DarioAS 14.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.zs9elektronik.edukacja.koszalin.pl/aktualnosci/2007/walentynki08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dzień dobry żyję, żyję. już od 6:30 byłam na dworze pobiegać Droga w okolicach krakowskich była okropna. A to stłuczka, a to światła, ślisko, samochód sie ślizga. I staliśmy pewnie z godzinę. Pies jechał pięknie z tyłu, grzecznie. Wogle, jest śliczna. I mądra niesamowicie. Tylko przestraszona. Problem żeby ją wsadzić do samochodu, żeby Ją wyjąć. Jak tylko otworzyłam drzwi od razu dała w długą. Był jeden wielki pisk, żeby ją do bloku wnieść. W mieszkaniu już jest super. Je jak dwoje dorosłych, opędzlowała mi już lodówkę Już wiem że kaszy nie lubi. Z Mańkiem chodzą koło siebie, wąchają sie, łazą jedne za drugim. Maniek goni ją od miski, Luna chce sie bawić z nim, a ten z pazurami do niej. Myślę, że albo będą sie kochać albo tolerować. Acha, wielkie zaskoczenie dla nas nastąpiło wieczorem, kiedy my kładziemy sie do łóżka a tu takie coś wielkie myk, koło naszej trójki. Na wersalkę, rozumiecie i nijak nie szło jej wyrzucić z łóżka. A dziś od rana walczę, żeby nie wskakiwała na fotel Pozdrowienia przesyłamy Karolinie i Arkowi, Mai, Marcelowi i Najmłodszemu, którego imienia niestety nie zapamiętałam z Wrocławia. Będzie dobrze. Musi być. A wogle to dziekuję za życzenia walentynkowe. Odwzajemniam je wszystkie tylko inwencji twórczej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/gofry/files/page190_3.jpg przywlokłam ciut słodkiego a zdjęcia psuki gdzie dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Oj Gosia, pyszne gofry Zdjęcia na razie mamy prywatne. Takich nie puszczę na forum. Ale za kilka dni już pokażę. Jest wg mnie połączeniem owczarka niemieckiego i husky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dzień dobry Chodzę za Gosią i zajadam się słodkościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No proszę Monia, ale po walentynkach można bo szkoda żeby się zmarnowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dzień dobry! to nie ma fot .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ja tez czekam na foty nowego członka rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ja tez nie lubię kaszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 uprzejmnie donosze ze u nitusi som fotki na jakie pol godz z wczorajszej imprezy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a ja kasze lubie,gratuluje nowego zyjatka w rodzinie, i powiedz mi Wiolu cos o tym wieszaku na sciereczki, gdzie to sie kupuje i gdzie to wmontujesz? wewnatrz szafki na drzwiach? to nie bedzie przeszkadzalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Tez lubie kasze, ale psom przeciez nie wolno jej dawac. Wiola pokazuj psinkeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Tez lubie kasze, ale psom przeciez nie wolno jej dawac. malgos -właśnie psom się kaszę daje -bo jest lekkostrawna. Nie powinno się dawac gotowanych ziemniaków i makaronów. Niestety -moja kaszy nie tknie i ja ją właśnie makaronem z ryżem na przemian pasę Wiolasz -przez pierwsze pół roku nie dawaj psince kości z kurczaka! one są niebezpieczne bo się rozdzielają na takie "igiłowate" ostre części i mogą uszkadzac przełyk. Poza tym przynajmniej raz w tygodniu kostka sera białego z wbitym surowym jajkiem (to na sierśc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 noooo jak się kiedys psa dorobię, to koniecznie musze się wywiedzieć co mam mu dawać jeść a te takie gotowe karmy suche czy tam mięsne to co? złe są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a te takie gotowe karmy suche czy tam mięsne to co? złe są? Dobre są -moja je wcina chodzi tylko o to czego na poczatku unikac. Moja suka je 2 razy dziennie -rano makaron (lub ryż) z psim mięchem (z puszki lub "psią kiełbasę" -są takie w mięsnych), a popołudniu micha suchej karmy. Tylko ona wybredna jest i np Pedigree jej nie podchodzi, Chappi nie zawsze, najbardziej lubi Friskiesa i Darlinga -no i Frolic -ale on za drogo wychodzi (16zl/2kg, podczas gdy darling 13zl/3kg). koszt utrzymania mojego psa to ok 350zl/m-c ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a te takie gotowe karmy suche czy tam mięsne to co? złe są? Dobre są -moja je wcina chodzi tylko o to czego na poczatku unikac. Moja suka je 2 razy dziennie -rano makaron (lub ryż) z psim mięchem (z puszki lub "psią kiełbasę" -są takie w mięsnych), a popołudniu micha suchej karmy. Tylko ona wybredna jest i np Pedigree jej nie podchodzi, Chappi nie zawsze, najbardziej lubi Friskiesa i Darlinga -no i Frolic -ale on za drogo wychodzi (16zl/2kg, podczas gdy darling 13zl/3kg). koszt utrzymania mojego psa to ok 350zl/m-c ... i rozumiem, że to samo żarełko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 koszt utrzymania mojego psa to ok 350zl/m-c ... i rozumiem, że to samo żarełko.... no tak.... tylko ze mój pies wazy ok 80kg. jej dzienna porcja to np yorkowi by na 2tyg wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 koszt utrzymania mojego psa to ok 350zl/m-c ... i rozumiem, że to samo żarełko.... no tak.... tylko ze mój pies wazy ok 80kg. jej dzienna porcja to np yorkowi by na 2tyg wystarczyła fiu.... musze w takim razie się zastanowić czy mnie będzie stać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przedstawiam Wam Kochani Lunę http://lh6.ggpht.com/_e-Cfm87-CEs/SZgrq2auc2I/AAAAAAAAAHM/QlmxpxU9VII/s720/DSCF9030.JPG http://lh4.ggpht.com/_e-Cfm87-CEs/SZgrwWVSlrI/AAAAAAAAAHQ/YuqOt49HTuQ/s720/DSCF9034.JPG http://lh3.ggpht.com/_e-Cfm87-CEs/SZgoP-1vzHI/AAAAAAAAAGY/NoaRGaOmpAI/s720/DSCF9025.JPG Ma jakieś 7-8 miesięcy może. Uwielbia zabawy na śniegu i już dziś powoli sama weszła po schodach do mieszkania. Zawsze idzie za Julką, jak Julki nie ma to sama nie wejdzie, siada ze strachu. Pewnie swoje przejścia ma jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no bardzo fajny psiak.... i dobrze, że się z Julka zaprzyjażniła.... pewnie jej dodaje otuchy.... a jak z Mańkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts