malgos2 15.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Sliczniasta psiunia! A jakie ona moze miec przejscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Panią dla Luny chyba jestem ja, ja do kuchni ona za mną, do pokoju ona za mną, Siadam na fotel- Luna siedzi przy nogach. Chyba już zaczaiła, ze na fotel jej nie wolno. Poszłam na kompromis i pozwalam jej leżeć na łóżku. Teraz właśnie śpi cała czwórka. A Maniek? jest zazdrosny i o miskę-dopiero dziś byliśmy na zakupach i kupiliśmy michy- i o nas. I pazury potrafi wyciągnąć. Ale nauczą sie być razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Sliczniasta psiunia! A jakie ona moze miec przejscia? Boi sie samochodów, pijaków sklepowych, nie podchodzi nawet w ich kierunku. Siada i ani rusz. Ilekroć chcę odwinąć smycz i nachylam sie nad nią, kładzie sie jakby ją ktoś bił. A reszty można się tylko domyśleć. Jeszcze trochę czasu minie, zanim zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No jasne, bo Ty jestes kuchnia. Jak ja mialam psiunie, to kazdy mial swoja role przydzielona. Mama byla kuchnia, wiec najwazniejsza, tata byl od wychodzenia na spacer, a ja bylam od zabawy i od spania w lozku. Mnie w zasadzie zaczela sluchac jak doroslam i tez zaczelam jej jedzenie dawac, wczesniej mnie ignorowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Sliczniasta psiunia! A jakie ona moze miec przejscia? Boi sie samochodów, pijaków sklepowych, nie podchodzi nawet w ich kierunku. Siada i ani rusz. Ilekroć chcę odwinąć smycz i nachylam sie nad nią, kładzie sie jakby ją ktoś bił. A reszty można się tylko domyśleć. Jeszcze trochę czasu minie, zanim zapomni. Ale Wiola, bo mnie cos ominelo. Ona z jakiegos schrona jest? Wzieta z jakiegos syfu? Mloda jest, to zapomni, jeszcze Wam zdazy wejsc na glowe. I fajnie, ze sunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Lunę znalazła Karolina z FM we Wrocławiu. I szukali jej domu, bo sami nie mogli jej zatrzymać. http://forum.muratordom.pl/luna-6-miesieczna-suczka-czeka-na-dom,t149099.htm No i na wczoraj umówiliśmy się na Jej przekazanie w Krakowie. Oświadczam, ze kota już mam z FM, psa też z FM, brońcie mnie przed wzieciem kolejnego zwierzaka z FM bo mi miejsca i czasu nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Aaaaaaaaa, no to super. Sliczniusia jest. Husky maja silne charakterki, ale z suczka na pewno bedzie mniej problemow. Slodziak z niej i Julka bedzie miala przyjaciolke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ona taka husky nie do końca. Ale pięęękna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 nooo oże i jak jak już będe mogła to się rozejrze za jakims kotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasia, Ty nie kombinuj tylko już bierz. Wiesz jaka radocha dzieciom? bedziesz miała wiecej czasu na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasia, Ty nie kombinuj tylko już bierz. Wiesz jaka radocha dzieciom? bedziesz miała wiecej czasu na FM no chyba że dla koteczka najepsze miejsce do siedzenie to też moje kolana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasia, Ty nie kombinuj tylko już bierz. Wiesz jaka radocha dzieciom? bedziesz miała wiecej czasu na FM no chyba że dla koteczka najepsze miejsce do siedzenie to też moje kolana.... Kasia, koty, zwlaszcza male sa strasznie ruchliwe, wystarczy kupic laserowy wskaznik, dac Baczkom i masz kota z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 to się Wam przyznam, że w ub tygodniu nawet przeglądąłam wątek o zwierzaczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 to się Wam przyznam, że w ub tygodniu nawet przeglądąłam wątek o zwierzaczkach... No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tu na FM? uwaga bo branie z forum zwierzaków może być zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tu na FM? uwaga bo branie z forum zwierzaków może być zaraźliwe no tu , tu... i na razie nic... jakos nie ma kotków do zabrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kup anonse i w Wawie jest ich mnóstwo. ALbo idź do schroniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tu na FM? uwaga bo branie z forum zwierzaków może być zaraźliwe no tu , tu... i na razie nic... jakos nie ma kotków do zabrania... Kaaaaaaaaaasia, kotow jak psow. Od zarabania. Schron na Paluchu i masz ich tam w sroc. Ja bym wziela takiego troche starszego kota, zeby juz bylo wiadomo, jakiej bedzie wielkosci, tak z kilka miesiecy. Wtedy jest tez mniejsze ryzyko, ze jest czyms zarazony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 noooo ale u mnie jakoś tak.... z kotem jest tak, że ja bym bardzo chciała, ale musiałabym go samego w domu zostawiać.... szkoda mi takiego kociaka... dwa - Szanowny będzie kręcił nosem... że jeszcze tyle przed nami a tu juz kot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tu na FM? uwaga bo branie z forum zwierzaków może być zaraźliwe no tu , tu... i na razie nic... jakos nie ma kotków do zabrania... Kaaaaaaaaaasia, kotow jak psow. Od zarabania. Schron na Paluchu i masz ich tam w sroc. Ja bym wziela takiego troche starszego kota, zeby juz bylo wiadomo, jakiej bedzie wielkosci, tak z kilka miesiecy. Wtedy jest tez mniejsze ryzyko, ze jest czyms zarazony. Nie polecam na 100 % starszego bo dzieci są. Powinien od początku być z nimi bo nie bedzie wiadomo jakie ma zdanie o dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts