markoto 09.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiolasz prysznic tzn patyczek ze sluchawka i bateria ten hangrohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 aaaaa. już piszę, szukałam na ceneo i było http://www.lazienkaplus.pl/bateria-umywalkowa-hansgrohe-metris-s-31060000,produkt,19059.html sklep polecam, dzwonili do mnie dwa dni po zamówieniu i wszystko omówiliśmy telefoniczne. Polecam o tyle o ile mogę, bo przesyłki jeszcze nie dostałam, muszę poczekać tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Cześć Wiolaszko, jak się czujesz?? Podłoga bardzo ładna, na zdjęciach napewno inaczej wyglada niż w rzeczywistości, a jak jest kompletnie domek juz urządzony, to jeszcze sie całkiem zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Cześć Anulko czuję się jako tako, jeszcze jutro do pracy na zastępstwo i jadę do siebie. A u siebie to już lekarza odwiedzę, bo tutaj aż nie chce mi się iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 napewno przypasuje, w całości będzie się dobrze prezentować wracaj do zdrówka, nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiola, a co Ci sie w tej podlodze nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To ide szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiola, a co Ci sie w tej podlodze nie podoba? no własnie nie wiem ale coś jest nie teges markotko, czego szukasz konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiola, a co Ci sie w tej podlodze nie podoba? no własnie nie wiem ale coś jest nie teges markotko, czego szukasz konkretnie? No nie wiem, dla mnie wszystko OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiola, a co Ci sie w tej podlodze nie podoba? no własnie nie wiem ale coś jest nie teges markotko, czego szukasz konkretnie? No nie wiem, dla mnie wszystko OK... znaczy czepiam się? kurczę, nie wpadłam chyba w kolor z tymi drzwiami i panelami. Mogłam wszędzie wziąć jakieś jasne klepki i wszystko by pasowało. A tak? Będę jak koń pod górę kombinować, zeby sie nie żarło i nie wyglądało jak z wysypiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 napewno przypasuje, w całości będzie się dobrze prezentować wracaj do zdrówka, nie daj się za życzonka dziękuję, u Ciebie widzę też kaszlowo.. Wiem, że mnie pocieszasz, bo serce masz dobre. Jedyne wyjście to jakoś dodatkami rozwiązać chyba ten dysonans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kurna, ale gdzie ten dysonans, bo nie widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No kolor drzwi i podłoga w salonie. Nie pasują do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A mozesz pokazac jedno i drugie? Ale tak z reala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiolasz musze dokupic do lazienki sluchawke z patyczkiem, fajne patyczki maja te hansgrohe i wlasnie taki zestaw chcialam kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A mozesz pokazac jedno i drugie? Ale tak z reala... z reala nie mam, drzwi stoją nierozpakowane, a podłoga nieskończona. Marta, fajne i niedrogie te komplety są, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiolcia, Ty nie pierwszy raz się tak martwisz... Z meblami do kuchni też panikowałaś, a zobacz, jak teraz pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania, wiem, ale nie wszystko się musi udawać za każdym razem jak ślepej kurze ziarno.. Z tą kuchnią to nadal jest tak, że za każdym razem jak jestem w domku, to siadam na pudle w kuchni i gapie sie na meble. I Zawsze mi się banan na gębie z czasem pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zrob fote tych drzwi... Poza tym nie daj se wmowic, ze wszystko musi byc pod sznurek. Co Ty slusarz jestes czy hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts