Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnia ma pewnie 13m2 tylko na każdej ścianie jakiś otwór, a to okno a to drzwi... I rozłożenie mebli to zasługa mego męża.

Podwójne drzwi prowadzą do salonu. Tylko w rzeczywistości będę przesuwane a nie otwierane, bo na otwierane od strony salonu szkoda nam miejsca. No i wiadomo, ze tego co ja sobie wybrałam nie ma w asortymencie programu. ALe starałam sie w miarę zbliżony sposób pokazać co chcę.

Kuchnia ma pewnie 13m2 tylko na każdej ścianie jakiś otwór, a to okno a to drzwi... I rozłożenie mebli to zasługa mego męża.

Podwójne drzwi prowadzą do salonu. Tylko w rzeczywistości będę przesuwane a nie otwierane, bo na otwierane od strony salonu szkoda nam miejsca. No i wiadomo, ze tego co ja sobie wybrałam nie ma w asortymencie programu. ALe starałam sie w miarę zbliżony sposób pokazać co chcę.

wiolasz, my mamy podbnie, każda ściana ma albo okno albo drzwi

ale da się coś zrobić 8)

eeeee myślałam, ze rzucisz tu kwotą 25 tys.

Tyle to nawet biorę pod uwagę bez mrugniecia okiem, bo znam ceny.

Zakładam, ze wymiary kuchni masz jak w projekcie. Czy nie wydaje Ci sie, że to mała powierzchnia na tak "ciężkie" meble? Bo mi się wydaje, że te tradycyjne szafki właśnie zbyt masywnie wyglądają na tak małą kuchnie.

Hej Wiolasz,

Parze na Twoja kuchnie i widze swoja :) Te same wymiary i ulozenie - i wiesz co? Ulozyliscie meble doklanie tak samo jak zrobilismy to my ;)

Jedyna roznica to to ze mamy tylko jedno okno i jedne drzwi, ale za to to samo umiejscowienie ;)

Jaki kolor mebelkow? Jaki jak na projekcie? Braz?

Okap otwarty czy zabudowany?I jeszcze pytanie o stol - czy to stol rozkladany? I jakie ma wymiary :oops:

Dzieki serdeczne

Trzymam kciuki i czekam na wiecej fotek!!

Lipowa Panienka

no to nieźle, jak to jest mało!!! Czyli chyba zadzwonię do pana i zamówię moje mebelki...;) Nie wiem czy klasyka jest ciężka- ja wymyśliłam sobie jasne fronty górne szafki przeszklone- ten styl ponoć nazywa się "prowansalski" właśnie żeby meble nie przytłoczyły kuchni. Poza tym u nas nie ma przejścia z kuchni do salonu więc mamy jedną ścianę więcej i tu i tu :)