, kominek taki prosty bo ten który chciałam był tak drogi dla mnie, że już przystałam na wszystko co panowie z mężem uradzili :oops: