Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Panią dla Luny chyba jestem ja, ja do kuchni ona za mną, do pokoju ona za mną, Siadam na fotel- Luna siedzi przy nogach. Chyba już zaczaiła, ze na fotel jej nie wolno. Poszłam na kompromis i pozwalam jej leżeć na łóżku. Teraz właśnie śpi cała czwórka. A Maniek? jest zazdrosny i o miskę-dopiero dziś byliśmy na zakupach i kupiliśmy michy- i o nas. I pazury potrafi wyciągnąć. Ale nauczą sie być razem. :lol:

Sliczniasta psiunia! :D :D :D :D A jakie ona moze miec przejscia? :(

Boi sie samochodów, pijaków sklepowych, nie podchodzi nawet w ich kierunku. Siada i ani rusz. Ilekroć chcę odwinąć smycz i nachylam sie nad nią, kładzie sie jakby ją ktoś bił. A reszty można się tylko domyśleć. Jeszcze trochę czasu minie, zanim zapomni.

No jasne, bo Ty jestes kuchnia. :D Jak ja mialam psiunie, to kazdy mial swoja role przydzielona. Mama byla kuchnia, wiec najwazniejsza, tata byl od wychodzenia na spacer, a ja bylam od zabawy i od spania w lozku. Mnie w zasadzie zaczela sluchac jak doroslam i tez zaczelam jej jedzenie dawac, wczesniej mnie ignorowala. :roll: :lol:

Sliczniasta psiunia! :D :D :D :D A jakie ona moze miec przejscia? :(

Boi sie samochodów, pijaków sklepowych, nie podchodzi nawet w ich kierunku. Siada i ani rusz. Ilekroć chcę odwinąć smycz i nachylam sie nad nią, kładzie sie jakby ją ktoś bił. A reszty można się tylko domyśleć. Jeszcze trochę czasu minie, zanim zapomni.

Ale Wiola, bo mnie cos ominelo. Ona z jakiegos schrona jest? Wzieta z jakiegos syfu? Mloda jest, to zapomni, jeszcze Wam zdazy wejsc na glowe. I fajnie, ze sunia. :D

Lunę znalazła Karolina z FM we Wrocławiu. I szukali jej domu, bo sami nie mogli jej zatrzymać.

http://forum.muratordom.pl/luna-6-miesieczna-suczka-czeka-na-dom,t149099.htm

No i na wczoraj umówiliśmy się na Jej przekazanie w Krakowie.

Oświadczam, ze kota już mam z FM, psa też z FM, brońcie mnie przed wzieciem kolejnego zwierzaka z FM bo mi miejsca i czasu nie starczy :oops: :wink:

Kasia, Ty nie kombinuj tylko już bierz. Wiesz jaka radocha dzieciom? bedziesz miała wiecej czasu na FM :lol: :lol:

no chyba że dla koteczka najepsze miejsce do siedzenie to też moje kolana.... :roll: :roll: :roll:

:p :p

Kasia, koty, zwlaszcza male sa strasznie ruchliwe, wystarczy kupic laserowy wskaznik, dac Baczkom i masz kota z glowy. 8)

tu na FM?

uwaga bo branie z forum zwierzaków może być zaraźliwe :wink:

no tu , tu...

i na razie nic... jakos nie ma kotków do zabrania...

Kaaaaaaaaaasia, kotow jak psow. Od zarabania. Schron na Paluchu i masz ich tam w sroc. Ja bym wziela takiego troche starszego kota, zeby juz bylo wiadomo, jakiej bedzie wielkosci, tak z kilka miesiecy. Wtedy jest tez mniejsze ryzyko, ze jest czyms zarazony. :roll:

noooo ale u mnie jakoś tak.... z kotem jest tak, że ja bym bardzo chciała, ale musiałabym go samego w domu zostawiać.... szkoda mi takiego kociaka...

dwa - Szanowny będzie kręcił nosem... że jeszcze tyle przed nami a tu juz kot.... :roll:

tu na FM?

uwaga bo branie z forum zwierzaków może być zaraźliwe :wink:

no tu , tu...

i na razie nic... jakos nie ma kotków do zabrania...

Kaaaaaaaaaasia, kotow jak psow. Od zarabania. Schron na Paluchu i masz ich tam w sroc. Ja bym wziela takiego troche starszego kota, zeby juz bylo wiadomo, jakiej bedzie wielkosci, tak z kilka miesiecy. Wtedy jest tez mniejsze ryzyko, ze jest czyms zarazony. :roll:

Nie polecam na 100 % starszego bo dzieci są. Powinien od początku być z nimi bo nie bedzie wiadomo jakie ma zdanie o dzieciach :wink: