wiolasz 25.10.2007 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Niestety ale usunęłaś dziennik, juz dawno nie jestem na bieżąco u Ciebie. Tyle co czasem coś podrzucisz do budujących kobietek i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Niestety ale usunęłaś dziennik, juz dawno nie jestem na bieżąco u Ciebie. Tyle co czasem coś podrzucisz do budujących kobietek i tyle. eee..dziennika niet ale komentarze ...a i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No tak ale tam zdjęć nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wiolasz, patrzyłam na Twoją kuchnię. Wygląda na dużą . Masz dwa okna? Bardzo ładnie rozłożyłaś meble. Te drzwi podwójne to gdzie prowadzą? Do salonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kuchnia ma pewnie 13m2 tylko na każdej ścianie jakiś otwór, a to okno a to drzwi... I rozłożenie mebli to zasługa mego męża. Podwójne drzwi prowadzą do salonu. Tylko w rzeczywistości będę przesuwane a nie otwierane, bo na otwierane od strony salonu szkoda nam miejsca. No i wiadomo, ze tego co ja sobie wybrałam nie ma w asortymencie programu. ALe starałam sie w miarę zbliżony sposób pokazać co chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 no, mała też nie jest. Ale naprawdę, te okna są dobrze rozłożone, będziez miała widno i przytulnie. Ja jakbym mogła, to cały dom zrobiłabym ze szkła Uwielbiam dzienne światło Tylko kto by to wszystko mył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To moja kuchnia skopiowana z programu santander no , świetnie sobie poradziłaś z tym programem ja nie miałam tyle cierpliwości ale kuchnia wygląda ok i już masz okienka no widzisz u Ciebie również pięknie budowa posuwa się do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mam nadzieję że ten "posuw" obejdzie się bez przykrych niespodzianek. A kuchnia? Właściwie to już nie wiem co ja chcę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Kuchnia ma pewnie 13m2 tylko na każdej ścianie jakiś otwór, a to okno a to drzwi... I rozłożenie mebli to zasługa mego męża. Podwójne drzwi prowadzą do salonu. Tylko w rzeczywistości będę przesuwane a nie otwierane, bo na otwierane od strony salonu szkoda nam miejsca. No i wiadomo, ze tego co ja sobie wybrałam nie ma w asortymencie programu. ALe starałam sie w miarę zbliżony sposób pokazać co chcę. wiolasz, my mamy podbnie, każda ściana ma albo okno albo drzwi ale da się coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 29.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 witam dawno nie zaglądałam na forum a tu tka niespodzianka:) Bo nas tez "Truskawki" tylko po dużych zmianach ... pozdrawiam serdecznie- może jakiś zlot truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ano witam Tylko gdzie zdjęcia? Bo spora przerwa w dzienniku, od maja do dziś to mnóstwo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 29.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 już uaktualnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Juz lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Wiolasz, normalnie co patrzę na tą zaprojektowaną kuchnię to mi się coraz bardziej podoba. A najbardziej te drzwi do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 30.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 a wyceniałaś już kuchnię? my chcielibyśmy podobne ustawienie tylko trochę więcej mebli (jeszcze narożną szafkę z lewej strony i dopiero lodówkę w zabudowie).Dałam do wyceny i... padłam...Ciekawa jestem ile Tobie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2007 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 ewikS Witaj nie wyceniałam, będę tak długo szukać aż wyjdzie niehorendalnie drogo. A jak nie, to ostatecznie sami zrobimy szafki-mam dosyć zdolnego męża A ile Tobie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 31.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 wyszło ok 10tys... Tylko, że wymyśliłam sobie kuchnię "tradycyjną"...Jasne waniliowe szafki, górne przeszklone ze szprosami, gruby ciemny blat...może stąd ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 eeeee myślałam, ze rzucisz tu kwotą 25 tys.Tyle to nawet biorę pod uwagę bez mrugniecia okiem, bo znam ceny. Zakładam, ze wymiary kuchni masz jak w projekcie. Czy nie wydaje Ci sie, że to mała powierzchnia na tak "ciężkie" meble? Bo mi się wydaje, że te tradycyjne szafki właśnie zbyt masywnie wyglądają na tak małą kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 31.10.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Hej Wiolasz, Parze na Twoja kuchnie i widze swoja Te same wymiary i ulozenie - i wiesz co? Ulozyliscie meble doklanie tak samo jak zrobilismy to my Jedyna roznica to to ze mamy tylko jedno okno i jedne drzwi, ale za to to samo umiejscowienie Jaki kolor mebelkow? Jaki jak na projekcie? Braz? Okap otwarty czy zabudowany?I jeszcze pytanie o stol - czy to stol rozkladany? I jakie ma wymiary Dzieki serdeczne Trzymam kciuki i czekam na wiecej fotek!! Lipowa Panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 31.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 no to nieźle, jak to jest mało!!! Czyli chyba zadzwonię do pana i zamówię moje mebelki... Nie wiem czy klasyka jest ciężka- ja wymyśliłam sobie jasne fronty górne szafki przeszklone- ten styl ponoć nazywa się "prowansalski" właśnie żeby meble nie przytłoczyły kuchni. Poza tym u nas nie ma przejścia z kuchni do salonu więc mamy jedną ścianę więcej i tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts